IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVI - eLady`s hot spot, Eh, de-ale noastre...
albinuza
post Jun 22 2010, 09:06 PM
Post #941

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Da... in sort e bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu stau in maieu barbatesc si... atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma duc sa fac o baie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kryss_10
post Jun 22 2010, 09:23 PM
Post #942

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

uuuuu.... Albi.... ce sexy esti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
citystella
post Jun 23 2010, 12:00 AM
Post #943

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Buna seara!
Eu am petrecut o seara, dimineata, iar zi superbe. Nu am dormit prea mult, dar am fost fericita.
Sunt fericita.

+Quote Post
Cindy
post Jun 23 2010, 12:19 AM
Post #944

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

City, care e motivul fericirii? Vreau si eu putina!

Booook, ai fost la Buc. si nu ne-ai anuntat sa ne vedem?? (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

QUOTE(Jo-Anna @ Jun 17 2010, 01:03 PM) *
Cindy .. ( io mi-s baba curioasa -sorry) cam ce ti-ai comandat?

Mi-am comandat sampon, balsam, masca reparatoare, serum hidratant si un 3 in 1 coafant. Si mai urmeaza seria 2 de creme.
Zilele trecute am praduit la shopping, sunt o cheltuitoare iremediabila! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Eu am iesit din clubul de solas dar nu stiu daca o sa functioneze, s-ar putea sa reintru. Intru, ies, tare greu cu mine!!

+Quote Post
Jo-Anna
post Jun 23 2010, 04:01 AM
Post #945

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

QUOTE(Diana @ Jun 22 2010, 04:13 PM) *
Albi, si eu am avut o zi de cc . daca ajuta cu ceva... :|

Jul, am fost rea. Nu trebuia. Iarta-ma. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

aa nu ... am citit .. doar ca trebuia sa o tai rapid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si de aia nu am raspuns , oricum dreptate ai , stai tu linistita si io imi zic de nu sh cate ori ,ca am ce lui nu ii mai trebe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) da intr-un fel e bine astfel am si io camera de foto mai buna decat as cumpara io cu banii mei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) la fel e vb si cu electricele .. oricum nu sunt jafuri .. doar ca deja folosite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar de felul meu io sunt zgarie branza , si nimic nu vreu sa arunc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jun 23 2010, 07:55 AM
Post #946

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Sa va spun si necazul meu? Vi-l spun, ca ma mai eliberez si eu. Ieri am avut o zi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si pentru ca toate sa fie perfecte pana la sfarsit, cand am ajuns acasa de la serviciu am avut placuta surpriza sa am strat de apa de 5 cm in toata casa. Ma rog, nu chiar in toata. Baia si camera copilului au scapat. Si uite asa mi-am petrecut eu seara adunand apa de pe jos cu un prosop, ridicand mobila, sters chestii de apa, scos covoare afara (sa va mai zic ca degeaba le-am scos pentru ca la noi ploua in continu de doua zile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ), linistind copilul sa nu mai planga (era singura acasa cand s-a spart teava si s-a speriat ca nu stia ce sa faca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), linistit sot isteric care injura si trantea si pufnea (de parca asta il ajuta sa rezolve ceva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )... Minunat, ce mai (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Multumesc lu Dumnezeu ca a fost inundatie cu apa curata, ca daca erau laturi de la canalizarea de la bucatarie sau iesea wc-ul, cred ca-mi luam lumea in cap. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mai multumesc ca stau la parter si nu am inundat pe nimeni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Una peste alta, ieri am primit scrisoare de la primarie ca ne incadram pentru o locuinta ANL. Trebuie sa fac o gramada de acte si sa cheltui o gramada de bani, dar poate in sfarsit voi avea si eu un loc unde sa ma duc "acasa". Dosarul e vechi, are vreo 5 ani. Poate se ia si asta in considerare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Documentul nu s-a salvat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) schimbam pupicei.

+Quote Post
Oana
post Jun 23 2010, 08:36 AM
Post #947

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Neata.
Am avut si eu zile de genul asta, cand luam extraveral sa nu dau coltul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Oricum Teo, trec toate si vin altele, asa ca tine-te tare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
In Suceava e frig si ploua si bate vantul cumplit.
Cum e vremea la voi? Banuiesc ca-i tot asa.
O zi cu spor va doresc.

+Quote Post
kryss_10
post Jun 23 2010, 10:40 AM
Post #948

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Salutare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Teo, ai avut treaba, nu gluma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oana, esti puternica si poti trece peste toate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
City, ne-ai cam "parasit" in ultimele zile, tu care mereu erai nelipsita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Di, o zi frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
citystella
post Jun 23 2010, 10:48 AM
Post #949

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Buna dimineata!

Teocris: Eu cu ani in urma am avut inundatie din ceea ce tu nu-ti doreai sa fie, in toata casa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Cindy: Eu sunt fericita acum, sunt implinita cu mine, ma accept asa cum sunt cu bune si rele, si cine ma vrea ma vrea asa cum sunt. Nu imi pasa de cei care nu ma cunosc si imi arunca cu jigniri, nu stiu cine sunt, si nu stiu ce sta dincolo de ambalajul meu. Viata mea nu a fost una usoara, cu toate ca unii se intrebau de ce ar fi toate astea la o singura persoana si tanara. Dar viata e plina de neprevazut, de lucruri minunate. Florile imi insenineaza viata, camera, inima. Ma bucur de fiecare boboc inflorit, ma bucur pentru fiecare frunzulita noua. Sunt persoane care ma indragesc asa cum sunt. Sunt persoane care abia asteapta sa ma vada. Sunt fericita pentru ca sunt. Sunt fericita pentru ca viata e scurta, si o traiesc.
E inutil, absolut inutil, sa ne facem griji, daca va merge o relatie, daca va da laptele in foc, daca catelul va fi neascultator, daca copilul va fi obraznic. Se intampla atatea in lume. E inutil sa iti bati cainele, copilul, nevasta, barbatul. E inutil sa cicalesti pe cineva, e inutil sa interzici cuiva ceva. E inutil sa crezi ca ai viata la infinit, sa iti aduni bani, sa investesti munca ta in lucruri, in haine, in apartament. Eu sunt practica, asa am fost mereu. Nu purtam nici un accesoriu, nu purtam bijuterii, nu purtam haine diversificate, nu purtam pantofi, sandale, nu ma machiam. Toate le-am purtat mai apoi, si am inceput sa ma machiez, pentru servici. Sunt simpla, imi plac lucrurile simple, imi place sa privesc cerul, natura, viata.
Cat de repede se duc oamenii,nici nu ai timp sa-ti iei ramas bun, spui ca il/o v-oi vedea maine, am sa il/o sun maine, am sa-i vorbesc maine, am sa las pe maine. Maine poate fi prea tarziu.
Sunt mai deschisa, sunt mai prietenoasa, mai draga celorlalti, decat am fost inainte. Am invatat ca oamenii chiar daca urmaresc sa profite de pe urma ta, sunt pana la urma si ei suflete, si daca le dai ceea ce vor, vei primi din alta parte ceea ce astepti tu, fara ati face iluzia de a primi de la ei. Mi-a fost teama sa ma mai apropii de oameni din acest motiv, dar usor, am realizat altele, iar acum pasesc usor spre a intelege sensuri, si oameni, si viata. Nu imi refuz nici o bucurie, pentru ca ele sunt singurele care ma tin asa cum sunt, in picioare. De fiecare daca cand aveam o zi proasta, mergeam intr-un loc relaxant, ori imi cumparam ceva mic, dar care mi-l doream mult, ceva amuzant, ceva frumos, ceva dulce. Sunt fericita pentru ca ma iubesc, poate pentru prima data in viata. Sunt fericita pentru ca nu am prieteni, dar sunt oameni care le place sa ma aiba aproape. Sunt fericita pentru ca florile imi daruiesc flori frumoase. Sunt fericita pentru ca traiesc.
Fericirea e in noi. Aveti credinta in Dumnezeu.

+Quote Post
Bia
post Jun 23 2010, 11:58 AM
Post #950

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Neatza! M-am trezit acum o ora. Plua torential la mine.
Sor-mea mi-a mancat dulceata mea conforma de cirese. A mancat 400 g (juma de borcan ca doar unul imi iesise) azi dimineata. Nu am stiut daca s-o cert sau sa tac. Am tacut dar o pun sa-si faca singura. Dupa ce ca e slaba moarta (are 43 kg) mai mananca si dulceata conforma si cand nu mai are conforma baga alte dulciuri si biscuiti. Ma enerveaza foarte tare cand face asa.

+Quote Post

99 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 09:44 AM