IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Internet Dating: Site-uri de intalniri pro sau contra?, Frecventati sau ati frecventat siteuri de intalniri / matrimoniale ?
Tudor
post Mar 19 2011, 11:43 AM
Post #11

ex Win-Win

Group: Obsedat
From: IASI
Member No.: 8,548

Pe site-uri de intalniri nu mi-am facut cont insa pe cand aveam 20 de ani si lista de messenger era mereu pe full(300contacte) imi dadeam intalnire cu fete de pe net. In general au fost intalniri slabe, fara substanta si fondul ce creeau profilul de pe net asa ca am abandonat modul acesta de abordare.
Nici gand sa fiu impotriva lor, totusi 12 site-uri = cam multe? Ajungi sa-ti faci un scop din a vorbi pe ele, din a-ti face relatii pe net si a te intalni cu oamenii de acolo neglijand prietenii din viata reala.
Te mai asteptam cu povesti de la intalniri caci ai talent la povestit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Mar 19 2011, 01:09 PM
Post #12

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nu stiu daca depinde de varsta chestia cu platitul ci de educatie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu acum nici nu mai vreau sa aud de barbati mai in varsta cu mai mult de 10-12 ani decat mine. Am intalnit si tinerei care se poarta la fel de frumos, poate chair mai frumos, sunt mai darnici si Mai deschisi sentimental. Plus ca te simti bine cu ei in oras si nu-ti fac capul calendar dupa ce iti ofera ceva.

+Quote Post
afobia
post Mar 19 2011, 02:02 PM
Post #13

Incurabil

From: Romania
Member No.: 2,859

fetelor , in Romania nu am iesit cu cineva cu 3 ani mai mare decat mine ; dar aici e diferit ; barbatii la 30 40 ani arata foarte bine si nu mi s a intamplat niciodata sa mi reproseze vreunul ceva , in afara de tipul de ieri (ca a platit la parcare ca a facut 2 ore ca s a pierdut etc si nu a fost un repros repros)

unde sa pun poze , ca doar nu le pun aici sa le vada toata lumea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

oricum , eu pe net imi pun poze banale : nemachiata , nedormita , abia trezita , oricum eu dorm putin 6 ore maxim pe noapte si cateodata chiar 4 , imi pun poze foarte obisnuite si in care sa arat foarte modest pentru ca daca pun poze prea frumoase , primesc un numar incredibil de mesaje ( si asa primesc multe , mai mult decat destule ) + cand iti pui poze pe net , daca esti prea machiata , sau in nu stiu eu ce pozitii , cum am vazut pe la altele , tinzi sa ajungi ori prea sexy - vulgara , sau de a dreptul PENALA si eu nu vreau sa cad in aceasta categorie.

si nu numai asta : in cazul in care imi voi gasi (oare) dragostea pe net , vreau sa stie cum arat eu dupa un somn de 4 6 ore (ca un zombie) , nemachiata , cu parul prins aiurea , obosita etc etc pentru ca eu (parerea mea cel putin) este ca vreau sa ma evidentiez prin cunostintele mele si nu prin fizic iar dupa aceea , cand ne vedem in realitate , logic , fac TOT sa arat foarte foarte bine , eu am maxim 1,62m ( 3 doctori 3 masuri diferite , unu mi a zis ca am 1,61 altul 1,60 , altul 1,62 in aceasta ordine) si 58 kilograme (iar pe site mereu pun 65 kilograme)

De ce pun eu aceste kilograme in plus ? in viata mea , pana sa plec in state sa lucrez aproape 4 luni , am avut maxim 62 kg , prin clasa a9a ; inainte de a ajunge in sua am avut 60 ; cand m am intors am avut MAXIMUL de kile din viata mea pana atunci , 65 kg ; de atunci am slabit si de la cateva luni de cand traiesc in Franta , desi mananc de 3x mai mult ca in sua , AM SLABIT PANA LA 58 kg , lucru care nu a fost posibil decat o singura data in anul 2 de facultate cand mergeam la sala 2 ore dimineata , 3 ore seara + mancam NUMAI FRUCTE SI LEGUME (naspa regim , nu mi a venit dupa ciclu vreo 4 luni si am decis sa renunt , sa ma iubesc , sa ma accept ca eu nu o sa fiu niciodata slaba slaba cum mi as dori gen SCANDURA asa vroiam sa ajung )

Prin urmare , chiar daca am 58 kile , eu pun 65 kile ca sa exagerez , sa stiu eu ca tipu cu care o sa ma vad , daca ma voi ingrasa , tot ma va place !! ca sa stiu ca pe respectivul nu il deranjeaza fetele mai plinute , ca sa iasa in evidenta ca imi place sa mananc si ca NU MI E RUSINE daca o sa iau kilograme in plus (desi nu stiu de ce dar e imposibil sa te ingrasi in Franta Doamne fetelor cat pot sa mananc aici nu va puteti inchipui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

In al doilea rand , nu stiu exact cat am inaltimea , dar mai bine pun mai putin decat sa pun mai mult , stiu practic ca am sigur 1,60m , dar mai mult o fi nu o fi NU STIU asa ca pun 1,60m.

E foarte important ce tip de poze pui pe net , foarte !!! dar nici sa incerci sa pari perfecta PE NET nu este ideal.

iar cand imi aleg cu cine sa vorbesc si sa ma intalnesc , se intampla dupa ce vorbim si inainte de a ne vedea , ma asigur ca exista discutii cu substanta.

IN FRANTA , 1 DIN 5 CUPLURI SE CUNOSC PE NET , de aceea nu prea mi e frica si nu m am gandit (pana sa mi ziceti voi) ca e riscant..poate ca este,adevarat,eu stiu..

Nu as mai putea sa mai ies cu tipi de 22 25 ani , oricum aici SERIOS baietii sunt f imaturi , daca iei un Roman la 25 ani si il pui langa un Francez de aceeasi varsta , se vede diferenta !! romanii sunt mai maturi in general

Chiar nu cred ca as putea sa mai ies cu unul de pana in 25 ani !!

Diana , nu stiu daca am povestit pe elady la inceputuri ca la 16 ani tot asa am cunoscut un tip pe internet si el avea 34 ani si ca mi a trimis cadou prin posta un aparat foto digital (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si el a venit la Nisa recent , mi a adus cadouri , o cunoaste pe maica mea !!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) suntem inca buni prieteni si la fel , doar o relatie amicala.

PS : ieri nu mi am dat seama cat de mult am putut sa scriu !!!!! Win-win , ai reusit sa citesti tot ce am scris ? Daca da , multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by afobia: Mar 19 2011, 02:05 PM

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 19 2011, 03:00 PM
Post #14

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Afobia esti simpatica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Sincer mi-ar placea si mie sa fiu mai rasfatata cum pari sa fii tu in ceea ce priveste barbatii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-a venit sa te critic un picut pt ca pari sa pui accent pe cadouri si atentii insa atata timp cat nu oferi sex sau altceva la schimb si ei vor sa ti le ofere nu vad care e problema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Nu-mi plac fetele care-si cauta tipi cu situatie materiala ca sa aiba o viata comfortabila si iau asta ca prim criteriu al alegerii partenerului.
Sa ne mai povestesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , pana la urma gasesti tu persoana potrivita.

+Quote Post
afobia
post Mar 19 2011, 03:32 PM
Post #15

Incurabil

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))) fetelor nu as putea sa ma vad cu cineva care nu mi place , nici pentru cadouri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))))) si daca am stat pana la varsta asta fara sex , nu o sa o fac pentru cadouri , imi plac cadourile dar nu , nu o sa fac asta pentru cadouri si o situatie materiala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))) ai meu au ceva bani in Romania , dar aici in Franta ai mei fac eforturi mari ca sa ma tina si nu mai pot sa le cer nimic in afara de faptu ca imi platesc taxele enorme , masa si casa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) dupa ce termin , sper sa ma angajez si poate la locu de munca imi voi face prieteni si in real life , dar cum am spus , pe net gasesti oameni pe care nu i ai putea intalni in viata reala .. oricum , cum am zis , in general , francezii sunt ei asa draguti de fel , si doar dupa o varsta , de la 30 ani , aia pana in 25 sunt niste nebuni dupa sex , cauta numai "relatii efemere" si nu poti sa inveti nimic de la ei si nu e nimic WOW cu ei
Daca as fi in Romania , nu as putea sa ma vad cu unul de 35 40 ani pentru ca din pacate , ori sunt casatoriti , ori nu sunt asa draguti.
Nu m ar deranja atat de tare sa mi platesc eu singura consumatia cat timp tipul de langa mine este de-a dreptul amuzant si o companie foarte placuta iar ceilalti care platesc si cu care ma vad si imi plac , mai ies cu ei , dar daca nu mi ar placea de ei nu as mai iesi cu ei nici pentru cadouri , sunt o persoana dificila si daca chiar nu imi place cineva , nu imi mai pierd vremea.
mi-ar fi sila de mine sa ma vad cu unu care nu mi place si sa ma prefac cu el ca are bani si asa mai departe , nu nu , in nici un caz.

+Quote Post
Bia
post Mar 19 2011, 04:45 PM
Post #16

make-up artist

Si eu sunt de parere ca trebuie sa ai grija cu baietii de pe net. Pe mine m-a urmarit unul ceva vreme si a aflat unde stau, etc. Nu e fun deloc sa primesti amenintari, etc.. Mai bine ai grija... Tipul nu stiu de unde avea toate datele mele si tot asa dar am ajuns sa imi schimb numerele de telefon din cauza lui... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

This post has been edited by Stiletto: Mar 19 2011, 04:46 PM

+Quote Post
afobia
post Mar 19 2011, 05:00 PM
Post #17

Incurabil

Stiletto , asta e oribil !!! ce fel de amenintari ai primit ?

+Quote Post
Bia
post Mar 19 2011, 05:05 PM
Post #18

make-up artist

Dar ce nu am primit. Si nimeni nu putea face nimic pentru ca tipul lasa mesajele de pe un pre pay neinregistrat. Nu sunt sigura daca tipul m-a gasit pe un site de dating sau in viata reala sau facebook sau whatever dar un lucru e cert: sunt multi nebuni pe lume si e mai bine sa ai foarte multe grija cui si cum dai datele tale de contact, cu cine te vezi, unde, cum, cine mai stie.

+Quote Post
afobia
post Mar 19 2011, 05:27 PM
Post #19

Incurabil

Mai , saracul baiat de ieri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))) a avut probleme dupa si la parcare deci mi e mila de el saracutzu , a stat 3 ore , cartea lui de credit a fost blocata la parking , ma rog , mi a dat un mail lung Doamne deci saracul daca stiam nici nu il mai chinuiam sa vina pana aici ..

La finalul mailului lung , mi a scris "Moi j'étais intimidé par ta beauté, tu as un visage d'ange et un corps de déesse..." (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 20 2011, 05:08 AM
Post #20

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Lol, tu vorbesti de cel dupa care erai tu moarta si ale carui poze le-ai pus pe celalalt topic, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Totusi e cam ciudat ca un barbat la varsta lui sa fie atat de intimidat de frumusetea unei tipe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ma gandesc ca o fi vazut si el cateva la viata lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ai putea sa mai iesi o data cu el sa vezi ce si cum, asta daca te tenteaza vreun pic.

+Quote Post

7 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 06:11 PM