![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am auzit cum ca ar veni nu`s ce val de canicula peste noi... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Vreau si io pizza!
Pai mai mult de atat ce canicula sa mai fie? Ca eu nici nu mai stiu cum e sa ploua. Mi-a secat si balta din fata casei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Am uitat sa va intreb...stie cineva daca exista capcane pentru serpi?Dar pentru soparle? Ca eu am musafiri de genu asta prin gradina si pe terasa (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Iiiuuu, ce urat cu serpi pe terasa! (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Albi ai grija cu meduzele ,
Cori felicitari la ... dulap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi-amintesc si io cand mi-am luat un nou dormitor , moa ce mandra eram si ce bine ma simteam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sper sa te simti si tu la fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cat despre capcane de alea nu stiu ... Este o canicula azi aici de crap , e asa cald ca nici nu poti transpira |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Jo...pai imi trebuie scara ca sa ajunng la rafturile de sus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Eu fac ceva de mancare...e atat de cald, am dat drumu' la 2 aere in living si intr-o camera si tot mor de cald. Las' ca va pun mai tarziu poze cu sarpele si soparla sa vedeti ce lighioane am io pe aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Pupici! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am uitat sa va intreb...stie cineva daca exista capcane pentru serpi?Dar pentru soparle? Ca eu am musafiri de genu asta prin gradina si pe terasa (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ! Cori, in Grecia se pune un strat de cam 1 cm inaltime si de 4-4 latime de pucioasa (dioxid de sulf) la baza gardurilor, pe afara - ca inauntru ai pe Kukyneata. |
|
|
![]()
|
|
Multam Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Esti a doua persoana care imi spune ca in curte il am pe Kuky si ca el sperie serpii (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Ce faceti? Pink, pofta buna. Eu tocmai ce am facut comanda. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Desi am zis ca ma mai abtin pana la sfarsitul lui august sa fiu in forma (IMG:style_emoticons/default/dumbells.gif) , uite ca poftele ma omoara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
La Bucuresti am murit de cald azi. Sambata anunta 40 de grade. (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) This post has been edited by ciresica_dulce: Aug 11 2010, 07:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cum a iesit pizza? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
A mea buna, gata facuta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pink? (IMG:style_emoticons/default/pizza.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:36 PM |
|