![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Apropo de culoarea vergeturilor: si ale mele au fost movalii/rozalii la inceput dupa care au devenit albe, din cate stiu eu asta e culoarea 'finala' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) indiferent ca dai sau nu cu creme. Iarasi, din cate am citit eu atata timp cat nu sunt albe se mai pot diminua cu diverse creme/uleiuri, cand au devenit albe asta e.
(IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Carmen Ivan |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de culoarea vergeturilor: si ale mele au fost movalii/rozalii la inceput dupa care au devenit albe, din cate stiu eu asta e culoarea 'finala' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) indiferent ca dai sau nu cu creme. Iarasi, din cate am citit eu atata timp cat nu sunt albe se mai pot diminua cu diverse creme/uleiuri, cand au devenit albe asta e. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) se diminueaza...dar cu multa munca si tone de creme. la mine s-a imbunatatit aspectul cu 20% |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Stie cineva vreo solutie pentru a scapa de vergeturi? Am incercat cateva creme, dar nu au dat rezultate. Acum mi-am luat una de la Vichy, am zis ca o fi mai buna, ma dau cu ea de vreo 2 saptamani, dar nu prea se vede ca ar avea efect... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru celulita, orice crema care contine cofeina e buna. Insa trebe mult, mult masaj. Altfel n-avem nici o sansa sa scapam de ea!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu mi am cumparat Bio Oil. Scrie acolo ca tre sa te dai in jur de 3 luni ca sa vezi ceva schimbari. Io ma dau odata pe zi, si mi se pare ca functioneaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tre` s afreci bine, Albi!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
frec frec!!!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 15-January 14 Member No.: 12,275 ![]() |
Din pacate, in urma cu cativa ani am fost la medic pentru vergeturile mele si raspunsul a fost ca nu vor mai trece decat cu operatii estetice (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Partea buna este ca daca m-am dat cu creme in timpul sarcinii, nu au mai aparut altele.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 34 Joined: 10-April 15 Member No.: 12,834 ![]() |
Pentru celulita se pot folosi si unele produse din plante. Acestea sunt benefice deoarece nu genereaza efecte secundare si nu creeaza dependenta.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 43 Joined: 4-February 15 Member No.: 12,746 ![]() |
Fetelor, simt ca mor! Am observat de cateva zile ca mi-au aparut 3 vergeturi urate pe fund! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Probabil pentru ca am slabit brusc 5 kg! Acum ce mai e de facut? Stiu ca nu voi mai scapa definitiv niciodata de ele insa macar sa se mai estompeze un pic ca prea se vad urat! Recomandati-mi un tratament sau o crema buna antivergeturi, va rog, ca a venit si vara si vreau sa fac plaja linistita si impacata ca macar am facut tot ce am putut! Pentru eliminarea vergeturilor se pot folosi si metode alternative, care sa ajute la eliminarea lor intr-un timp destul de scurt. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 10:55 PM |
|