![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna gagici si Laur!
Aseara am fost la pescuit...adica am traversat strada la lacul din fata casei. Nu am prins nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Azi am muncit ca eroii si eu si Bubu...tuns gazonu, facut curat in spatele casei, bibilit florile, etc. Acum beau o bere. Maine e luni (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...si nu-mi place deloc ziua de luni! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici mie nu-mi place ziua de Luni, Cori. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu azi am gatit nitel la mare viteza si in rest m-am apucat si am frecat gresia cu o perie... NU vreti sa stiti cum arata dupa primul smotru... Nu vreti sa stiti cum aratam nici eu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Am ajuns si eu acasa. Am fost si eu la peste cu cortu. A fost relaxant, dar sunt tot obosita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar e o oboseala placuta. Maine din nou la munca damn it!!!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Am ajuns si eu acasa, dupa o sesiune de shopping de la Cucuteni 5000, Targ de ceramica, la care m-am distrat si m-am simtit bine.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu va invit la o clatita... si-un cocktail!
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Fagita/3-37.jpg) (IMG:http://i26.photobucket.com/albums/c124/mrs_belle/cocktails/cocktails.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara! Nimanui nu-i place ziua de luni... (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Pai si cand o sa fie asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) ce tareee...Eu nu am visat nimic!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Deci clar, nu exista nici un ursit si pentru mine?? Book, paseaza-mi si mie unul? Erau oachesi macar?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) But shh don't tell my boyfriend! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pai nu stiu inca, dar e posibil sa mai am drum curand prin Buc. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Cat despre ursiti, iti pasez si mai multi daca vrei, ca am de unde. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu stiu cine erau si ce cautau in visele mele, dar aratau bine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De cat timp esti cu tipul? Cum v-ati cunoscut? Toarna tot! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Dianaaa ma omori, am de cateva zile asa o pofta de clatitee de mor. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si-mi face cu ochiul si cocktailul de jos, la mijloc. O dedicatie pentru toate fetele care mai sunt treze (iubesc aceasta melodie (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ): <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rQjh9H-ymK4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rQjh9H-ymK4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> PS Rody unde-ai disparut? This post has been edited by Book: Jun 27 2010, 11:57 PM |
|
|
![]()
|
|
N-ai zis mai devreme, ca mai aveam citeva sa le trimit! Uf! Ma duc acasa, imi fac un mojito si belesc ochii la tv. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pupicei!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Di (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Va povestesc maine ce am mai facut eu si ce mai fac. Pupici. Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna dimineata!
Eu m-am uitat la un film.She's Out of My League. Stima de sine conteaza foarte mult. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Book. Imi place melodia ta. Diana. Ce sa-ti mai spun. Ai sa ma omori lent, dar sigur. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu nu vreau sa omor pe nimeni.
Noapte buna tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:30 PM |
|