IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 10 11 12 13 >  
Reply to this topicStart new topic
> Crema foarte hidratanta, reparatorie, calmanta
Lenjerie Sexy
post Feb 27 2011, 05:58 PM
Post #111

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 9,898

Are dreptate Dora,foarte bune crema Uriage cold..
Go to the top of the page

+Quote Post
Amelie11
post Sep 21 2011, 09:33 PM
Post #112

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 10,566

recomand si eu o crema care m-a impresionat si anume Crema pentru piele hidratanta de la PR... nu e ieftina insa cand vine vorba de frumusete, stiti si voi fetelor ca totul costa!

+Quote Post
Diana.
post Sep 21 2011, 09:43 PM
Post #113

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Amelie, daca esti interesata de reclama pe elady, iti trimit imediat detele agentiei care ne reprezinta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Amelie11
post Sep 22 2011, 07:24 PM
Post #114

Contaminat
*

QUOTE(Diana @ Sep 21 2011, 10:43 PM) *
Amelie, daca esti interesata de reclama pe elady, iti trimit imediat detele agentiei care ne reprezinta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nu vreau sa fac reclama deoarece nu lucrez pentru nici o astfel de firma... cu atat mai mult cu cat firma producatoare e din Franta si cu care nu am nici o legatura.
vad ca in postarile anterioare nu s-a cenzurat nici un brand precum Nivea, L'oreal, Garnier etc.
imi poti explica te rog acest lucru?
e specificat undeva care branduri se pot mentiona sau nu?
doar pentru ca in primul meu post am amintit un brand nu inseamna ca vreau sa ii fac reclama! nici macar link n-am lasat!
si data tot consideri postul meu anterior reclama sterge-l te rog ca altfel nu are nici un sens!

+Quote Post
Amelie11
post Sep 22 2011, 07:25 PM
Post #115

Contaminat
*

QUOTE(Diana @ Sep 21 2011, 10:43 PM) *
Amelie, daca esti interesata de reclama pe elady, iti trimit imediat detele agentiei care ne reprezinta. smile.gif

nu vreau sa fac reclama deoarece nu lucrez pentru nici o astfel de firma... cu atat mai mult cu cat firma producatoare e din Franta si cu care nu am nici o legatura.
vad ca in postarile anterioare nu s-a cenzurat nici un brand precum Nivea, L'oreal, Garnier etc.
imi poti explica te rog acest lucru?
e specificat undeva care branduri se pot mentiona sau nu?
doar pentru ca in primul meu post am amintit un brand nu inseamna ca vreau sa ii fac reclama! nici macar link n-am lasat!
si data tot consideri postul meu anterior reclama sterge-l te rog ca altfel nu are nici un sens!

+Quote Post
Diana.
post Sep 22 2011, 07:38 PM
Post #116

Fondator eLady.ro

Serios?! Deci nu lucrezi pentru firma care vinde produsele astea la noi printr-un site cu produse cosmetice? Foarteee ciudat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pentru ca emailul lor de contact este, ce coincidenta de-a dreptul bizara, acelasi email cu care te-ai inregistrat pe forum, draga Amelie... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De-a dreptul straniu!

Si, sa stii si tu, n-a venit nimeni sa faca spam pentru Nivea, L'oreal, Garnier. Firmele alea platesc pentru reclame prin bannere, nu fac spam pe forumuri. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A, si nu incerca sa schimbi adresa de email, pentru ca tebuie sa dau accept ca sa se produca modificarea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai, mai, da-o-ncolo de treaba!

PS: Amelie, am modificat numele firmei desi nu trebuia, pentru ca stii tu mai bine de ce. Regulile sint reguli si trebuie respectate. De catre toata lumea, fara exceptii mai ales ca se precizeaza toate aceste lucruri la inregistare. Eu zic sa citesti mesajul de mai sus unde afirmi ca nu ai nici o legatura cu ... Pacat. Chair am vorbit prea mult pe tema asta. Pentru orice ai sa imi spui te rog sa folosesti forumul. Adresa de contact nu este adresa pentru mesaje personale.

O seara frumoasa si tie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Amelie11
post Sep 22 2011, 09:12 PM
Post #117

Contaminat
*

Multumesc!
Am incercat sa folosesc forumul insa nu pot sa iti trimit mesaj personal... iar in mesajul trimis pe adresa de contact am cerut si o oferta de preturi pentru publicitate la voi pe site. Am inteles ca pe acea adresa se trimit astfel de cereri.
Daca imi poti da un reply la acel email atasand oferta de pret de publicitate, ti-as fi recunoscatoare.

+Quote Post
Diana.
post Sep 22 2011, 09:19 PM
Post #118

Fondator eLady.ro

Nu ai de ce sa imi fii recunoscatoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa dau adresa ta de mail si telefonul agentiei care reprezinta elady, te vor contacta ei - noi nu facem vinzari directe, trebuie sa discuti cu ei. E ok asa? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Damn, nu ai lasat numar de telefon. E ok cel de pe siteul vostru?

+Quote Post
Amelie11
post Sep 22 2011, 09:24 PM
Post #119

Contaminat
*

Am uitat numarul de telefon... sorry! Trimite-le mai departe te rog acest numar: ....impreuna cu adresa respectiva.
Daca te rog frumos sa nu faci public numarul de telefon pe forum.
Mersi

Sorry wrong number .........

+Quote Post
Diana.
post Sep 22 2011, 09:43 PM
Post #120

Fondator eLady.ro

Ok, multumesc, rezolvat, am tinut numarul.

+Quote Post

13 Pages V  « < 10 11 12 13 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 10:39 PM