![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 9-February 10 Member No.: 7,955 ![]() |
Ma bag si eu in seama. Am inceput ca toti copilasii cu karate. Asta cam 2 ani si jumatate. Dupa care box, si am ajuns la sala. Pe care o practic de 5 ani pana in prezent. Chiar cum in februarie fac 5 ani fix. Si sunt mandru.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Eu am practicat 6 ani sarituri in apa de performanta..dar a trebuit sa renunt pe motive medicale (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
Acum vreau sa ma duc la sala de fitness , in rest nu prea mai fak sport.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 66 Joined: 7-August 09 From: Right behind you ! Member No.: 6,961 ![]() |
De un an si jumatate m-am apucat sa practic echitatie si, cu toate ca este destul de costisitoare (echipamentul, orele cu instructorul), ma relaxeaza si este un sport foarte placut (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Iarna nu e prea practic, mai ales pentru mine, pentru ca dupa fiecare iesire ma aleg cu cate o raceala, insa in restul anotimpurilor e perfect.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 66 Joined: 7-August 09 From: Right behind you ! Member No.: 6,961 ![]() |
De mica am tot incercat sa fac sport, nu neaparat pentru ca imi facema griji in privinta siluetei ... cat pentru ca ma distra.
Am facut gimnastica medicala pe a 3-4 ani si-apoi am inceput antrenamentul cu un instructor de fitness.Am facut fitness aproape 4 ani, apoi am facut balet inca 6 ani ... Si-acum imi pare rau ca m-am lasat, insa nu mi-a mai permis sanatatea. Inca merg cu rolele de fiecare data cand am ocazia (macar de 4 ori pe saptamana vara si primavara) si fac echitatie de performanta o data pe saptamana. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 19-August 11 Member No.: 10,528 ![]() |
Cind ? Unde ? Cum? Ce fel de? Eu am 27 de ani si pana acum am tras chiulul. Ca si copil/adolescent am facut insa mult sport: am fost la gimnastica medicala, balet si ii ajutam pe bunicii mei care aveau mult de lucru(si care pp mult efort fizic). Insa de 10 ani nu am mai prea facut nimic. Cum am ceva timp liber acum, m-am gindit sa ma aleg cu un obieci bun si sa incep sa fac sport. Toata sapatamana am fugit 1_2 ore -m-am plimbat cind am vazut ca nu ma tin balamalele. De fapt mai mult m-am plimbat.:), ca e o padure faina si mare fff aproape. Acum citeva luni am mai fcaut si ceva sport in casa: dupa dvdurile pillates si carmen electra, dar well nu m-am tinut de ele. De fapt ma plictisesc repede. Voi cum va mentineti? Daca e o padure mare aproape, de ce nu incerci sa mergi pe bicicleta? Mai ales ca nu exista problema masinilor prin apropiere. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stie cineva unde as putea gasi niste gantere la preturi rezonabile?
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Te apuci de sport sau vrei sa i le daruiesti cuiva care are nevoie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Parerea mea e ca degeaba la cumperi, dupa o luna nu mai ai chef de ele. Valabil si pentru bicicletele de casa... Ne apucam de sala? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 4-August 11 Member No.: 10,483 ![]() |
Eu de 4 ori pe saptamana merg in parc> bicicleta 40 minute, alergat 30 minute. Sper sa ma tin forever de acest obicei. macar de 3 ori pe saptamana daca nu pot mai mult.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Fac aerobic si merg cu rolele seara. M-am gandit sa-mi iau si niste gantere, ca tot veni vorba, am auzit ca exercitiile cu gantere sunt bune pentru ridicarea sanilor. Pana imi iau o sa fac cu sticle de apa de 1l.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:39 PM |
|