![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 15-January 11 Member No.: 9,735 ![]() |
Sper ca nu a aparut o sarcina (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Te rog ai grija de tine pe viitor! Am facut testul de sarcina si a iesit negativ ....Multumesc ,Multumesc tuturor pt pareri/raspunsuri. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
A4tech, ma bucur pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uneori e necesara o sperietura ca sa fim atente pe viitor Si asta e valabil pentru orice astept al vietii, nu neaparat cel de aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum, eu nu am apucat sa iti spun (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) asa ca o fac acum, sa ma ierti de intirziere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 22-February 11 Member No.: 9,892 ![]() |
buna si eu sunt noua am citit ce ati scris,si am si eu o intrebare cam banala si sper sa nu ma injurati,am 20 ani sunt cu iubitul meu de 4 ani si de 1 an stam impreuna si tot de atunci nu ne mai protejam si nimic nici_un bb,sincer imi doresc foarte mult,vreau doar sa stiu daca sunt simptome ale unei sarcini ce am eu,anume,sunt foarte balonata si nu mananc mai nimic,imi vine sa dorm toata ziua,sanii au inceput sa se umfle de sapt trecuta si mie ar trebui sa imi vina pe 10,test nu vreau sa fac pt ca sincer m_am saturat sa vad doar o liniuta,la ginecolog am fost si sunt perfect sanatoasa.
va poooop si astept parerea voastra |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Andra!
Pina nu faci un test de sarcina si o analiza a singelui, noi putem doar sa ne dam cu parerea. Simptomele tale nu sint neaparat ale unei sarcini. Insa pentru ca menstruatia a intirziat destul de mult, nu este exclus. Sfatul meu este sa vizitezi un ginecolog, indiferent daca iti doresti sau nu un copil, pentru ca rau nu are ce sa iti faca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bafta! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 22-February 11 Member No.: 9,892 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Andra! Pina nu faci un test de sarcina si o analiza a singelui, noi putem doar sa ne dam cu parerea. Simptomele tale nu sint neaparat ale unei sarcini. Insa pentru ca menstruatia a intirziat destul de mult, nu este exclus. Sfatul meu este sa vizitezi un ginecolog, indiferent daca iti doresti sau nu un copil, pentru ca rau nu are ce sa iti faca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bafta! da multumesc pentru primire,chiar dupa ce am am scris pe forum am dat fuguta la farmacie si am facut testul si a iesit pozitv,acum astept sa vina iubitul de la munca sa ii dau vestea cea mare,sper sa fie baietel.poop.si app nu te mai enerva sau stresa sa raspunzi la intrebari abarante din punctul meu de vedere.inca o data poop si ms ca mi_ai raspuns,o sa mai revin cu noutati |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Andra, felicitari si multa sanatate! Totusi, nu ma pot abtine sa-ti spun ceea ce stii probabil si tu si anume ca maternitatea si rolul de parinte nu sunt lucruri de glumit. Iar "poop" in loc de "te pup" denota copilarie din partea ta si nu maturitate. Poate ma iau de un amanunt dar sper ca gandul meu sa percute si sa vezi bunavointa din spate, si sa nu il iei ca pe un afront. La 20 de ani esti inca tu o copila, va trebui sa faci proba ca esti o persoana capabila sa creasca un copil, iar asta va presupune o serie de acumulari. Eu iti doresc numai bine tie si copilului tau!
|
|
|
![]()
|
|
Andra, sa fie intr-un ceas bun.
Cred ca Lary a vrut sa fie finuta, insa "poop" inseamna .. caca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa ne spui cum a primit vestea viitorul tatic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Asa este, Di (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , doar ca nu am vrut sa scot in evidenta strict insemnatatea acestui cuvant cat proastele deprinderi (ale multora, nu ma iau de Andra acum) de a poci limba.
|
|
|
![]()
|
|
mai fetelor VA PUP si da recunosc nu sunt foarte matura,dar pot spune ca am trecut prin ceva greutati in viata asta incat sa imi dau seama ce e bine si ce nu,si daca stau sa ma gandesc putin cred ca orice varsta am avea o sa fim inca copilarosi si o sa avem momente cand o sa parem ca avem 5 ani, multa lume a inceput sa imi zica,ca varsta mea nu e potrivita,dar daca stai sa te gandesti pana la urma nu il aduc pe lume ca sa imi bat joc de el,si oricat as incerca eu sa il feresc de greutatile vietii,tot va da de ele,so ce mai fetelor?acum sa intamplat sa fie,
iar iubitul meu a sarit in sus de bucurie si a inceput sa pupe burtica si sa vorbeasca cu bebele,sunt foarte incantata,nici somn nu am avut,va da_ti seama daca la ora asta stau cu laptop_ul in brate,nu am somn de fericita ce sunt.VA PUP dragelor si imi cer scuze daca v_am stresat. This post has been edited by andra_elena: Feb 24 2011, 09:58 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Felicitari Andra (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:26 AM |
|