![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dap, l-am pus duminica in pamint.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Atunci cred ca ar fi mai bine sa-i pui apa mai rar, nu chiar in fiecare zi. Sa nu putrezeasca, inainte de a da radacini...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ei, ii pun putina, ca e cald calcoriferul si se usuca. Nu il "imbaiez" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Ei, ii pun putina, ca e cald calcoriferul si se usuca. Nu il "imbaiez" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Inteleg... Inseamna ca e foarte cald acolo, probabil pe la 22- 24 grade C, si pamantul se usuca repede. Oricum ar fi, urmareste zilnic evolutia lui, tocmai ca sa nu ai surprize neplacute. |
|
|
![]()
|
|
Daca isi face seppuku o sa imi para rau si dupa aia ma duc la vecina cu cersitul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar sper sa nu se intimple asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Heeelp! Muscatele mele au o problema: au facut un fel de paianjeni, cred: arata alb pufos si intre degete daca sfarimi chestia aia se face portocalie! Ce o fi si ce ma fac!?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
(IMG:http://i1171.photobucket.com/albums/r555/mela123456/DSC02836.jpg)
Si-a mai pierdut din roz si sunt ingrijorata;o am de la 8 martie si nu vad nicio evolutie,dimpotriva Diana nu stiu ce au muscatele tale;eu azi le-am adus acasa de la scoala;sunt anemice rau;le-am hranit asta seara |
|
|
![]()
|
|
Mi-am imbogatit "zestrea". Am primit de ziua mea un ficus gin-seng cace arata ca un bonsai mai marisor, doua orihidee *una violet si una caramizie) , crini imperiali, garofite si o begonie portocalie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am primit garofite de gradina (Dianthus plumarius) si acum ma documentez cu privire la ingrijirea lor.
Mai am 2 orhidee superbe, cu ele ma descurc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si un ficus gin-seng (si cu el e ok). Insa nu stiu ce sa fac cu 4 crini imperiali pe care i-am primit si carora nu le merge absolut deloc bine!!! Cred ca ii mut in gradina... Altceva nu stiu ce sa le fac! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Iaca citeva dintre floricelele mele
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/P1010009-3.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:24 PM |
|