![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am vazut azi Sex and the City 2 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sunt foarte funny aventurile din Abu Dhabi, Samantha este senzationala cu tot cu pilulele ei cu hormoni si sfortarile de a-si pastra libidoul la nivel inalt, in lupta cu menopauza, cuceririle obisnuite deja, arestul pe plaja cand incerca sa faca sex si prezervativele zburate in piata araba cu tot cardul amenintator de barbati pe ea, dupa ce i-au rupt geanta Birkin "comerciantii ilegali" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , Carrie setata pe "work on the sparkle" in casnicia cu Big, mamicile Miranda si Charlotte, cu dadaca ei fara sutien si sani saltareti, care de fapt s-a dovedit a fi in tabara cealalta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie mi-a placut, e funny. Ah si tzoalele, garderoba incapatoare a lui Carrie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , luxul... |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Am văzut, amestecat ca de obicei, "Inception", "Desculţ īn parc", "Naşul", "GrownUps", cāteva episoade din sezonul 2 din "Stargate" şi aproape finalizat revederea sezonului 3 din "How I met your mother".
Sunt bolnavă de filme (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Dore (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Nu am reusit sa vad cel de-al doilea film Sex and the city. Dar abia astept. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am văzut, amestecat ca de obicei, "Inception", "Desculţ īn parc", "Naşul", "GrownUps", cāteva episoade din sezonul 2 din "Stargate" şi aproape finalizat revederea sezonului 3 din "How I met your mother". Si eu urmeaza sa vad "Inception", cred ca azi sau maine. Cum ti s-a parut? Nu am reusit sa vad cel de-al doilea film Sex and the city. Dar abia astept. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neaparat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si sa ne spui impresiile! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Sigur ca da, Cindy. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Revazut Babel:
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Remember Me (2010) - Aminteşte-ţi de mine
Distributie Remember Me: Emilie de Ravin, Robert Pattinson Regie Remember Me: Allen Coulter Un film de nota 9,99 dupa parerea mea. Merita vazut, fara indoiala. Am revazut si Zimbet de Mona Lisa. Desi nici Pattinson, nici Roberts nu se numara printre actorii mei preferati, filmele au fost extraordinare. |
|
|
![]()
|
|
Doua filme foarte interesante. As vrea sa le vad si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cop Out (2010) cu Bruce Willis. Slab. Dar nu doar, slab, ci slab rau de tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 03:30 PM |
|