![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Stiu despre ce vorbesti, am vazut si eu la teleshopping. Nu smulge doar cate un fir, dar are un cap destul de ingust, se preteaza pentru zona moustache-ului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hmm nu stiu, dar eu tind sa cred ca este vorba tot de acelasi sistem, oricum sa ne tii la curent.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu azi mi-am facut de lucru incercand o noua tehnica de epilat: sugarring. Poate ati auzit de ea, se prepara ceara folosind zahar, lamaie si putina apa. Se fierbe vreo 10 minute amestecul pana devine destul de sticky consistenta, fiind buna pentru epilat. Ma rog, eu sunt un dezastru neidemanatic, fireste ca nu imi iese nimic fara peripetii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A dat imediat in clocot, devenind aragazul meu o balta lipicioasa, m-am ars putin pe picior si mana si mi-au iesit trei umflaturi. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Trecand peste toate inconvenientele astea, ceara a fost buna, a smuls parul, doar ca nu sunt eu prea indemanatica. Pana la urma tot la epilator am ajuns, desigur. Dar fetele mai dibace pot sa incerce, daca va incumetati la experimente. E naturala si doare mult mai putin decat ceara clasica. |
|
|
monica_s23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi mi-am facut de lucru incercand o noua tehnica de epilat: sugarring. Poate ati auzit de ea, se prepara ceara folosind zahar, lamaie si putina apa. Se fierbe vreo 10 minute amestecul pana devine destul de sticky consistenta, fiind buna pentru epilat. Ma rog, eu sunt un dezastru neidemanatic, fireste ca nu imi iese nimic fara peripetii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A dat imediat in clocot, devenind aragazul meu o balta lipicioasa, m-am ars putin pe picior si mana si mi-au iesit trei umflaturi. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Trecand peste toate inconvenientele astea, ceara a fost buna, a smuls parul, doar ca nu sunt eu prea indemanatica. Pana la urma tot la epilator am ajuns, desigur. Dar fetele mai dibace pot sa incerce, daca va incumetati la experimente. E naturala si doare mult mai putin decat ceara clasica. Eu folosesc o ceara pe baza de zahar..este un produs organic care contine doar sucroza, apa, glicerina, musetel, acid ctitric. Sunt super multumita de ea, pentru ca si eu sunt un dezastru cand vine vorba de epilat de una singura si murdaresc tot ce e in jurul meu pe o raza de 1 m (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Marele avantaj, lucru care m-a facut sa ma indragostesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , a fost faptul ca se spala cu apa; tot ce murdaresti stergi cu o carpa cu apa si e ca nou. Mi se pare un avantaj enorm. Si ca eficacitate e la fel ca si o ceara normala. Eu folosesc aceasta tehnica de epilare doar in situatii de criza, nu am rabdarea necesara sa ma fac din cap pana in picioare singura. |
|
|
monica_s23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele, dupa cum am precizat intr-un post de acum cateva zile folosesc in caz de urgenta ceara pe baza de zahar pentru epilat, care este un produs organic. M-ar interesa sa aflu ce produse din aceasta categorie folositi si parerea voastra despre ele.
Am vazut ca acest subiect nu a fost dezbatut pana acum si ma gandeam din moment ce folosim produse bio pentru ten si corp de ce sa nu folosim si pentru epilat. Astept sugestiile si parerile voastre, intre timp ma apar de ploaie (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Eu as vrea sa nu mai dau un sac de bani la cosmetica insa mi-e teama sa imi cumpar ceara si sa ma fac acasa ....daca ma trezesc ca raman cu ea lipita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? Adica , intuind durerea, risc sa trag mai cu mila si sa nu o pot scoate, gandul asta ma inspaimanta.
Monica, ceara pe baza de zahar despre care vorbesti, e ceara calda? |
|
|
monica_s23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as vrea sa nu mai dau un sac de bani la cosmetica insa mi-e teama sa imi cumpar ceara si sa ma fac acasa ....daca ma trezesc ca raman cu ea lipita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? Adica , intuind durerea, risc sa trag mai cu mila si sa nu o pot scoate, gandul asta ma inspaimanta. Monica, ceara pe baza de zahar despre care vorbesti, e ceara calda? Da, se incalzeste. Daca ai cuptor cu microunde e mai simplu (ai instructiunile pe pachet si iti spune cat sa o lasi), dar eu cum nu am, am inventat o metoda de incalzire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am fiert-o la bain-marie (ambalajul este un fel de plastic si nu aveam cum sa o pun direct pe foc) pana a ajuns la o forma lichida, dupa care am aplicat-o pe piele. Temperatura prin aceasta metoda nu ajunge sa fie atat de ridicata incat sa te frigi (cel putin eu nu am avut nici o problema din punctul asta de vedere). Ceara este e unica folosinta, avand in pachet benzi de hartie pe care le aplici peste ceara si smulgi. Tot in pachet mai ai o sticluta cu ulei azulene pe care il aplici dupa epilat ca sa calmeze iritatia si pentru a indeparta eventuala ceara ramasa (din cate am citit este bun si pentru vergeturi - inca nu l-am incercat din acest punct de vedere ca sa iti pot spune din proprie experienta acest lucru). Marele avantaj pe care il vad eu la acest produs este faptul ca este lavabil, asa ca daca ai doua maini stangi (ca mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si murdaresti totul in jurul tau, poti sta linistita ca se va spala totul cu o carpa umeda. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper ca te-au ajutat informatiile mele, iar daca mai ai intrebari sau sugestii nu ezita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
M-am mai uitat pe net intre timp, am vazut ca e un singur salon (in Bucuresti ma refer) care face procedura asta , si ca pret mi se pare similar cu cel pentru ceara obisnuita. Suna foarte bine ce zici, mai ales ca am aflat ca se spala si de pe piele, adica nu risc sa umblu cu ceara daca mi se face mila de mine si nu trag suficient de puternic.
Eu am gasit reteta de preparare acasa si mi s-a parut extreeem de complicat pentru gustul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar daca zici ca se gaseste si in comert, o sa ma interesez. Banuiesc ca pe la magazinele bio? Sau in farmacii? Si cam la ce pret este? Merci frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Sper sa ma scap de o cheltuiala lunara, acum cu criza, caut sa vad de unde mai strang nitel cureaua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe picioare si axila ma aventurez cu epilatorul dar pe maini mi se fac bubite iar inghinal am incercat o singura data si am zis ca mor (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
monica_s23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am mai uitat pe net intre timp, am vazut ca e un singur salon (in Bucuresti ma refer) care face procedura asta , si ca pret mi se pare similar cu cel pentru ceara obisnuita. Suna foarte bine ce zici, mai ales ca am aflat ca se spala si de pe piele, adica nu risc sa umblu cu ceara daca mi se face mila de mine si nu trag suficient de puternic. Eu am gasit reteta de preparare acasa si mi s-a parut extreeem de complicat pentru gustul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar daca zici ca se gaseste si in comert, o sa ma interesez. Banuiesc ca pe la magazinele bio? Sau in farmacii? Si cam la ce pret este? Merci frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Sper sa ma scap de o cheltuiala lunara, acum cu criza, caut sa vad de unde mai strang nitel cureaua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe picioare si axila ma aventurez cu epilatorul dar pe maini mi se fac bubite iar inghinal am incercat o singura data si am zis ca mor (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) Cunosc senzatia cu epilatorul inghinal si nici nu vreau sa ma gandesc.. Eu inca mai merg la cosmetica pentru ca sunt prea comoda sa ma fac acasa mereu. Ca si pret e mai scumpa decat ceara obisnuita si dupa cum ti-am spus este de unica folosinta si nu o poti refolosi, dar are o serie de avantaje pe langa cea clasica. Eu am cumparat-o online, dar o gasesti si in farmacii sau Plafar. A mea a fost marca marketing si a costat in jur de 50 RON. Eu zic ca te poti face de 3 ori dintr-un borcanas total (picioare, inghinal si maini). Am citit si eu despre reteta de ceara cu zahar preparata acasa, dar mi se pare prea greu; am inteles de pe unele forumuri ca te doare mai rau decat un epilat normal si se lipeste de tot ce e in jur si de mainile tale, plus ca se poate sa nu iti iasa din prima. Nu te costa mai nimic, intr-adevar, dar nervii irositi nu cred ca au valoare. In schimb ceara de care iti vorbeam mai sus se comporta ca o ceara normala din punct de vedere al utilizarii, dar nu trebuie sa te grabesti sa o iei de pe piele de frica sa nu o iei cu piele cu tot pentru ca nu se intareste atat de repede, iar daca ramane ceva pe acolo o speli si gata..esti ca noua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Se numeste cumva "editat- nu merita sa ii promovam"? Asta e ce am gasit cu domnul Google si costa 90 de ron in care intra si 20 de stripuri, iar niste extra-stripuri 50 de bucati sunt 8 ron ...deci sa zic per total 100 de ron Cam cat m-ar tine in conditiile in care eu m-as face numai bikini, axile si brate (ca pe picioare chiar ma descurc multumitor cu epilatorul)?
A, am gasit acum "editat- nu merita sa ii promovam- Pasta de zahar cu musetel pentru epilat 140 ml" , cred ca la asta te referi tu, costa 54 de ron , are tot 20 de benzi dar nu e cu roll-on , e cu spatula si fiola de ulei. Ok, acum ca am rezumat, vin si-ntreb....cu spatula sau cu roll? Cu roll pare mai simplu, cu spatula e mai precis . Ceara cu roll promite piele fina 8 saptamani, aia cu spatula 6 saptamani. Ceara cu roll cica-i pentru legs si bikini si face iar cea cu spatula pentru body & legs si face . Na, acuma ca mi s-o pus piticul, eu pe care-o cumpar ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by Diana: Jun 8 2010, 01:08 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu m-am facut cu asa ceva de vreo doua ori, dupa care mi-a trecut. Zaharul se lipeste de firele de par si .. cam atit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca vreau sa ma simt lipicioaa, mai bine-mi torn miere pe mine, e si mai IEFTIN.
Si, btw, am incercat si pe zone cu fir subtire si pe zone cu fir mai gros si e la fel de INEFICIENTA. Ramin la epilator si la ceara normala, pe baza de ceara de albine, care e tot bio. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De fapt mai bio de atit nu crez sa se poata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru cine nu ma crede, sa se uite a ce contine ceara epilatorie normala. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) O sa vedeti ca nu maninc castane. Sa platesc un pret mult mai mare pe un produs care nu e asa de grozav si nici "mai catolic decit papa" mi se pare o chestie de amoru` artei. Ca sa nu zic o prostie pe de-a dreptul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:44 AM |
|