![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce fac fetele? Cum merg pregatirile pentru Craciun? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 15-December 14 Member No.: 12,697 ![]() |
Buna ziua... ma primiti si pe mine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine-nteles, Moon! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Eu sint super-fericita! A venit preotul cu Nasterea!!!! Venirea preotului imi umple intotdeauna inima de bucurie!!! Casa era vraiste, ca nu am terminat, insa bucuria asta nu are masura! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Bine ai venit, Moon!
Eu...urat sfarsit de an. Probleme de sanatate multe (nu eu), le-am depasit oarecum dar tot nu-i bine...e complicat...sper intr-un 2015 mai bun... AM facut azi o prajitura cu gem de caise si ciocolata de casa, ieri prajitura chinezeasca si maine fac salata boeuf, snitele, piftele, racituri, avem facuti carnati, lebar, toba.. a, si racituri. Cam asta e meniul nostru de Craciun. A venit mosul la fiica-mea cu un telefon frumusel, si eu de la Mos primesc telefonul ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Cam atat...Craciun fericit, plin de bucurii va doresc!!!! Desi zapada nu-i, numa Craciun pare afara... Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Bine ai venit, Moon! Eu...urat sfarsit de an. Probleme de sanatate multe (nu eu), le-am depasit oarecum dar tot nu-i bine...e complicat...sper intr-un 2015 mai bun... AM facut azi o prajitura cu gem de caise si ciocolata de casa, ieri prajitura chinezeasca si maine fac salata boeuf, snitele, piftele, racituri, avem facuti carnati, lebar, toba.. a, si racituri. Cam asta e meniul nostru de Craciun. A venit mosul la fiica-mea cu un telefon frumusel, si eu de la Mos primesc telefonul ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Cam atat...Craciun fericit, plin de bucurii va doresc!!!! Desi zapada nu-i, numa Craciun pare afara... Va pup! Imi pare rau, Fluturasule, multa sanatate si credinta ca mare e Dumnezeu! Nu imi dai si mie retetele alea de prajituri? Ca suna tare tare bine! Eu am facut mai putine anul asta: sarmale de varza, caltabosi, toba si leberul le-am cumparat (am gasit la un tirg niste galateni de-ai mei si am luat de la ei, ca parca erau facute de mine, asa erau de bune!), am facut cozonac (l-am ars b time!), scutecele domnului si kourabiedes. Prooabil o sa fac si un cremsnit, ca asa am primit comanda, insa vad eu... nu prea ma atrage ideea :laugh: |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna! Craciun Fericit!
Eu nu am nimic in meniu. Vom merge la restaurant pe 26 (prietenii mei lucreaza pe 25 si i lui Daniel sunt plecati toti la familii) si diseara in ajun la alt restaurant (latin insa nu va ganditi european, este ceva de genuul latin-american). Pe 25 nu stiu ce facem ca nu am facut rezervare si nici nu avem cu cine petrece. Sunt un pic cu susu-n jos... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bia, in final Craciunul se reduce la a fi impreuna cu cei dragi inimii tale. Si intr-o companie buna, si piinea uscata pare cozonac domnesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Craciun fericit! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
La multi ani, dragelor, si numai bine!
Nu va zic cum am sfarsit anul...cu tatal meu operat plus ca am aflat ca are o boala despre care imi e greu si sa vorbesc (nu cancer) si l-am inceput cu verisoara sotului care a aflat ca e in ultima stadiului a cancerului pe creier, ca, desi operata acum un an jumate, cancerul a revenit intr-un stadiu in care efectiv nu mai ai incotro. Cam atat de la mine...in priza cu serviciu, ultima sapt am stat la serviciu si pana tarziu, am atatea de facut...fiica-mea e in priza simularilor, mai mult stres acu, urmeaza in febr simularile...hm...sa dea Dumnezeu sanatate, ca in rest le putem face pe toate. Craciunul a fost frumos, in familie. Revelionul acasa la niste prieteni apropiati, o atmosfera fainuta. V-as scrie mai mult, si o sa incerc sa revin iarasi in forta candva cand o sa ma simt in stare de mai multe lucruri... Sper ca sunteti bine si sper sa aveti un an pe placul vostru!!! |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Bonjour si (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) si la bar! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Mi-a placut foarte mult articolul de pe site, cel cu omu' european. Am o dilema: sa dezbrac bradul sau sa-l mai las? E de plastic, deci de tinut tine si pana la Craciunul urmator, daca e (IMG:style_emoticons/default/11bradut.gif) |
|
|
![]()
|
|
La multi ani, fetele!
Butterfly, m-a intristat mult sa aud ca ai inceput anul asa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Multa sanatate tatalui tau si mult curaj verisoarei! Stii ca aici poti sa iti descarci sufletul linistita! Dore, surpriza de surpriza mi=ai facut cind ti-am vazut numele online, nu imi venea sa-mi cred ochilor!Bradul lasa-l pina te plictisesti tu de el, in definitv pe stil vechi mai poti sa il tii pina pe 20 ianuarie, deci nu e nici o graba... Articolul Omul European e scris de o amica, jurnalist de profesie, cu experienta in radio de peste 20 de ani, o sa ii spun ca ti-a placut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:09 PM |
|