![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
ploua (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce fac gajicile mele? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jo, ce ai facut cu placinta pina la urma? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Eu ma duc sa-mi fac un ceai.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Diana, ce faciiii ? (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu am fost azi pe la salon si m-am facut frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Foarte dragut mi-a facut stilista mea parul, avea ea chef.
Am mancat si eu adineaori piept de pui cu mazarica. Era sa uit azi ca am reinceput dieta. |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Ce fac gajicile mele? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jo, ce ai facut cu placinta pina la urma? mai deci am facut pana la urma placinta , io aveam numai 2 foi in paketul ala si pe unul zicea NO SUBE in fine nu m-am strofocat sa traduc asa ca am facut amandoua pachetele , unul era din ala care creste si se face straturi frumos , celalalt a ramas exact cum l-am pus in tava , adica nu a crescut deloc , o fi bun aluatul ala pt ceva , da nu pt placintele mele , juma din placinta asta care nu a crescut a mancat Hilda ea nu s-a plans (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) a iesit buna la gust o foaie , dar nu asa frumoasa s-a intins , s-a rupt , vai de capul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar am facut , si am sa mai fac , data viitoare nu le scot din congelator asa de devreme , dar am sa caut la marketuri mari sa vad daca gasesc filo alea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Calc meu e virusat, si nu imi deschide paginile de net. Nu stiu cum de a deschis acum, dar nu mai dureaza mult. Eu am fost si am papat in oras o porcarie de salata, si acum acasa. Ma bag la un film ceva si nani. Maine dau o fuga la un outlet si fac papa.
Azi am dat puii de soareci, is trista. De fapt eram, pentru ca am sesizat ca soricioaica e rotunda iar, deci in max 2 sapt am pui iar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup, noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aoileu, ai fabrica... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rade tot si reinstaleaza windowsul. Alta solutie nu ai. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Luni se uita cinva la el sa vada care e treaba. Nu sunt sigura ca e virusat, pentru ca messul imi merge. Este foarte posibil sa fi facut io vreo trasnaie. Oricum, un antivirus a incercat sa se instaleze abuziv la mine in calc, si acum si-ar dori sa il cumpar. Dar dorinta mea nu e indeajuns de mare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O sa vad luni. Pana atunci stau asa. La munca situatia e din ce in ce mai de kkt! O sa va povestesc luni, cand o sa vad care e treaba! Da, dar macar am unde sa ii dau. Ala de la magazinul de animale mi-a zis ca pot sa aduc... |
|
|
![]()
|
|
Da` i-ai schimabt vreo setare, ceva?!
|
|
|
![]()
|
|
nu am schimbat nici o setare, dar acest smart security a incercat sa se instaleze japca la mine in calc. Cred ca a reusit, si imi tot apareau diverse ferestre cand eu spre exemplu scriam ceva, si cine stie cu ce am fost de acord? SI acum nu ma lasa sa deschi din avastul, si nici antivirusul din windows. Imi zice ca am restrictii. Si la paginile de net imi scrie ca windows a intalnit o problema si internetul se inchide. Daca ii dau sa imi caute probleme, imi zice ca nu am.
Si din cand in cand imi apare o fereastra care urla si imi zice ca am virusi in D nu stiu pe unde... Eu nici macar nu am D. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu stiu. Ma culc. Daca nu reusesc sa intru maine, va pup pana luni (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 11:26 PM |
|