![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Intrebarea aceasta a ramas fara raspuns, desi era de la un spamer.
Da, teoretic dintii se pot albi si daca avem plombe, insa procedeul este mai dificil si medicul ia decizia in functie de starea dintilor pacientului. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 18-November 13 Member No.: 12,217 ![]() |
O modalitate buna de albire o constituie si kit-urile de albire. Pe langa faptul ca sunt mai ieftine decat o consultatie de albire la stomatolog, nu afecteaza nici smaltul dintilor! Ma bate si pe mine gandul sa cumpar un astfel de dispozitiv, dar nu prea stiu spre ce mari sa ma indrept!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
O modalitate buna de albire o constituie si kit-urile de albire. Pe langa faptul ca sunt mai ieftine decat o consultatie de albire la stomatolog, nu afecteaza nici smaltul dintilor! Ma bate si pe mine gandul sa cumpar un astfel de dispozitiv, dar nu prea stiu spre ce mari sa ma indrept! Buna, Cornelia! Imi poti da mai multe detalii despre aceste kit-uri, te rog? Au o varsta minima de la care se pot folosi? As vrea sa ii albesc dintii fetei mele. Multumesc! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cel mai bine mergi la stomatolog, Butterfly! Albirfea dintilor implica degradarea smaltului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Crest whitestrips folositi in paralel cu pasta de dinti pt dinti sensibili.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 15-January 14 Member No.: 12,275 ![]() |
exista oare si chestii naturale care sa albeasca dintii fara sa afecteze smaltul? gen bicarbonat de sodiu sau ceva asemanator?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Marianto, in cazul fiicei mele bicarbonatul n-a dat niciun rezultat, din pacate. Acuma depinde si de dinti, si de cat de galbeni sunt, nu stiu, poate or da rezultate la tine. Incearca ca nu ai nimic de pierdut. Am auzit de lamaie dar sincer nu am incercat si alte metode nu stiu.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 15-January 14 Member No.: 12,275 ![]() |
O sa incerc, multumesc! Poate ar trebui sa reduc putin si cafeaua, stiu ca si ea contribuie la colorarea dintilor.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:33 PM |
|