IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia
alexmihai
post Apr 3 2010, 04:59 PM
Post #261

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,610

andreica, poti te rog sa-mi spui care este diferenta intre fraxel si profractional privind recuperarea ? ce ti-a dat Leventer dupa fraxel si cea ti-a dat Harbuz dupa profractional ?
cam ce procentaj de imbunatatire ai obtinut dupa profractinal ?
ms mult
Go to the top of the page

+Quote Post
roX
post Apr 6 2010, 07:43 PM
Post #262

Contaminat
*

From: cluj-napoca
Member No.: 1,427

Au trecut 2 saptamani de cand iau anticonceptionalele,tenul meu arata muult mai rau,oricum nu invinovatesc anticonceptionalele,pentru ca au inceput sa-mi iasa cosuri inainte sa incep administrarea.Cosurile care imi ies sunt pe obraz,mi se pare ca imi ies in locul in care a fost un punct negru,dar nu intotdeauna.Am incercat sa nu umblu la ele deloc,dar se vindeca extrem de greu.Am pete si de acum 1 luna,2 plus ca au tendinta sa iasa in acelasi loc unde a mai fost un cos.Nu mai e nevoie sa spun ca ma deprima foarte tare,si imi afecteaza destul de tare increderea in sine.Folosesc uneori Retin-A,am observat ca mi-a netezit pielea in locurile unde aveam gaurele(de la o eruptie de acum 1 an jumatate).Oricum la mine actioneaza ciudat,in sensul ca nu imi usuca pielea deloc,din contra.Ahh,vreau sa scap odata,sa nu mai fiu complexata din cauza asta,sa am un ten normal (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 18 2010, 09:26 PM
Post #263

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(andreica @ Mar 25 2010, 12:00 AM) *
Sweet, ce peeling cu acid glicolic folosesti? De unde e luat?

Andreica, este 35% acid glycolic, luat de pe skinlaboratory.com. Maria stie ca la ea tot m-am plans (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , recomand doar varianta transportului cu tracking inclus, desi este 40$, dar macar ai garantia ca stii de unde sa il iei si nu dureaza peste o luna. Chiar si la pretul asta mi se pare avantajos, avand in vedere ca la cosmetica sau dermatolog costa muult mai mult o singura sedinta, iar solutia asta ajunge pentru destul de multe aplicari.

Rox, imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ce folosesti in rest?

+Quote Post
vera849
post Apr 19 2010, 03:37 PM
Post #264

Contaminat
*

Member No.: 8,327

buna! de cateva zile ma dau cu retin-A...o zi da una nu, cu crema de protectie Eucerin hydro protect cu SPF 15.
Pana acum, tenul s-a inrautatit...au aparut extrem de multe cosuri mici, tocmai in zonle unde nu dau cu retin-A. ( ma dau doar in zona T, nas, si 10% din obraji). Am folosit pana acum ZYNERIT, BREVOXYL,creme matifiante dela Eucerin si geluri de curatare tot Eucerin. Astea mi le-a recomandat un medic dermatolog, dar nici una nu a dat rezultat.!!!!
Am tenul gras, cu cosuri in piele, si puncte negre. Un ten imbaxit pe scurt.
Nu stiu ce sa mai fac, as incerca niste masti...naturale, cu lamaie ceva, impotriva sebumului si a punctelor negre.
Si pe spate, pe omoplati am cosuri rosii, si puncte negre X(X(....dar astea nu am deranjeaza asa rau precum fata.
am uitat sa precizez ca am si cicatrici ramase de la acnee din trecut...
As vrea sa incerc un peeling mai...mai rapid...nu stiu daca sa ma duc la o clinica ptrpeeling sau exista vreo crema pe care s-o aplic acasa ...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am sa pun si cateva poze, ca nu stiu ce s ama mai fac cu tenul meu X(X(

+Quote Post
Diana.
post Apr 19 2010, 03:42 PM
Post #265

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Iubita, bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Poti, te rugam, sa scrii putin mai ingrijit? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumim frumos de intelegere.

+Quote Post
vera849
post Apr 19 2010, 03:59 PM
Post #266

Contaminat
*

QUOTE(Diana @ Apr 19 2010, 04:42 PM) *
Iubita, bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Poti, te rugam, sa scrii putin mai ingrijit? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumim frumos de intelegere.

Thanks!...ok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) scuze de greseli....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 20 2010, 04:13 AM
Post #267

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

O masca ce imi place mie mult este cea cu argila si suc de lamaie/ gref. Ai grija insa sa nu pui mai mult de 4-5 picaturi de lamaie (gref-ul e mai bland) pt ca risti sa iriti si usuci pielea prea tare.

+Quote Post
vera849
post Apr 22 2010, 03:28 PM
Post #268

Contaminat
*

QUOTE(bebe_maria @ Apr 20 2010, 05:13 AM) *
O masca ce imi place mie mult este cea cu argila si suc de lamaie/ gref. Ai grija insa sa nu pui mai mult de 4-5 picaturi de lamaie (gref-ul e mai bland) pt ca risti sa iriti si usuci pielea prea tare.

am inteles....in ultimele 3 saptamani au incpeut sa-mi apara foarte multi rosii X( si pe spate...

+Quote Post
corinutza
post Apr 25 2010, 10:06 AM
Post #269

Contaminat
*

Member No.: 8,418

Buna fetelor ! Sper sa ma primiti si pe mine in dicutiile voastre .. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

La mine situatia pe scurt sta in felul urmator : am avut couri in adolescenta dar nu multe si grave, doar ca mi le zgandaream si imi apareau urme pe fata .. O perioada am lasat-o balta cu orice tip de tratament si mi-a facut f bine la ten .. apoi mi-au mai aparut si am zis sa merg la dermatolog , am fost si mi-a dat skinoren si zynerit : mi-au trecut in paorx o luna .. Si am tinut tratametnul circa 3 luni .. am fost din nou la dermatolog si mi-a dat retin-a pentru puncte negre si micile urme pe care le aveam : prima luna mi-a mers f bine , am folosit tot asa cum trebuie si am zis sa trec la a ma da zilnc .. mi s-a uscat fata f rau adik aveam mici pete rosii de dishidratare si mi se terminase si crema clean-ac cu care ma dadaeam dimineata .. pana am fost sa-mi iau mi s-a agravat .. si inainte cu o ora de a-mi lua mi-am stors ce scosese retin-ul la suprafata .. Credeti-ma ca nu mai pot , in viata mea n-am avut atatea rani pe fata , nu stiu ce sa mai fac .. Va rog ajutati-ma sa trec peste aceasta situatie ! Va multumesc mult de tot .. niciodata n-am avut aceasta stare .. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) P.S. Acum folosesc propolis si zyneit sa-mi usuce acele rani .. si nush daca ar fi bine sa ma intorc la retin-a ..

Buna fetelor .. nush daca s-a trimis msj trecut .. Am o mare problema .. M-am dat cu retin-a si mi s-au facut pete de dishidratare .. plus ca mi-am facut punctele negre ( eu pt asta il folosesc ) si acum am rani de toata frumusetea .. Va rog ajutati-ma sa scap de aceasta situatie ! Va multumesc din suflet !

+Quote Post
vera849
post Apr 26 2010, 03:26 PM
Post #270

Contaminat
*

Buna! ce ti s-a intamplat tie, mi s-a intaplat si mie acum 3 sapt.(citeste postul meu de mai sus) . Insa mie mi-au aparut foarte multi cosi din primele zile cu retin-a. Am intrerupt tratametul si am zis ca e cel mai prost. Acum folosesc zynerit ptr cosurile ramase de dupa retin-a. Nu mai pun in viata mea retin-a pe fata!!! In plus de asta nici cu fond de ten nu ma mai puteam dea ptr ca aveam pete de la retin-a si se vedeau ca....raia.
Eu ma gandeam la un peeling chimic...dar nu stiu daca sa-l fac acum sau in toamna. (am inteles ca 8 saptamani nu poti sa te expui la soare si cum vine vara acum...)
Eu zic sa intrerupi retin-a...macar ptr o perioada.(2,3 sapt.).

+Quote Post

39 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 10:42 PM