![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am observat ca Raiffeisen Bank imi ia, absolu aleatoriu, niste comisoane bancare despre care nu stiam nimic, sub titlul de comision datorat:192,36 lei la fiecare sfirsit de luna, in afara de comisionul de intretinere de 28 de lei...revin cu detalii cind aflu despre ce e vorba. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Probabil sunt comisioane de tranzactie? Dar alea nu se iau in momentul tranzactiei?
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Cam mare "comisionul datorat" .. imi dau cu presupusul ca sunt niste penalizari ..
Eu mi-am inchis contul purtator de comisioane la BCR in care platesc rata si am cerut sa-mi deschida unul necomisionabil existand si aceasta posibilitate dar de care multi nu stiu. Am scapat astfel de 2.5RON dati pe luna inutil. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai penalizari la ce? Ca eu platesc comision si la incasari, si la plati simultan cu incasarea/plata efectuata.
Deci comisioanele sint deja platite pentru operatiunile astea la sfirsitul lunii. Comisionul de administrare e ok, deci nu inteleg ce anume e "comisonul datorat" nici sa ma pici cu ceara Am cautat la ei pe site si . surpriza, nu e nici o informatie legata de comisioane pentru pj, altele in afara de cele pentru carduri. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Poate e un comision pentru utilizarea internet banking-ului (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ( daca folosesti asa ceva ), unele banci il percep.
Totusi, mi se pare cam mare, chiar si pentru pj. Nu-i intrebi mai bine pe ei ? |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Pana la urma de unde e acel comision Diana?
|
|
|
![]()
|
|
N-am ajuns la Reiffeisen inca, ca am avut o circa de trebi, insa ajung eu zilele astea si va spun!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 20 Joined: 20-June 12 Member No.: 11,272 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Pai, e o chestie subinteleasa: banca trebuie sa cistige. Cateva dintre sursele de castig ale unei banci sunt:
- comisioanele de incasare - comisioanele pentru plati efectuate - taxele si comisioanele pentru acordare de imprumuturi - taxele si comisioanele pentru produsele de economisire - taxele pe care le platim la rate - taxele si comisioanele pentru depunerile in numerar (bcr ul , de exemplu, are o taxa de 0,1% parca) ... samd Nu trebuie sa uitam ca bancile sint o afacere, deci trebuie sa scoata profit. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu am primit in cont o suma mica de bani, cadou de la o ruda, si am aflat cu mare uimire ca banca ING mi-a luat pentru aceasta depunere 7 lei comision (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
I-am sunat si am intrebat ce este cu acest comision mare si mi-au zis ca atat se taxeaza depunerea de numerar in cont (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:46 AM |
|