![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa cresti mare! La mine cerul e gri de atita praf... si te topeeeeesti!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Salutare fetele si Laur! Eu am ajuns acasa pe la 17 jumate. Am bagat rufe la spalat, am gatit si acum ma apuc de calcat. Este foarte cald am dat drumu' la aer conditionat.
Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Corina, ne lipseeeeesti! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
La mine pare ca ar vrea sa dea o ploicica! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Doamne-ajuta! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dimineata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Azi noapte a dat o ploaie torentiala pe la noi. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Eu imi beau cafeaua si ma uit la mircea badea (am chef sa ma enervez asa de dimineata?!?)... Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua. Pe mine m-au enervat sefii de dimineata, da mi-a trecut. Aici e innorat tare, da imi place ca e racoare!
Voi? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Buna dimineata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Azi noapte a dat o ploaie torentiala pe la noi. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Eu imi beau cafeaua si ma uit la mircea badea (am chef sa ma enervez asa de dimineata?!?)... Voi ce faceti? Parca nu iti placea Badea, ce te-a apucat?? Cum ramane cu accesele de a-ti veni sa sari pe el si sa ii dai cu ceva in cap? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inca le mai am! N-am idee de ce ma uit. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Tu ce faci? This post has been edited by Book: Jun 15 2010, 01:23 PM |
|
|
![]()
|
|
Bre, de unde ploaie torentiala, la mine in zona de-abia daca a udat asfaltul... Mai mult tunete si fulgere, ca apa, nexam... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aici e apa de cateva ore. Iar or sa cada strazile!
A plecat colega-mea mai devreme, si fac si treaba ei si sunt rupta-n gura deja. Si a plecat acum 2 ore. Hai ca am fugeat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
azi am facut focul in gradina (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) , parul meu miroase ca o gaina afumata (IMG:style_emoticons/default/tease.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:31 PM |
|