![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 43 Joined: 7-March 10 Member No.: 8,125 ![]() |
Eu sunt CLEAN! Daca o sa-mi apara din nou dupa tratament, il continui:)). Le iau ca pe paracetamol daca nu e sa dispara. Vorba ta: Ori eu, Ori ele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 34 Joined: 5-February 06 Member No.: 184 ![]() |
Eu am terminat tratamentul de vreo 4-5 luni si nu a revenit nimic. Insa am urmat tratamentul cu sfintenie si am ajuns la concentratia necesara.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 21-December 09 Member No.: 7,665 ![]() |
am momente in care imi revin , si momente in care imi mai apar cosulete , . dar gata nu mai imi fac probleme ca e mai rau , fiti cu moralul sus pe perioada tratamentului ca astea te afecteaza si psihic fara sa iti dai seama .
nu as mai lua niciodata asa ceva . ps: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ascultati Benjamin Rivalet - Discolectro |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 43 Joined: 7-March 10 Member No.: 8,125 ![]() |
De ce spui catalin ca nu ai mai lua niciodata asa ceva? Ce nu ti-a placut, sa stiu la ce ma astept:D.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 21-December 09 Member No.: 7,665 ![]() |
Pentru ca eu nu ma mai simt ca inainte . Pe langa asta am nush ce probleme cu stomacul daca mananc ceva dulce ma doare rau .. si nu aveam nici o problema inainte de tratament .Poate ca pentru organismul meu a avut alt efect important e ca mi-au trecut cosurile sunt bn si frumos akm:)). (din punctul asta de vedere) iar cu acea problema de mai demult , cu erectiile . (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) am revenit la normal probabil ca eram prea stresat sau chiar a functionat autosugestia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Nu trebuie sa te gandesti " la ce sa te astepti" pentru ca nu trebuie sa te astepti la nimic , decat sa iti treaca acneea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Cine mai incepe tratamentul asta sa se gandeasca foarte bine si clar daca , chiar vrea sa urmeze atatea luni de tratament , iti trebuie un psihic de beton . cel putin asa mi-a zis doctora de fam. |
|
|
![]()
|
|
Hmm...pot spune ca nu am nicio problema de genul acesta, psihic ma refer. Ba din contra, mi se pare ca e mai bine ca inainte, probabil din cauza ca mi-au disparut aproape in totalitate bubele si am capatat increderea in mine:D.
Cat despre cazurile de suicid si alte lucruri, eu am alta parere: poate, in cazurile grave cand nici macar tratamentul cu roaccutane nu dadea rezultate(asta fiind ultima alternativa), persoanele "blonave" isi pierdeau si ultima speranta, si preferau sa-si puna capat zilelor. Atata timp cat nu iei in seama toate chestiile alea...nu ai probleme. |
|
|
![]()
|
|
Nu stiu la fiecare se manifesta diferit , eu unu aveam momente cand nu vroiam sa ies din casa si nu din cauza cosurilor ci pentru ca ma smteam fara chef de nimic plictisit nu aveam chef de absolut nimic . dar revin la normal . iar despre incredere in mine o am pe aceeasi de dinainte de tratament (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cumva este vreo problema , chiar daca am terminat cu tratamentul mai mai dau din cand in cand cu retin-a ( ma refer ca nu zilnic ca un tratament) .. pentru ca mai am unele cicatrici . |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 22-April 09 Member No.: 6,318 ![]() |
Eu cred ca o sa-l iau de la capat, pentru ca mi-au aparut in 2-3 zile cat n-am avut pe toata perioada tratamentului, dar intr-adevar sunt mici si albe (nu mai sunt sub piele). Eu cred ca am avut o concentratie prea mica (am inceput cu 3 pe zi si ultimele 4 luni am luat 2 luni 1/zi si 2 luni 1/2 zile). Este posibil ca valul asta de caldura sa fi declansat iarasi tot, dar oricum sigur trebuie sa reiau tratamentul si cred ca mai greu de data asta.
M-am tinut cu sfintenie de tratament, desi am mai baut pe perioada lui si chestii de genul (dar nu cred ca aibe asta vreo relevanta in afara de slabit ficatul). Pacat ca nu e nici tratamentul asta atat de eficient, cum e de promovat. |
|
|
![]()
|
|
mie dermatoloaga mi-a spus sa mai iau 1 luna 10 miligrame pe zi . si i-am zis ca nu mai iau ca ma simt in neregula .. ...
am facut vreo prostie? ea mi-a zis ca pielea arata ff bn si nu e nevoie urgent de inka 1 luna .. dar ajungeam la 8 luni jumate daca continuam , (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 22-April 09 Member No.: 6,318 ![]() |
asa arata si pielea mea (ff bine), dar uite ca din martie (cand am terminat tratamentul, dupa 1 an) si pana acum, si-au revenit. Din pacate trebuie sa traiesti mereu cu frica ca-si revin (la mine a fost nevoie de 3 luni ca sa-si revina, e drept ca nu ca inainte, dar na... ). E infect si mi-e scarba sa dau iara milioane pe luna pe cosmetice si toate cele, dar asta e viata (trebuie sa suferim ca sa aratam bine nu? ) si iara nu o sa pot face sport sau sala (dureri acute de incheieturi)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:38 PM |
|