IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia
kryss_10
post May 17 2010, 10:49 AM
Post #291

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Fetelor ce parere aveti despre produsele Efaclar de la La Roche-Posay?
Go to the top of the page

+Quote Post
roX
post May 28 2010, 08:24 PM
Post #292

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: cluj-napoca
Member No.: 1,427

Sunt sigura ca s-a mai discutat asta de o gramada de ori,si imi cer scuze ca intreb iar.Sunt in cautare de o crema foarte hidratanta si care sa fie si non comedogena.Eu am tot folosit Vichy normaderm pentru ca a fost cam singura din ce am folosit care mi-a facut bine la tenul acneic.Dar mi se pare ca nu-mi hidrateaza deloc tenul,si am nevoie de altceva.Am un ten foarte ciudat,pe langa ca am nefurisita asta de acnee,si mi se ingrasa foarte rapid,in acelasi timp imi e si uscat,probabil,de fapt sigur s-a deshidratat in timp dupa atatea produse anti-acneice folosite.

Orice sugestii binevenite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by roX: May 28 2010, 08:27 PM

+Quote Post
Diana.
post May 28 2010, 08:47 PM
Post #293

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Rox, poate te ajuta discutiile despre creme...

+Quote Post
Cindy
post May 29 2010, 03:41 PM
Post #294

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Rox, Normaderm intr-adevar nu hidrateaza pielea, mie impresia asta mi-a lasat-o. In plus, pe moment eram foarte incantata ca imi lasa pielea perfect mata, insa pe parcursul zilei mi se ingrasa pielea la loc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu am mai spus ca folosesc acum L'Erbolario, crema hidratanta si tonifianta cu extract de portocale si piersici. Eu am pielea grasa (mai ales in zona T) si cam deshidratata si prioritatea mea este sa imi hidrateze pielea dar fara luciul neplacut al pielii. Mai folosesc si pudra Clinique Stay Matte si pielea se mentine mata aproape intreaga zi, desi uneori ma mai straduiesc sa imi fac timp de mici retusuri de pudrat sa ma asigur ca nu lucesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kris, sunt ok, depinde pentru ce probleme....

This post has been edited by Cindy: May 29 2010, 03:42 PM

+Quote Post
amelie
post Jun 1 2010, 10:48 PM
Post #295

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,674

De cand am oprit tratamentul cu spironolactone, am fata foarte incarcata, plina de puncte negre si cosuri si m-am gandit sa incep un tratament de dermoabraziune acasa. Poate cineva sa-mi recomande o firma de la care sa cumpar (am auzit ca sunt la Avon si Neutrogena), sau poate ar trebui sa incerc cu un gel cu AHA ? Pacat ca m-am trezit asa tarziu, am impresia ca trebuie sa ma si protejez foarte bine de soare.

+Quote Post
Cindy
post Jun 2 2010, 10:33 PM
Post #296

V.I.P.

Kit de microdermabraziune exista Neutrogena, Roc. Dar nu este prea indicat cand ai cosuri.

This post has been edited by Cindy: Jun 2 2010, 10:33 PM

+Quote Post
verenadoll
post Jun 3 2010, 05:01 PM
Post #297

Musafir

Uleiurile minerale/ parafina sunt produse care se obtin din prelucrarea petrolului. Acestea se gasesc in majoritatea produselor cosmetice. Uleiurile minerale blocheaza porii si inhiba functiile naturale ale pielii, provoaca acnee si deshidrateaza pielea. (Uleiurile pentru bebelusi contin 100% ulei mineral). Deci este bine sa te feresti de produse care contine acest ingredient. Incearca produsele realizate din plante/extracte de plante 100%.

+Quote Post
caitriona
post Jul 1 2010, 09:10 AM
Post #298

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

Folosesc de ceva vreme un spray cu oxigen de la zepter si sunt multumita ( in loc de apa termala).Imi place mai mult decat apa termala.
Am citit intr-o carte ca oxigenul e adjuvant in acnee, cum ca ar favoriza vindecarea mai repede.La ingrediente scrie ca este apa imbogatita cu oxigen pur concentrat.
In rest la mine schema a ramas neschimbata.Am mai adaugat ulei din arbore de ceai de la the body shop, pe care il aplic dimineata, daca am cosuri, si apoi crema.
Eu l-am mai folosit in trecut dar f putin, n-am avut rabdare.Isi face treaba.Vreau sa renunt in timp la BP, si peste tot se spune ca asta ar fi substitutul.
Mi-am luat si crema cu ulei din arbore de ceai tot de la ei, insa n-am folosit-o inca , mai am un pic din deuteria.
Va scriu si despre crema dupa ce o folosesc o sapt ca sa va spun impresii.

+Quote Post
Cindy
post Jul 3 2010, 12:27 AM
Post #299

V.I.P.

Eu mi-am cumparat astazi o crema de la Caudalie, Vinopure Matte Finish Fluid. De mult voiam sa incerc ceva de la Caudalie...Dar am luat crema mai mult pe neve, pentru ca inchideau mall-ul cu mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si eu chiar trebuia sa imi cumpar crema, deci nu am avut prea mult timp de aprofundat. Ajunsa acum acasa, m-am cam dezumflat, citind review-uri care sustin ca nu e deloc matifianta...si eu chiar am nevoie de asta, vara!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ah, si am dat 120 ron, pretty expensive, am emotii cu ea. Ma mai tenta sa imi iau si "elixirul frumusetii" al lor, sub forma de spray, dar m-am potolit, am zis sa testez mai intai asta, si ala trecea de 100 ron.
Mi-am mai cumparat o crema cicatrizanta de la Ivathem, ok insa pentru alte probleme, dar poate o folosesc si pentru fata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Dar gandul mi-a ramas tot la Decleor. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Imi doream sa imi iau crema matifianta de la ei, dar ma enerveaza maxim comenzile pe net. Mi-am facut acum 2 saptamani o comanda (pe 16 iunie exact!) pe un site din UK si nici acum nu a ajuns! (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Le-am trimis un mail si mi-au raspuns sec ca le pare rau, ca ajung de regula intr-o saptamana- doua, dar se pot prelungi pana la 4. Mda, very helpful! Daca ar fi decurs totul mai ok, achizitionam si 2 produse de la Decleor fara sa stau pe ganduri prea mult.

Copiez descrierea cremei Caudalie:
"This product meets our natural beauty standards with a high concentration of quality natural botanicals while keeping harsh chemicals to a minimum.
Ideal for combination skin in need of anti oxidant protection, this oil free fluid moisturizes, purifies,leaves skin matte, regulates oil production and refines skin texture."

+Quote Post
caitriona
post Jul 17 2010, 11:53 AM
Post #300

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

Cindy, cum e crema, iti place?

Am avut si eu cicafalte de la avene, crema cicatrizanta, am folosit-o pt fata.Era destul de grasa dar nu comedogena.

+Quote Post

39 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th September 2025 - 06:56 PM