![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Buna ziua!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hello!
Ce faceti gagici? Io stau asa in fundul patului. Vroiam doar sa va spun ca Ronalina nu e bine deloc. I am facut tratament cu venin de tarantula. Are niste tumorete mici (sau nu chiar) pe caile respiratorii. Prima tura de injectii a avut un efect foarte bun, s a simtit foarte bine si a mancat si era vesela. La o sa sapt dupa ce am terminat trat i au reaparut chestiile alea. Am inceput inca o tura de injectii, dar nu mai au nici un fel de efect. Respira foarte greu, si nu mananca. Imi imaginez ca se sufoca atunci cand inghite. Azi am fost si i am facut a 3 a injectie (se fac 4 pe tura) si doctorita a spus ca luni luam decizia finala daca nu isi revine. Ori ii mai dam unn tratament cu acelasi scop, dar mult mai puternic, ceea ce ar putea sa ii provoace un stop cardiac. Pentru ca are si pb cu inima. Are 3 pastile pe zi in fiecare zi for the rest of her life. Ori daca nu, sa o adormim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cam asta e! In alta ordine de idei, pe 23 nov (sper) plec la Rotterdam intr un mic concediu. Long live the Sis pentru ca pracctic ma intretine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Voi ce mai faceti? Butterflyaway, sunt din Romania. Am fost la niste prieteni care locuiesc in Munchen. Sunt sigura ca o sa se descurce fata ta la examen! Ma duc sa fac o supa de galuste! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Yooohooo Happy Halloween (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, eu sunt super happy! In sfarsit mi-e gata inelusul de logodna. Oficial facem logodna saptamana viitoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am o poza trimisa cu inelul de la bijutier insa nu stiu cum s-o pun privata, doar pentru membri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe mana il pun in poza dupa ce e oficial. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))
http://i147.photobucket.com/albums/r288/bi...zpsdc43ec9e.jpg This post has been edited by Bia: Nov 2 2013, 01:28 AM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Salut,
Eu tocmai am terminat cu exerciţiile la algebră şi caietul de fişe pt geografie, le dă atāta de scris!!! Azi n-am avut chef să gătesc dar a trebuit să fac, am făcut un borş de sfeclă şi varză cu carne. La noi trebuie sa fie măcar un fel de māncare cu carne, altfel e jalnic pt soţ, eu sunt la dietă..Deşi mai fac şi excepţii..micuţe de tot. Apoi bag la bicicleta! Albinuza, distracţie plăcută la Rotterdam!! Mulţumesc de incurajare, şi eu sper că se va descurca! Ronalina e vreo pisicută sau vreun căţelus?Sper să nu fac vreo greşeală (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bia, foarte frumos inelul!Să īl porţi fericită şi sănătoasă! Va doresc o seara superbă! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Buna sa va fie inima,
Am pt toti si toate si varza:), trimit la pachet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va doresc o duminica senina! Noi vrem sa facem o plimbare pana intr-o padure peste o ora, cand vine fiica-mea de la dansuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna seara!!!Eu deja am inceput sa ma gandesc la concediu 2014 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ufff, sa vina repejor!!!Totusi abia astept Craciunul.. Anul trecut, vara, am fost in Bulgaria. Acum ma gandesc la Turcia. Ati fost pe acolo? aveti vreo idee? eu am auzit numa de bine si sper sa ajungem acolo. In Bulgaria, din pct meu de vedere, a fist perfect!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
omg Bia, te mariti? Felicitari, ma bucur mult, sa fie intr-un ceas bun!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:38 PM |
|