![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa uiti ca exista, draga mea, pentru ca e clar ca nu ai nimic de pierdut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Citi ani ai? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Adica stai ca nu inteleg. Deci voi practic ati avut o relatie de 13 zile?? sau am inteles io aiurea?
Daca nu am inteles aiurea, mi.e greu sa cred ca e asa de dureroasa. Cred ca e mai dureroasa pentru orgoliul tau, decat sentimental. faptul ca arati mai bine decat cealalta, e fix vax albina. Sa stii ca nu aspectul fizic e totul intr.o relatie. Te.ai gandit ca pentru el a fost doar o aventura? Mie asa imi lasa impresia. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nici eu nu inteleg. Aventurile sunt aventuri. De-aia sunt atat de minunate pentru ca raman... aventuri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Ma nu stiu altii cum sunt dar , totusi nu se numeste oarecum "realatie" 13 zile nici nu stii cat negru sub unghie ce e cu el ca bineneteles esti oarba tu vezi atuncii ochii lui , mainile , simti ca plutesti , nu te uiti la "ce io fi fatat si la asta mintea?"
poate pe 17 a fost in club ceva la streaptese , inainte sau dupa ce s-a intalnit cu tine (IMG:style_emoticons/default/mf_hide.gif) nu te ataca asa tare , stai flexata si vezi de treaba ta .. invata din asta , si data viitoare ia totul usor cu multe iesiri , plimbari , vorbiti, cunoasteti-va si dupa ce simtiti ca sunteti pe aceeasi lungime de unda, luati si voi decizia de "relatie" |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Eu zic sa te bucuri ca ai avut o aventura minunata si cu asta basta!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 1-August 10 Member No.: 8,944 ![]() |
Sa uiti ca exista, draga mea, pentru ca e clar ca nu ai nimic de pierdut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Citi ani ai? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 14… XD Adica stai ca nu inteleg. Deci voi practic ati avut o relatie de 13 zile?? sau am inteles io aiurea? Daca nu am inteles aiurea, mi.e greu sa cred ca e asa de dureroasa. Cred ca e mai dureroasa pentru orgoliul tau, decat sentimental. faptul ca arati mai bine decat cealalta, e fix vax albina. Sa stii ca nu aspectul fizic e totul intr.o relatie. Te.ai gandit ca pentru el a fost doar o aventura? Mie asa imi lasa impresia. Faza e că el, practic, se… dădea cu dosul de asfalt (lolz) că vrea să fie cu mine, şi printre altele, avea şi planuri de viitor, deşi, eu i-am zis că n-are să meargă. (Eh, am uitat să spun asta în primul post.) Ştiu foarte bine că nu contează aspectul fizic într-o relaţie (eu nu mă consider frumoasă). Dar întâmplător se face că o cunosc pe cealaltă şi nu e o prezenţă prea… agreeabilă şi dorită. Acum, cred şi eu că e mai dureros pentru orgoliul meu, deoarece, tot întâmplător, sunt zodia Leu. |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
massive lolz detected!!!
no comment , decat ca ma simt babalau pe langa tin , si oricat m-as screme io amu sa dau sfaturi , stiu ca intra pe o ureche si iese pe cealalta ... e ceva de varsta , nimic personal... cu toate ca io te contrazic la aspectul fizic, io zic ca conteaza ( parerea mea ) pt ca vrei sa fii cu cineva care te atrage binenteles ... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 1-August 10 Member No.: 8,944 ![]() |
massive lolz detected!!! no comment , decat ca ma simt babalau pe langa tin , si oricat m-as screme io amu sa dau sfaturi , stiu ca intra pe o ureche si iese pe cealalta ... e ceva de varsta , nimic personal... cu toate ca io te contrazic la aspectul fizic, io zic ca conteaza ( parerea mea ) pt ca vrei sa fii cu cineva care te atrage binenteles ... Contează, dar nu numai. =] Şi ai dreptate, cu ce-ai zis în postul trecut. Defapt dau dreptate tuturor ~.~ [Edit]: S-a despărţit acum de ea, şi încerc să-l ajut, deşi încă îşi cere scuze pentru ce mi-a făcut. E bine? This post has been edited by M2TWG: Aug 4 2010, 12:34 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cum adica incerci sa-l ajuti? Cu ce sa-l ajuti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Plinge dupa citeva zile de "relatie" ? Ai grija... El citi ani are? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 06:29 PM |
|