![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 79 Joined: 9-December 05 Member No.: 66 ![]() |
Jocul e simplu, primul pine o intrebare, urmatorul raspunde si pune inca o intrebare (orice vrea) la randul lui pentru urmatorul jucator (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Ce ai facut sambata aseara ? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
soare "cu dinti" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ce preferi:sa mergi la teatru sau la circ? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La teatru!
Darwin sau Biblia? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Daca in prezent il construiesti, cred ca exista viitor. Asa ca, depinde ce construiesti!!
In perioada asta, leurda sau usturoi?? ( Asta pentru ca am cules azi doua sacose cu leurda!!) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Leurda nu am mancat, deci aleg usturoi (chiar daca ma mai deranjeaza la stomac).
Ce alegi: colegi recalcitranti sau colegi parsivi? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Role
Lenjerie intima din bumbac,sau sintetic/lycra/dantela whatever? This post has been edited by rozy: Mar 27 2009, 12:13 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si de unele, si de altele.
Ce asculti de obicei acasa: radio sau numai muzica (CD, mp3, discuri, etc)? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:26 AM |
|