IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

52 Pages V  « < 48 49 50 51 52 >  
Reply to this topicStart new topic
> Sunt gravida sau nu?, Intarzierea menstruatiei; Posibilitate de a fi insarcinata?!
ionny
post Jan 6 2012, 12:35 PM
Post #491

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 10,881

QUOTE(Diana @ Jan 6 2012, 12:29 PM) *
Stati calme amindoua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E ok daca testul a iesit negativ.
Si, ca regula generala, fetele, nu doar sperma contine spermatozoizi, ci si lichidul seminal. Pupici!

Multumesc pt raspuns! Chiar ma ajuta faptul ca cineva imi spune ca este in regula! Stiam ca si lichidul seminal contine spermatozoizi tocmai de asta imi este frica! De obicei folosim prezervativul, dar s-a intamplat sa gresim si acu ma costa nopti nedormite din cauza fricii.Am citit si posturile anterioare si nu am cum sa nu ma panichez. Stiu ca organismul fiecarei femei difera, insa asa mi-e firea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Oricum daca imi mai intarzie mult mai urmeaza un test dupa care un control la medic. Multumesc inca o data. Pupici
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 6 2012, 12:38 PM
Post #492

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu ai pentru ce. Da` va rog io frumos, caind va "ia valul", ginditi-va in primul rind la voi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ionny
post Jan 6 2012, 12:47 PM
Post #493

Contaminat
*

Member No.: 10,881

Asa ar trebui. Insa nu am invatat din greselile altora, invat din propria mea greseala. O zi buna in continuare

+Quote Post
Cindy
post Jan 6 2012, 11:07 PM
Post #494

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Diana @ Jan 5 2012, 10:33 PM) *
A patra zi de la inceperea ciclului menstrual este o zi extrem de fertila, Cindy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

De ce extrem de fertila?!?
Perioada fertila este in jurul ovulatiei (a 14-a zi, pentru ciclurile regulate, de 28 zile), 4-5 zile inainte si 2 dupa, aproximativ. Este logic pentru ca un ovul traieste 12-24 ore, daca nu este fecundat, moare si este eliminat, iar spermatozoizii 3-5 zile.

A nu se intelege ca recomand metoda calendarului dar este bine sa se stie anumite informatii.

This post has been edited by Cindy: Jan 6 2012, 11:09 PM

+Quote Post
mianelaaa
post Jan 10 2012, 01:28 PM
Post #495

Contaminat
*

Member No.: 10,880

Buna ziua!
Am intrat sa va multumesc din nou pentru rabdare si pentru raspunsuri. Pentru prima data sunt nespus de fericita ca mi-au venit problemele, chiar si cu 6 zile intarziere. Ca sfat pentru fetele care mai sunt in situatia in care am fost si eu, recomand sa faca sport (eu am facut Tae bo) si sa depuna cat mai mult efort, ca sa grabeasca menstruatia. Acest lucru mi l-a recomandat o prietena si chiar a mers. Dupa cateva ore de la efortul fizic, in aceeasi seara, mi-a venit ciclul.
Va pup. O zi frumoasa!

+Quote Post
Diana.
post Jan 10 2012, 02:07 PM
Post #496

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mianela, ma bucur ca ai scapat de stres. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te invit sa mai scrii si pe la alte topicuri, ne-am bucura sa ne cunoastem mai bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
marinela_valenti...
post Feb 5 2012, 03:14 PM
Post #497

Contaminat
*

Member No.: 10,961

buna fetelor,am si eu o problema,din decembrie eu si sotul meu incercam sa facem un bebe,dar pana acum nimic,am avut un cm regulat pana in ianuarie cand in loc sa imi vina pe 21 cum imi venea de un an si cv,sa schimbat data si mi-a venit pe 25,prb e ca pe 21 am obs o mica pata pe chilot...si atat....dar pe 25 mi-a venit,trb e ca pana acum nu am mai patit asa cv (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ,si am facut un test in ziua de 25 si a iesit negativ,acum nu stiu ce sa mai zic,oricum noi incercam si iarasi incercam (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Feb 5 2012, 03:24 PM
Post #498

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

QUOTE(marinela_valentina @ Feb 5 2012, 03:14 PM) *
buna fetelor,am si eu o problema,din decembrie eu si sotul meu incercam sa facem un bebe,dar pana acum nimic,am avut un cm regulat pana in ianuarie cand in loc sa imi vina pe 21 cum imi venea de un an si cv,sa schimbat data si mi-a venit pe 25,prb e ca pe 21 am obs o mica pata pe chilot...si atat....dar pe 25 mi-a venit,trb e ca pana acum nu am mai patit asa cv (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ,si am facut un test in ziua de 25 si a iesit negativ,acum nu stiu ce sa mai zic,oricum noi incercam si iarasi incercam (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Pai daca ti-a venit pe 25 ca nu prea inteleg (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , nu esti insarcinata. In schimb, cum spuneai tu, ca s-a schimbat data, e posibil vorba de o dereglare si ai putea consulta dr.
oricum, nu incercati de mult, sunt cazuri in care crede-ma ca unele cupluri incearca sa faca un copil de ani buni.
Iti doresc mult succes si iti recomand sa mergi si la un medic si, daca ai bani, e si mai bine sa faceti si niste analize pt a trata si a afla eventualele probleme... (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Blabla
post Aug 8 2012, 06:12 PM
Post #499

Contaminat
*

Member No.: 11,366

Buna! pe 17 aprilie am avut CM iar pe 27 un contact sexual cu iubitul meu insa cu prima ejaculare in exterior, iar dupa 2-3 minute in care s-a sters cu un servetel umed a introdus-o din nou.La 3 saptamani de la contact mi-am facut test si a iesit negativ. In data de 21 mai am avut un nou CM, dupa 6 zile de intarziere. De atunci nu s-a mai petrecut niciun act sexual si am avut trei cicluri.. pe 21 Mai , 18 Iunie si 19 Iulie.Am fost la ginecolog , mi`a facut echografie si echografie intravaginala si a spus ca nu vede sarcina . Nu am niciun simptom de sarcina, doar intepaturi la nivelul ovarelor si rinichilor si tot felul de dureri abdominale , pelviene si lombare si abdomenul tare si uneori umflat.. dar inca imi e teama si imi fac ganduri sa fie ceva..ma sperie asa zisa `menstruatie peste sarcina `..

+Quote Post
Teocris
post Aug 9 2012, 09:47 AM
Post #500

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Blabla, daca nu ai mai avut relatii sexuale neprotejate de atunci, atunci eu zic ca nu esti gravida. O sarcina de 3 luni s-ar fi vazut la ecograf (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cand ai facut totusi ecograful? De curand sau atunci imediat?
Oricum, cei de la ecograf sigur ti-au pus multe intrebari in timpul controlului si in mod sigur te-ar fi sfatuit sa revii la control daca era prea devreme sa se vada ceva la ecograf (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ca metoda cotraceptiva de urgenta, luati in considerare si "pastila de a doua zi". In 85% din cazuri este eficienta, cu conditia de a fi luata in maxim 72 ore de la contactul sexual neprotejat. Nu este recomandata a fi luata prea des, dar in cazuri de extrema urgenta, este bine sa luati in considerare si aceasta metoda contraceptiva.

Deoarece implantarea oului (ovulul fecundat de spermatozoid) in uter se realizeaza abia dupa aproximativ 6 zile de la fertilizare, aceasta perioada de timp permite utilizarea unor metode contraceptive pentru prevenirea unei sarcini nedorite.
Contraceptia de urgenta include metode contraceptive utilizate de urgenta si nu de rutina, recomandate a fi utilizare in urmatoarele situatii:

- in cazul unui contact sexual neprotejat, intamplator

- in cazul esecului metodei contraceptive folosite: utilizarea incorecta sau ruperea metodelor contraceptive de bariera (prezervativ, diafragma, cupola cervicala), expulzia nerecunoscuta a unui dispozitiv intrauterin, erori in calculul perioadei permise din cadrul abstinentei periodice,

De retinut!

Desi reprezinta o alternativa preferabila avortului si mult mai putin traumatizanta, contraceptia postcoitala trebuie sa ramana o metoda utilizata ocazional si nu de rutina. Pentru prevenirea sarcinilor nedorite este recomandata utilizarea unei metode contraceptive pe termen lung.

+Quote Post

52 Pages V  « < 48 49 50 51 52 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 12:53 PM