IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...
Diana.
post Jun 25 2010, 06:10 PM
Post #51

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Tourette? La sindromul Tourette se scot si mascari, saracii...
Go to the top of the page

+Quote Post
laur claudiu
post Jun 25 2010, 06:30 PM
Post #52

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

gata cu muncile pe azi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aoleu sanatatile mele,glicemia mea!Jo fac abstractie de ciufutul ala ,dar tipele din video si la cat de mult le place inghetata si cuburile de gheata,aollleeuuu! (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
Acum scuzati,sunt si eu barbat,am si eu ochi,nu se poate asa ceva si eu stau pe uscat!Tre sa gasim o solutie salvatoare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Beau cafeaua,fac un dus si plec,ineseara sunt invitat la o petrecere,o colega de la munca isi serbeaza ziua,face party in gradina,la vila parintilor,va dati seama ce destrebalare,tematica e cu cei mai trasniti ochelari!
Va doresc o seara placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pt. Kryss doi pupici,ca e mai dulce si mai scumpa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Jun 25 2010, 06:40 PM
Post #53

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

sa te distrezi laure la petrecere... maybe "IT HITS U TOO" da nu cu o oala de teflon k (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
citystella
post Jun 25 2010, 07:10 PM
Post #54

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Book. De unde ti-ai luat tricoul. Vreau si eu unul. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Eu, din toti anii in care am incercat sa-mi fac de ursita, prietenul actual nu l-am visat niciodata. Iar acum am visat ceva complet diferit, si foarte greu vizibil, parca indepartat, si total pe dinafara, fara intamplari sau persoane care ai putea spune ca s-ar putea intampla, undeva intr-un viitor indepartat, cum era in filmul ala:"Inapoi in viitor"(parca). Asa si eu cu visul. Si uite ca nu au tinut relatiile. Pana la urma adevar sau nu, visele ne mai si calauzesc prin intelegerea vietii, si mai sunt si premergatoare vietii.

+Quote Post
kryss_10
post Jun 25 2010, 07:38 PM
Post #55

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Laur, ziua mea e pe 8 iulie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multumesc pentru cei 2 pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu iti dau trei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ca sa fiu eu mai cu mot! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
O solutie trebuie sa gasim! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
City, probabil ca tricoul e facut la comanda, cum se mai fac si altele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar te lamureste mai bine, Book.!
Di (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Si apropo, Laur, distractie placuta! Sa stii ca sunt cuminte si nu fac nebunii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
citystella
post Jun 25 2010, 07:55 PM
Post #56

Membru de Onoare

Kryss pacat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu fac. (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 25 2010, 08:08 PM
Post #57

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu ma uit la Jamie pe TVR2.

+Quote Post
citystella
post Jun 25 2010, 08:10 PM
Post #58

Membru de Onoare

Eu imi fac manichiura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va las pe voi sa alegeti culoarea. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Corina
post Jun 25 2010, 08:18 PM
Post #59

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

La mine a venit ''tipu de la cablu'' si tot ''freaca'' firele pe la tv (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Vreau sa plece ca mi-e foame (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !

+Quote Post
citystella
post Jun 25 2010, 08:23 PM
Post #60

Membru de Onoare

Corina poate ai si tu un tricou mai ..golas.. cine stie de ce nu vrea sa mai plece. (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)

P.S. Nici eu nu as pleca. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 01:27 PM