![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ion |
![]()
|
Musafir ![]() |
- capitolul RELATII este cel mai dificil din intreaga viata
- IN ORICE FEL DE RELATIE INTERUMANA - se poate gresi - inclusiv negresind - si se poate negresi - inclusiv gresind - RELATIILE = chestia care se PRACTICA si NICI LA BATRANETE NU SE INVATA CONCLUZIE: Ion prefera sa ofere puncte de sprijin IN AFARA RELATIILOR - mai bine decat sfaturi pentru INTERIORUL RELATIILOR. EXEMPLU: Ion=parinte, sa zicem. Marie=fiica, sa zicem. Marie ask Ion ce sa faca IN relatia cu Dyuri, sa zicem. Ion raspunde Mariei ca NU STIE - PENTRU CA RELATIILE SUNT IMPOSIBIL DE INVATAT - SI POSIBIL DOAR DE PRACTICAT. Dar STIE SIGUR un lucru: - IN ORICE RELATIE TE BAGI - este bine sa ai UN SPATE ASIGURAT. Mai EXACT: - IN ORICE RELATIE TE BAGI - este bine sa ai - DEJA - un spate asigurat. Mai EXACT: - MAI INTAI ITI CONSTRUIESTI UN SPATE - si abia DUPA - te poti baga in RELATII. De Ce? POI: ORICE RELATIE este IMPOSIBIL DE ESTIMAT EXACT. CHIAR SI RELATIILE DE VECHIME MARE - SUNT IMPOSIBIL DE PREVAZUT - EXACT - MAI DEPARTE. RAMANE - DOAR - SA ITI ASIGURI - MEREU - PRIMA DATA - UN SPATE SI ABIA - DUPA - CE TI-AI ASIGURAT UN SPATE - sa intri in orice relatie. PENTRU CA APOI - DACA RELATIA DEVINE MALEFICA - SA POTI SA REPARI - ORI SA TE RETRAGI - CAT MAI USOR - AVAND SPATELE PE CARE DINAINTE L-AI ASIGURAT. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
in ce consta SPATELE asta?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acuma fiecare intelege ce vrea din teoria cu spatele . Oricum e o idee excelenta asta pe care eu o practic de ceva vreme, in sensul ca ma astept tot timpul la orice si de cele mai multe ori am nu unul ci macar doua backup planuri (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
Unii imi spun ca sunt paranoica dar eu deh...am spatele meu, ce ma intereseaza ... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
deci e paranoia de la doua "spatare" in sus.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
dar care mai e farmecul? sa te lasi purtat de val, sa te arunci cu capul inainte, sa simti frisoane, nebunii... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai tocmai asta e farmecul...ca stiind ca ai spatele asigurat te poti arunca oricand cu capul inainte. Poti sa iti iei si avand dc vrei. E ca si diferenta intre a face bungee jumping cu coarda si fara coarda :|
|
|
|
![]()
|
|
Ar trebui sa incerci si "fara coarda" . Diferenta intre sportul extrem mentionat si indragosteala e ca poti sa mori in primul caz, in al doilea.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
desi sunt off topic, spun ca pentru unele chestii in viata pur si simplu nu poti avea spatele asigurat.
asa ca... ori astepti pana cand reusesti sa iti acoperi spatele (poate ocazia trece poate nu) ori... te arunci cu capul inainte la risc. poate iese, poate nu. sunt unele trenuri care nu trec de 2 ori prin gara, si cand sunt in gara stationeaza atat de putin.. |
|
|
ion |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma bucur ca v-am inveselit.
trenurile care sunt bine de prins - indiferent daca ai apucat sau nu sa-ti injghebezi un spate: EXACT ACELEA - sunt MOTIVUL pentru care majoritatea RISCA sa nu injghebeze mai intai un spate. ACELE TRENURI - sunt ca si lozul al mare. castiga o persoana la o tara intreaga. restul RISCA - iar psihologii si statisticienii - vanatorii de fraieri pentru relatii - profesionisti sau doar simpli purcei maturi - intind plase considerabile ca intindere - si doar atata fac: asteapta victimele care se apropie si se bat singure. (ca la sah. cand ai un adversar atat de fraier - ca se bate singur - pana te plimbi tu pan sala la o tigara. nici macar nu trebe sa gandesti per mutare. adversaru fiind prea prostut. pur simplu joci deschideri clasice si aplici experienta si principiile asa, repede, fara prea mult efort. barbatii sunt jucatori innascuti - in timp ce la femei - jocul se invata prin educatie sau mentori - altfel femeile sunt victime sigure. ca tot e batalia elady.) |
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
ioane, a fi indragostit inseamna sa tzii mai mult la celalalt decat la propiatzi persoana; cand ai backup, potzi sa-i zici oricum, nu-i dragoste; si nici n-are farmec (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:02 PM |
|