IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ten super-iritat. Solutii?
bubulina
post Feb 19 2006, 02:32 PM
Post #11

Musafir

Kalua,

cit timp iti ajunge crema si cit de des o aplici? E fectul e pe termen lung?
Ma tenteaza sa-mi iau crema, o sa cer a sample cind o sa merg in oras.

Diana, la mine face minuni o crema de la Clarins- Beauty Repair Concentrate. Calmeaza iritatiile  cel mai mari in cel mult 1 ora.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 19 2006, 02:54 PM
Post #12

Musafir

Pai tine multisor, nu mai stiu exact cat, de vreo 2 ani nu mi-a mai trebuit. Are 40-50 ml, jumatate de an nu tine...
Eu am folosit-o si la fiica-mea, ea are o piele f uscata si cateodata cu locuri rugoase pana la marimea unei monede de 1 €. Nici soarele nu se prinde pe locurile alea cateva saptamani. Ceea ce ajuta la ea e crema asta sau soare/mare.

Cica varianta platibila e Pityval de la La Roche-Posay, dar pe asta n-am folosit-o niciodata.

+Quote Post
Ariana
post Feb 19 2006, 02:58 PM
Post #13

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Di si eu cred ca primavara e de vina....mi-am luat azi vitamine calciu+magneziu+zinc+seleniu.Iti recomand si tie cu drag pastilutele astea sunt de la Harmony Line si costa 300.000 de mii. Se gasesc la terapeut ro

Si fata mea e destul de varza in perioada asta.:(

+Quote Post
Diana.
post Feb 19 2006, 04:22 PM
Post #14

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mi-am luat de la Fleur de Mer (produsele lor se vad la http://www.fleurdemer.com/seches.htm)
o crema pentru ten iritat, sensibil si cu tendinte cuperozice si un gel calmant.
Par ok- de-abia le-am aplicat. Asa ca ramine de vazut.  ???
Inghit si vitamine si alte cele, am trecut pe regim, acuma daca e de la primavara, regim alimentar, E-uri sau stil de viata ori toate combinate... nu mai stiu...
Da` vaz ca e "boala generala"...  :(
Multumesc de sustinere !  :pupaceala:

+Quote Post
angelito
post Feb 20 2006, 04:06 PM
Post #15

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Diana, cum spuneai si tu, starea pielii tale este probabil o reactie la regimul de viata... :(

Cred ca ti-ar face bine o cura de vitamine, minerale si oligoelemente, poti incerca si ceaiuri sau pastile pentru purificarea tenului din interior, pe baza de plante (ca Akneil, Floraderm sau Acnetol), iar extern o crema hidratanta, reparatoare si calmanta. Eu de exemplu mi-am cumparat acum CALMANCE SOIN REPARATEUR INTOLERANCE de la Roc (costa in jur de 700.000, la Sensiblu), e bun, in sensul ca face sa dispara petele rosii, calmeaza pielea, si n-o ingrasa. In schimb nu e foarte hidratant, e putin colorat si nu miroase foarte frumos... Dar asta e!

Pentru hidratare/emoliere mi-am luat crema Lipobase Repair, e o crema foarte consistenta si efectul e de durata. Dezavantajele ar fi ca e destul de grasa, parca ramane pielea putin lipicioasa si nici ea nu miroase grozav.

Alte creme bune impotriva pielii iritate sunt cele din gama Sensibio (au si produse pentru tenul cuperozic) sau Atoderm (aceste produse sunt destinate in special pielii atopice, cu eczeme etc.), ambele de la Bioderma.

Pe langa crema, trebuie sa ai grija sa folosesti un produs de curatare/demachiere foarte bland, si aici iti recomand cu mare caldura lotiunea micelara Sensibio H2O, tot de la Bioderma, eu o folosesc deja de cativa ani si sunt foarte multumita de ea (fetele stiu ca le-am innebunit cu ea :D!). Si cum ai tenul uscat/sensibil/cuperozic, fumezi etc., ar trebui ca in timpul zilei sa folosesti si protectie solara (Bioderma are si produse solare foarte bune si la preturi ok).

Cosmeticele Fleur de Mer nu le cunosc, sper sa-ti mearga bine cu ele...

Iar un dermatolog bun, offf, e un adevarat chin sa gasesti asa ceva!!!! Numai eu stiu cati am vazut de-a lungul timpului si nu prea pot sa spun despre nici unul ca mi s-a parut "bun", din toate punctele de vedere! Cineva chiar spunea ca nu prea sunt dermatologi buni in Romania... mai stii, o fi avand dreptate!! :-X

:-* si sa te faci bine!

+Quote Post
angelito
post Feb 20 2006, 04:07 PM
Post #16

Incurabil

Diana, la mine face minuni o crema de la Clarins- Beauty Repair Concentrate. Calmeaza iritatiile  cel mai mari in cel mult 1 ora.

Bubulina, cat costa crema asta? O sa incerc s-o gasesc la magazinele de cosmetice...

Merci  :-*!

Si am impresia ca produsele Sisley au inceput sa se gaseasca si la noi (sigur le-am vazut in reviste inca din noiembrie, cred), dar nu stiu exact unde, si presupun ca sunt extrem de scumpe...  :-X

+Quote Post
Diana.
post Feb 21 2006, 01:20 AM
Post #17

Fondator eLady.ro

Angelito, multumesc frumos!
Cred ca e si de la stres;nici  nu mai pot nici dormi: azi de exemplu, m-am culcat la ora 23 si acum, la 1, m-am trezit,
Mi-i si frica ca mai pun altceva pe fata: de fapt cred ca cea mai mare prostie am facut-o cind am renuntat la vesnicul Apidermin si am dat mai multi bani pe niste creme care nu fac doua parale... vad ca Fleur de Mer e ok, o sa ma duc sa vad ce mai au din gama asta.
Sincer, nu mai vreau sa fac experiente, ca la starea in care sint, niste bube-n plus pe fata cred ca o sa declanseze o criza de nervi... ca nu sint departe...  :-X

+Quote Post
angelito
post Feb 22 2006, 12:22 PM
Post #18

Incurabil

Pai starea psihica e foarte importanta, Di! Din pacate la tine sunt foarte multi factori care au dus la situatia asta (si acesti factori nu sunt printre cei mai usor de rezolvat/eliminat).

Pentru stress exista combinatii de plante, vitamine, Magne B6, dau rezultate bune fara sa aiba efecte secundare - intereseaza-te la farmacie.

:-* si ai grija de tine! Sper ca vei avea acea vacanta curand  ;) si poate asa vei reusi sa-ti revii, macar un pic  :floricele:!

+Quote Post
Diana.
post Feb 22 2006, 06:03 PM
Post #19

Fondator eLady.ro

(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/fleurdemergel.jpg)

(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/fleurdemerochi.jpg)

(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/fleurdemertenuscat.jpg)

(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/fleurdemergelcontrairitatiilor.jpg)

Astea sint produsele pe care le-am luat pina azi, ( cele doua luate vineri parca par sa faca treaba foarte buna).

Angelito, o sa fiu cuminte si o sa te ascult  :-* , imi iau un ceai detoxifiant (vitamine iau deja) si o sa incerc sa maninc si fructe. Si poate imi iau si vreo doua zile libere, ca nu mai rezist, pare-se.  :'(

+Quote Post
MonicutzaB
post Feb 22 2006, 06:19 PM
Post #20

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

diana, eu ti-as recomanda din experienta magne B6. eu am avut o perioada foarte proasta in care eram deja suspecta de ceva probleme cu inima. pana la urma s-a dovedit ca de vina era lipsa de magneziu combinata cu super stress.
nu msi zic ca si tenul imi era varza.  >:(
mi s-a recomandat, imperativ  :D, sa nu mai beau nimic cu cofeina si sa iau magne b6. rezultatele nu se vad imediat dar dupa 1 luna in care am luat cate 4 tablete pe zi era un alt om.  :D
pentru detoxifiere eu beau suc de lamaie.
si, stiu ca nu am descoperit america, dar somnul face minuni in cazul meu!  :P

+Quote Post

21 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 10:26 PM