![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Multumesc, acum merge, e chiar bizar ...
|
|
|
monica_s23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se confisca. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Laptele demachiant, nu ingrasa tenul. Il curata de impuritati, demachiaza, hidrateaza, daca e un lapte bun. Iar apoi folosesti tonicul, care invioreaza tenul, si il curata ce ceea ce a mai ramas dupa laptele demachiant. Laptele demachiant+tonic nu se foloseste la toate tipurile de ten. Depinde de ce tip de ten ai tu. Produsele Bottega Verde sunt achizitionate de la sursa. Dar probabil poti face comanda si pe net. Iar daca Laur a spus ca au site in engleza. Sigur e posibil. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sper ca nu te-am suparat prea rau cam am postat off-topic, dar eram curioasa.. O sa ma interesez de produse sa vad cum se pot comanda..daca e prea complicata procedura si costurile sunt prea mari, cred ca voi renunta.. Direct de la sursa, inseamna de la un magazin de-al lor din strainatate? Nu am idee daca sunt si la noi, de aceea intreb...Am vazut ca au magazine in UE, dar as fi vrut sa aflu daca au si distribuitor local.. Si de pe site am observat ca produsele lor sunt naturale.. Daca folosesti produse de la ei ai putea sa ne spui de cine sunt certificate? Si daca sunt certificate ca produse naturale sau organice? Ca este o mare diferenta intre ele.. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Sper ca nu te-am suparat prea rau cam am postat off-topic, dar eram curioasa.. O sa ma interesez de produse sa vad cum se pot comanda..daca e prea complicata procedura si costurile sunt prea mari, cred ca voi renunta.. Direct de la sursa, inseamna de la un magazin de-al lor din strainatate? Nu am idee daca sunt si la noi, de aceea intreb...Am vazut ca au magazine in UE, dar as fi vrut sa aflu daca au si distribuitor local.. Si de pe site am observat ca produsele lor sunt naturale.. Daca folosesti produse de la ei ai putea sa ne spui de cine sunt certificate? Si daca sunt certificate ca produse naturale sau organice? Ca este o mare diferenta intre ele.. Eu nu ma supar de nici un fel, nici de off-topic nici de intrebari. Da, produsele mele au fost cumparate din magazinele din Italia. Nu stiu exact daca sunt naturale sau organice, de cine sunt certificate. Ma intereseaza mai putin. In orice caz, eu folosesc produse organice, si nu ma refer la astea, ci altele, cu ingrediente naturale. Site-urile romanesti nu permit folosirea termenilor, ori specificarea produselor ce se pot cumpara din Romania. De aceea nici eu nu pot da numele produselor pe care le folosesc. Consider ca e pacat sa nu folosim produsele noastre, autohtone, care sunt mult mai bune decat cele din alte tari, in acelasi timp sustinem si economia tarii. Dar din pacate firmele romanesti nu stiu sa-si faca marketing, nu stiu sa investeasca bani in publicitate, plus ca noi le promovam pe cele straine, si uite asa credem ca ele sunt mai bune. Uite ca o paranteza, eu am folosit multe produse, de toate genurile, testate pe pielea mea. Stiu foarte multe produse. Imi este si meseria ca sa spun asa sa le cunosc. Dar, ca sa fiu sincera cele romanesti m-au surprins de multe ori. Adica le credeam old stuff, pana in ziua cand o colega a avut ceea ce eu cu toate produsele mele, nu am reusit sa ma ajut. Atunci mi-am intors privirea spre ele, cu adevarat. Pana atunci spuneam: ei da sunt bune, dar mai bine dai un ban mai mult decat sa nu ai rezultate. Ei bine, ai mult mai multe si mai bune rezultate si cu ceva ieftin, dar de calitate, iar romanii chiar fac lucruri bune, pe care le exporta, si le cumpara strainii, si arata impecabil. De ce nu am face si noi asta, daca tot beneficiem aici de ceea ce avem nevoie? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
monica_s23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca noi nu stim sa apreciem ceea ce avem.. si cred ca regimul comunist (chiar daca au trecut 20 de ani de atunci) a pus o amprenta puternica asupra gandirii pe care o avem fata de produsele autohtone. Aici ma refer la faptul ca inainte de '89 nu aveam acces la produsele din strainatate decat daca aveam rude sau prieteni acolo care aduceau in vacante in tara cate o noutate, iar cand am scapat de regim si am inceput sa fim liberi sa exploram diferite produse ne-am aventurat cu ochii inchisi catre orice occidentul ne oferea..si de atunci cred ca am ramas blocati pe acelasi buton. Chiar daca eu nu fac parte din generatia care a prins revolutia la o varsta in care sa realizeze ce se intampla, am mostenit unele obiceiuri si am fost influentata in alegerea produselor de parinti, de prieteni si asa mai departe, deci intr-un fel sau altul resimt gandirea post-decembrista.
Iar pana vom invata sa apreciem si sa iubim produsele romanesti, va mai trece ceva timp.. Oricum se vede o schimbare de strategie de marketing si la unele firme producatoare de cosmetice romanesti (vezi Gerovital), dar sunt la inceput, iar daca te uiti in curtea multinationalelor din acest punct de vedere, iti dai seama ca romanii mai au mult de alergat pana ii vor prinde din urma.... Si mai cred ca intr-adevar, in Romania, poti "minti poporul cu televizorul" deoarece gradul de informare al anumitor categorii sociale este limitat si stim care sunt "valorile" pe care unii le au, dar deja deviez prea mult de la subiect. Asadar sunt pro utilizare cosmetice romanesti, dar consider ca producatorii autohtoni mai au de invatat multe lucruri pana unele din produse vor ajunge la calitatea si tehnologia celor din afara, si de ce nu si la promovarea produselor straine. Este trist pentru ca nu se fac investitii masive in cercetare, este trist ca nu se investesc bani in noi tehnologii si asa mai departe. Dar sa ne intoarcem la topic-ul la care suntem..daca tot vorbim de produse romanesti..exista apa termala produsa in Romania? Chiar sunt curioasa sa aflu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by Book: Jun 1 2010, 08:17 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Din cate stiu, apa termala de la Ivatherm si in general, produsele Ivatherm sunt facute cu apa termala de la Baile Herculane.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Deci avem cu ce ne lauda. Dar preferam sa laudam curtea vecinului decat curtea noastra. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Asa stiam si eu, ca e facuta cu apa de la Baile Herculane. Dar producatorii sunt tot straini. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu foloseam intr-o vreme apa de la Avene, e o senzatie f. tare sa te dai cu ea pe fata, mai ales dupa ce ai stat la plaja, dupa dus. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Intr-adevar nu pare a face mare lucru in rest, totusi mie imi prieste, prefer sa o folosesc in loc de tonic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Efectele nu se vad, dar se simt, si sunt benefice pielii. Suntem obisnuiti sa asteptam miracole peste noapte, ei bine astea le vezi in timp.(IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
O sa ma interesez de produse sa vad cum se pot comanda..daca e prea complicata procedura si costurile sunt prea mari, cred ca voi renunta.. Direct de la sursa, inseamna de la un magazin de-al lor din strainatate? Nu am idee daca sunt si la noi, de aceea intreb... Monica, le gasesti la Help Net! Cred ca in aproape orice farmacie Help Net, in orice caz da un search pe site si te va duce la toate produsele comercializate si locatiile exacte! Dar nu cred ca sunt produse organice, m-am uitat pe cateva etichete si pe langa cateva ingrediente naturale, au si destule chimicale...dar depinde de fiecare produs. Eu de la Bottega Verde am inercat doar un gel de dus si crema de corp cu ciocolata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) City, poti sa dai numele brandurilor romanesti, nu este nici o problema in acest sens, insa nu magazine online romanesti, atat! Poti sa intreb ce job, din curiozitate, spuneai ca e datoria ta prin prisma meseriei? Asa da o imbinare a utilului cu placutul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Cindy: Jun 2 2010, 10:21 PM |
|
|
monica_s23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Monica, le gasesti la Help Net! Cred ca in aproape orice farmacie Help Net, in orice caz da un search pe site si te va duce la toate produsele comercializate si locatiile exacte! Dar nu cred ca sunt produse organice, m-am uitat pe cateva etichete si pe langa cateva ingrediente naturale, au si destule chimicale...dar depinde de fiecare produs. Eu de la Bottega Verde am inercat doar un gel de dus si crema de corp cu ciocolata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) City, poti sa dai numele brandurilor romanesti, nu este nici o problema in acest sens, insa nu magazine online romanesti, atat! Poti sa intreb ce job, din curiozitate, spuneai ca e datoria ta prin prisma meseriei? Asa da o imbinare a utilului cu placutul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc pentru info, Cindy.. Suna yummy crema de corp cu ciocolata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . O sa ma duc intr-o farmacie sa vad o eticheta, ca am vazut ca sunt destui cei care le lauda. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:07 AM |
|