![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 11-September 12 Member No.: 11,415 ![]() |
Buna,
Artrostop imbunatateste starea articulatiilor si amelioreaza activitatea din timpul activitatilor cotidiene? Multumesc |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La mine nu a functionat, Simona, cind aveam probleme cu articulatiile inflamate. Alte fete spuneau insa ca da... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Nu vindeca,dar amelioreaza durerea si te simti foarte usoara la mers cu Pferderbalsam-gel (cu calul si atletul in alergare pe eticheta pozat);are parca gheara diavolului in el,e foarte bun
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 11-September 12 Member No.: 11,415 ![]() |
Nu vindeca,dar amelioreaza durerea si te simti foarte usoara la mers cu Pferderbalsam-gel (cu calul si atletul in alergare pe eticheta pozat);are parca gheara diavolului in el,e foarte bun Buna, Am auzit si eu de gheara diavolului. Si colagenul si proteoglicanii (proteine din cartilajul articular) ajuta in tratarea articulatiilor. This post has been edited by Simona1010: Sep 20 2012, 09:56 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, gheara merge si la reumatism, nu doar la artrita.
Eu mai folosesc si crema doctor Boici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Da, gheara merge si la reumatism, nu doar la artrita. Eu mai folosesc si crema doctor Boici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Buna, Nu am auzit de crema dr Boici. E un produs natural, pe baza de plante, nu? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Da, sunt foarte multe tratamente compatibile. de ex.o substanta naturala, fortigel, o combinatie de peptide de colagen cu o inalta puritate regenereaza tesutul cartilaginos si reda mobilitatea articulatiilor.
|
|
|
![]()
|
|
Buna,
Am auzit ca si Supramax articulatii este benefic in afectiunile reumatice, reduce durerea, imbunatateste performantele celor care fac sport, pentru ca contribuie cu supliment din substanta de baza a cartilajului. Multumesc |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 28-August 12 Member No.: 11,397 ![]() |
buna,
ai incercat cu Rumalaya de la Himalaya? e o crema care e foarte buna, o gasesti si pe net. ganduri frumoase |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:24 PM |
|