![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tourette? La sindromul Tourette se scot si mascari, saracii...
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
gata cu muncile pe azi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aoleu sanatatile mele,glicemia mea!Jo fac abstractie de ciufutul ala ,dar tipele din video si la cat de mult le place inghetata si cuburile de gheata,aollleeuuu! (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) Acum scuzati,sunt si eu barbat,am si eu ochi,nu se poate asa ceva si eu stau pe uscat!Tre sa gasim o solutie salvatoare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Beau cafeaua,fac un dus si plec,ineseara sunt invitat la o petrecere,o colega de la munca isi serbeaza ziua,face party in gradina,la vila parintilor,va dati seama ce destrebalare,tematica e cu cei mai trasniti ochelari! Va doresc o seara placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pt. Kryss doi pupici,ca e mai dulce si mai scumpa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
sa te distrezi laure la petrecere... maybe "IT HITS U TOO" da nu cu o oala de teflon k (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Book. De unde ti-ai luat tricoul. Vreau si eu unul. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Eu, din toti anii in care am incercat sa-mi fac de ursita, prietenul actual nu l-am visat niciodata. Iar acum am visat ceva complet diferit, si foarte greu vizibil, parca indepartat, si total pe dinafara, fara intamplari sau persoane care ai putea spune ca s-ar putea intampla, undeva intr-un viitor indepartat, cum era in filmul ala:"Inapoi in viitor"(parca). Asa si eu cu visul. Si uite ca nu au tinut relatiile. Pana la urma adevar sau nu, visele ne mai si calauzesc prin intelegerea vietii, si mai sunt si premergatoare vietii. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Laur, ziua mea e pe 8 iulie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multumesc pentru cei 2 pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu iti dau trei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ca sa fiu eu mai cu mot! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
O solutie trebuie sa gasim! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) City, probabil ca tricoul e facut la comanda, cum se mai fac si altele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar te lamureste mai bine, Book.! Di (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si apropo, Laur, distractie placuta! Sa stii ca sunt cuminte si nu fac nebunii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Kryss pacat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu fac. (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu ma uit la Jamie pe TVR2.
|
|
|
![]()
|
|
Eu imi fac manichiura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va las pe voi sa alegeti culoarea. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
La mine a venit ''tipu de la cablu'' si tot ''freaca'' firele pe la tv (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Vreau sa plece ca mi-e foame (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Corina poate ai si tu un tricou mai ..golas.. cine stie de ce nu vrea sa mai plece. (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)
P.S. Nici eu nu as pleca. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:27 PM |
|