![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Book (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) , bine ca te-ai intors, ca eu ma panicasem! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Credeam ca trebuie sa te intorci pe 5 si ma impacientam...
Ti-a placut? Cum ai petrecut? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mersi Diana, te sarut! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Ieri m-am intors, am scris mai sus ca a fost super, dar si obositor. Am intalnit niste persoane deosebite, am vazut niste locuri deosebite si chiar daca am muncit din greu a fost grozav! Imi pare asa rau ca s-a terminat (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) , a trecut asa repede... Dar mi-a fost dor si de casa, si de voi! (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si mie mi-o fost dor de tine... (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) si ma bucur ca ti-o placut asa de tare!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Seara buna, girls !
Book, welcome (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Ce bine ca te-ai distrat (IMG:style_emoticons/default/322.gif) . Dar de muncit ce-ai muncit, ca ma roade curiozitatea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .... |
|
|
![]()
|
|
Pup Sylvie... Ce faci?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Vai de mi.e somn! da' daca inchid lapul imi trece sigur...
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mersi Sylvia! In turism... (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) Sa zicem ca esti o bucatareasa infometata, care tot face bunatati dar nu poate gusta mai deloc din ceea ce face, doar o firimitura din cand in cand... (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Pup si eu, Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Ascult muzica si stau cu voi. Mi-am luat sa vad si-un film cu Nicolas Cage - Bad Lieutenant, sper sa fie ceva de capul lui. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Salut pe toate fetele si pe baiat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , imi insusesc critica adusa celor care citesc si nu scriu, dar ce sa faca omul in pana de inspiratie?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Legat de statul la tara... imi amintesc cum stateam la balcon in 13 Septembrie in Bucuresti si visam sa am o casa cu gradina... atunci mi se parea imposibil de indeplinit visul, asa ca ii dadeam inainte cu visatul, doar nu ma oprea nimeni! Dupa ce am plecat din Romania am avut o gradina la locuinta din Viena, departe de vuietul orasului, desi imi trebuiau doar 10 minute sa ajung in centru... minunata combinatie. Apoi am venit aici in Virginia si ne-am luat o casa intr-un orasel mic de tot, unde se traieste aproape ca la tara, am padurea in spatele casei, plaja Potomacului la 5 minute pe jos, cam 1000 mp de teren... Am fost deosebit de entuziasmata la inceput, am plantat iarba, pomisori si flori, le-am udat, le-am ingrijit... dupa care au cam inceput sa se ofileasca si sa moara... am plantat din nou iarba, din nou floricele (si nu e ieftin!), iar le-am ingrijit, iar au murit. Asta, dupa ce am scos untul din mine, ca nu e usoara munca la gradina, mai ales pentru cineva care a trait la bloc o viata. A avea teren este o mare responsabilitate, pe care eu deja nu mai vreau sa mi-o asum. Nu mai spun cum e sa aduni frunzele de pe toata tarlaua si sa sapi in pamant sarac si lutos cum e asta de aici, la o temperatura care ar fi numai buna in alte parti, sa zicem 25 grade, dar cu umiditate in aer de 80%. Daca as fi avut toate masinariile alea care fac de toate, inclusiv strang frunzele si le toaca, da, mi-ar fi fost mai usor. Oricum, bine ca plecam de aici in exact 2 saptamani si urmatoarea mea locuinta va fi la bloc! Sper sa mai am candva o gradinita mica pe unde voi mai locui, dar in nici un caz teren mult sa am la ce asuda fara sa vad roadele muncii mele. O duminica frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Pup si eu, Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Ascult muzica si stau cu voi. Mi-am luat sa vad si-un film cu Nicolas Cage - Bad Lieutenant, sper sa fie ceva de capul lui. mie mi-a placut filmu Salutari gagici si gagicoi? Book welcome back, albinutza somnic pufos, Charlie te muti la bloc? O sa duci dorul de liniste , io nu m-as muta nici in ruptul capului la aglomeratie ... Am stat 1 an la o casa inchiriata , primul vecin era la 300m, nimeni si nimic nu ma deranja , puteam urla , canta , dronganii , cand aveam nervi ieseam afara si urlam la caine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , nimeni nu se uita ciudat la mine ca imi lipsea o doaga... Da m-a mancat in c*r ca voiam musai sa ma balacesc , bine vecin imi e un supermarket .. dar am vecini care ma aud , si ma pot vedea de la balcoane , nu mai e acelasi lucru! Cat despre gradina te inteleg , si io ma zbat cu florile sa le tin in viata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 04:40 PM |
|