![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Perfect adevarat, Jo! Iar daca nu pot sa ajunga la (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) , macar sa isi dorvedeasca ca sint (inca!) dezirabili. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
razvan , dar nu te simti naspa daca minti ? adica barbatii nu simt vinovatia minciunii ?
in legatura cu "Iar cand nu platesc la prima intalnire si dau semne de dezinteres, se intampla indeosebi atunci cand nu exista atractia fizica pentru ei, acesta fiind prima, singura si cea mai importanta caracteristica pentru EL cand are loc prima intalnire." , daca iti place de o tipa , nu te deranjeaza sa ii platesti un suc or something sa inteleg ? si care ar fi explicatia tipului timid cu care m am vazut care mi a platit dar mi a atras atentia sa ii platesc eu a doua oara si faptul ca si acum imi trimite o gramada de mailuri stupide in care imi spune sa ne vedem si ma intreaba lucruri gen cum as fi reactionat daca m ar fi imbratisat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) " ******* , je crois que je suis amoureux de toi..." EWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW (IMG:style_emoticons/default/jump.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by afobia: Mar 22 2011, 02:39 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-ati adus aminte de o prietena. Prima intalnire cu un tip de pe un site de dating. Ei doi frumos la restaurant. Comanda fiecare cate o cola. Vorbesc ce vorbesc, vine nota. El asteapta putin si plateste. Isi spun frumos la revedere. Ea ajunge acasa, eu ajung la ea, barfim ca fetele. Ne bagam in pat si dimineata la ora 6.30 mesaj de la el: "Nu cred ca vreau sa ne mai vedem a doua oara. M-ai dezamagit! Puteai sa-ti platesti macar partea ta de consumatie!". Precizez ca la vremea aia o cola la 0.25 era 3 sau 4 lei la restaurant! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) DOAAAAAAAMNE
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 20-March 11 From: Cluj Napoca Member No.: 10,004 ![]() |
Deci...sa inteleg ca nu ma urati:)..
Offf pe maine gagicilor ca mi-e gata papica:)...maine iti raspund afobia promit:P |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Deci...sa inteleg ca nu ma urati:).. In nic-un caz! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ba mai mult, eu apreciez ca esti realist si direct, (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) fara a fi "nesuferit" ... ba chiar amuzant. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 20-March 11 From: Cluj Napoca Member No.: 10,004 ![]() |
Merci Valentina! Si acum Afobia in ceea ce priveste intalnirea cu tipul timid care sustii ca ti-a solicitat ca la o posibila a doua intalnire o sa trebuiasca sa te revansezi, e posibil ca acesta sa fi spus lucrul acesta in gluma fara ca tu sa realizezi (nush nu am fost cu voi:). In plus de asta prin afirmatia respectiva (acuma depinde si de reactia ta) poate ca dorea doar sa se asigure ca va mai avea loc o adoua intalnire (aceasta gluma este de multe ori pentru un barbat este o metoda de a-si da seama daca o sa mai existe a doua intalnire si nu neaparat sa iti achiti tu datoria). Mai spuneai tu ca tipul este si a fost foarte timid... e poate asta a fost modul lui de a te "invita" din nou in oras fara sa te intrebe direct (dupa cum spuneam TIMID) si poate ca a inteles gresit semnalele tale (barbatii tind sa faca asta), tocmai de aceea acum te preseaza in disperare cu mesaje.
Mai spunea cineva ca normal ar fi ca la prima intalnire nota de plata ar trebui achitate pe din doua si daca nu ma deranjeaza daca o femeie asteapta sa platesc eu nota... Ok, intradevar si mie mi s-ar parea corect ca nota sa fie achitata de ambii mai ales la prima intalnire, insa de prea putine ori se intampla ca o femeie sa se ofere sa-si achite partea de nota si nici macar atunci cand aceasta se ofera sa faca acest lucru nu se asteapta (de cele mai multe ori) ca barbatul sa o lase si sa nu insiste deloc asupra achitarii. Acum as vrea sa fiti sincere la intrebarile: De cate ori v-ati oferit sa achitati partea de nota si ati si reusit sa o faceti?; Atunci cand partenerul a fost de acord sa va achitati nota, cate dintre voi ati simtit un disconfort si ati fost deranjate (si nu pentru ca sunteti zgarcite)? |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Of Razvane ... "dai tot din casa" (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Tare de tot faza cu mesajul Stiletto, cred ca prietena ta l-a enervat putin pe tip altfel nu se mai obosea sa-i scrie mesajul. |
|
|
![]()
|
|
eu mereu intreb "cat trebuie sa platesc" si pana la intalnirea cu timidu nu imi aduc aminte sa fi platit ceva.
nu e vorba de zgarcenie , ci de cum m au educat ai mei sa gandesc. nu m am simtit deranjata sa nu platesc , decat pe la vreo 16 ani , acum nu AM O PROBLEMA , se putea sa fie totul frumos si bine ? am vorbit cu un tip de 35 ani pe net pentru vreo 3 sapt si dupa i am dat nr de tel ; divortat scria pe profilul lui ; la vreo maxim 10 zile de cand stia numarul meu de telefon , cand mi a trimis o poza , am obs ca poarta verigheta ; nu i am raspuns de atunci , dupa ce i am zis ca e un mincinos pentru ca ia o logic , daca esti divortat (si el tot spunea ca femeia l a inselat) , este logic sa nu mai porti verigheta , eu una as arunca verigheta daca barbatu cu care am fost m ar fi inselat ; el chiar tot spune si insista k e divortat dar logic , de cand am vazut verigheta , i am zis frate , lasa ma , ca chiar daca noi doar vorbim , eu nu te mai cred ; nu mi se pare normal. m a terorizat cu mesaje si mesaje si astazi la ora 3 dimineata am primit un mesaj ORIBIL "iata,ti am gasit adresa.eu nu stau cu mainile in san,cand iubesc iubesc si nu te am mintit cu nimic" imi vine rau mi a scris adresa intr un mesaj si acu imi e frica. eu nu mi am pus adresa niciodata pe net , dar se pare ca in franta poti sa suni la de exp daca eu am abonament la orange , ca el sa sune la orange , poate sa afle adresa mea.eu asta este tot ce am gasit pe net ca merge.innebunesc , caci desi nu il aveam pe facebook , logic ca stie si numele si prenumele meu ce ma fac ? sa sun la politie ? am mai auzit un caz pe net / am citit / si ca respectivei , politia i ar fi spus ca nu poate sa faca nimic decat in cazul in care chiar s intampla ceva. aveam ora de la 10 nu am mai putut sa ma duc ca de cand m am trezit stau asa ca o fraiera si mi e frica ; ca sa vedeti si voi : parea normal , sincer , de treaba , cand mi s a pus pata sa nu mai ii raspund , desi el trimitea in continuare zeci de mesaje , acum cred ca s a ofticat , imi este frica fetelor. Ce fac ? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Referitior la nota, mi s-a intamplat o data sa ma ofer sa platesc si tipul cu care eram a sarit ca un vulcan foarte deranjat de gest. Mi-a reprosat ca vreau sa ii par superioara, ca sunt aroganta si lipsita de respect. In general nu ma ofer sa platesc nota dar atunci am vrut sa demonstrez ca sunt pe picioarele mele. Hmmm, proasta miscare. Mi-am cerut scuze si i-am explicat de ce am cerut sa platesc partea mea... De atunci toate bune si frumoase.
Insa tu, Razvanelule drag, ai dreptate, femeile nu se gandesc sa isi achite partea de nota. Eu personal nu o fac, mi se pare normal ca barbatii din viata mea sa imi arate respect. Un amic de-al meu (Iranian) mi-a spus o data ca lui nu i se pare normal ca o femeie sa plateasca vreodata ceva atunci cand iese in oras cu un barbat deoarece o femeie in general are muuuult mai multe cheltuieli (haine, cosmetice) decat un barbat iar daca ar trebui sa isi mai plateasca si nota n-ar mai iesi deloc. Referitor la subiect, iubitul meu mi-a arras atentia zilele trecute cu ceva. M-a intrebat la ce ma gandesc si cu ce poate sa ma ajute. I-am zis ca nu am nevoie de ajutor... Apoi a insistat ca e de datoria lui ca barbat sa ma ajute. I-am zis ca e ok, si am intrebat eu cu ce pot sa il ajut in schimb. Mi-a zis ca nu am cum sa il ajut eu e el pentru ca eu sunt femeie si ca eu ca femeie trebuie sa am grija de burtica lui si de... alte lucruri, nu sa imi fac eu griji de cum sa il ajut si ca El trebuie sa ma ajute pe mine! Mi-a cam sarit mustarul dar mi-a trecut pentru ca stiu ca nu a fost rau intentionat ci doar a vrut sa imi ia anumie griji de pe cap... This post has been edited by Stiletto: Mar 23 2011, 11:29 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:35 AM |
|