![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce aiurea... Am vazut si eu pozele, mi se pare ciudat. Dar doctorita ta ce ti-a recomandat? Ai incercat sa te mai duci si la alt doctor sa vezi ce zice?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doctorita mi-a dat calciu si extraveral. In plus, unul dintre efectele secundate ale thyrozol-ului:
Allergic skin reactions occur frequently. Nausea, vomiting, epigastric distress, arthralgia, paresthesia, taste loss, alopecia, myalgia, headache, pruritus, drowsiness, neuritis, edema, vertigo, skin pigmentation, jaundice, sialadenopathy & lymphadenopathy. Eu am 4 din toate astea. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mda, foarte nasol. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Bine ca nu trebuie sa-l mai iei foarte multa vreme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi parca a cazut mai putin... Parca cade mai mult in zilele in care ma supara cineva sau ma streseaza ori enerveaza... Of!
|
|
|
![]()
|
|
Cade de doua zile iar cu pumnul...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 4-December 09 Member No.: 7,580 ![]() |
Apoi ca si vitamine, acum iau MagnoSun (magneziu - 63.99 mg o pastila) care imiedica formarea depozitelor de calciu in tesutele moi, e un mineral antistres, imbunatateste sistemul imunitar etc., iau 3 pastile pe zi. Si SunTonic o pastila pe zi, contine ginseng, lecitina, minerale, vitamine. Aveti grija cu Magnosun fiindca unul dintre ingrediente este aluminiul; un supliment cu absorbtie buna este citratul de magneziu; insa trebuie luata o doza nu prea mare fiind laxativ. This post has been edited by shyla: Jan 14 2010, 12:03 PM |
|
|
![]()
|
|
Nu stiu daca va amintiti cum era parul meu in ianuarie... (daca se putea numi "par").
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/P1160004.jpg) Astazi: (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Picture173.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Fata, astea-s adevarate plete (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Am vazut!Dar acum stai super bine cu parul! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:39 AM |
|