![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
Oamenii singuri, mai predispusi la boli de inima
Oamenii care traiesc singuri risca de doua ori mai mult sa sufere de o boala cardiaca comparativ cu cei care traiesc impreuna cu un partener, e concluzia unui studiu recent, transmite Reuters. La studiu au participat 138.000 de persoane cu varste cuprinse intre 30 si 69 de ani. “Nu e clar de ce riscurile sunt mai mari in cazul persoanelor singure”, a declarat Kirsten Nielsen, profesor la Spitalul universitar Aarhus Sygehus, Danemarca, care a publicat studiul in Journal of Epidemiology and Community Health. Nielsen e de parere ca riscurile sunt legate de factori asociati cu traiul de celibatar, precum fumatul, obezitatea, niveluri mari ale colesterolului, mai putine vizite la medicii de familie si lipsa unui sprijin din partea familiei. LIBERTATEA |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Se spune adesea ca femeile trebuie sa simta mai intai ca sa se poata darui. Mai des spun barbatii asta, iar femeile moderne (?!) au tendinta sa confirme.
De ce ne este inca rusine sa acceptam ca avem nevoie de sex, ca nu trebuie neaparat sa fim amorezate pana peste cap? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se spune adesea ca femeile trebuie sa simta mai intai ca sa se poata darui. Mai des spun barbatii asta, iar femeile moderne (?!) au tendinta sa confirme. De ce ne este inca rusine sa acceptam ca avem nevoie de sex, ca nu trebuie neaparat sa fim amorezate pana peste cap? Nu cred ca este vorba de rusine.....dar ajunge sa faca sex cu sentimente pentru ca in general femeia nu cade in patul primului venit.......poate nu cauta neaparat sa puna sentiment dar sigur cauta sa cunosca partenerul.....nu cred ca acum la cuplurile moderne sexul are loc abia dupa marea "amorezare"......si da avem nevoie de sex dar avem nevoie si de dragoste.....iar in general sexul de ocazie aduce dezamagiri......eu prefer abstinenta decat sa cad in patul primului venit (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Bravo tie, kary_pink (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) .
Daca nu este rusine ... ce ar putea fi? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
De la caz la caz.....nu am sa incep sa spun ca din cauza societatii si a ochiului care judeca (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) ......eu pur si simplu nu as putea sa ma culc cu un strain doar pentru ca mi se "urca hormonii la cap" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) si nu din rusine sau pentru ca vreau dragoste dar pentru ca asta mi-e valoarea la care tin......la fel de bine nu ma culc nici cu fostul chiar daca numai e un strain (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) .....fiecare vede in felul sau..... asta insemnand ca nu judec pe cei care nu rezista "tentatiei"
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 9-October 06 Member No.: 614 ![]() |
Am incercat sexul cu un strain ( ma rog, oarecum strain, in sensul ca il stiam de vreo 2 saptamani ) si sincer va spun ca nu am simtit nimic, motiv ptr care nici nu voi mai repeta o asemenea experienta. Partea fizica ptr mine nu inseamna nimic daca nu e completata si cu un pic de suflet , astfel incat singurele experiente frumoase de natura sexuala au fost impreuna cu iubitul meu.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 8 Joined: 15-January 07 Member No.: 1,046 ![]() |
Eu am rezistat destul de mult fara sex. Chiar daca simteam nevoia sa fac dragoste/sex cu o persoana pe care sa o am aproape dar care nu era...nu am facut o drama din asta.
Am asteptat....stiam ca o sa vina si vremea in care totul o sa fie asa cum imi doresc eu. Am auzit si eu ca la anumite persoane pot aparea niste probleme de sanatate din cauza abstinentei... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 1-February 07 Member No.: 1,126 ![]() |
apropo de femeia moderna...
am vazut subiectul (femeia moerna si sexu`) tratat la mai multe emisiuni, si roamanesti si straine... parerea mea: da, esti o femeie stapana pe tine, decizi in numele tau, faci ce vrei fara sa te intereseze ce spune lumea, lupti pt fericirea ta... dar esti singura. nu ai ceva stabil, din varii motive. si iti zici ca trebuie o aventura macar de dragul unei "reglari", si pt a`ti confirma ca esti "buna" inca. ok, si o faci si ies scantei si mai reusesti si performanta de a nu te simti ca un shit pe urma. dar... esti femeie damnit! valoarea ta consta in sufletul si inteligenta ta, in modul in care percepi lucrurile astea (unul uman, nu animalic !). chiar si daca sunt momente in care esti in plina criza de lipsa, iti poti orienta aceste energii altcumva, nu stiu ma gandesc la o petrecere nebuna, la niste ore de fitness, dans, chiar o bauta, un bocet si asta este... treci peste... eu una cred ca te devalorizezi in fata ta. totusi femeia are nevoie sa fie cucerita, sedusa, sa simta, dar sa nu se lase dusa de valul hormonal ce dumnezeu... daca tu esti constienta ca esti unica, ca reprezinti ceva, ca esti "valoroasa" si te respecti pe tine, nu pui necesitatea sexuala inaintea respectului fata de tine insati, nu cedezi, nu te lasi dominata de latura ta sexuala (tu fiind solo). stiu ca nu am fost poate f explicita si coerenta dar eu asa gandesc, si, bineinteles, nu as putea sa fac asta (un one night stand adica). si nu e vorba ca judec cele care fac asta, ca nu sunt in masura si fiecare suntem liberi sa facem ce vrem cu noi, dar... nu prea le inteleg... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
nue vb de necesitatea de sex. e vb de libertatea ta, de modul de gandire...
ca daca am nevoie de sex....in mod clar nu ma duc in oras si-l agat pe primu care-mi iese incale pt un one night stand... nu ai inteles ideea cred eu... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 1-February 07 Member No.: 1,126 ![]() |
nue vb de necesitatea de sex. e vb de libertatea ta, de modul de gandire... ca daca am nevoie de sex....in mod clar nu ma duc in oras si-l agat pe primu care-mi iese incale pt un one night stand... nu ai inteles ideea cred eu... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) se poate sa nu fi captat ideea, dar daca simti nevoia sa faci sex ce faci (daca nu te duci in oras, in bar, la agatzat). gasesti pe cineva pe care tu sa il seduci (in ceva timp...) si sa`l abandonezi dupa ce l`ai... folosit? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sau cum... ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:42 AM |
|