![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
La mine e invers. :ametit: A intrat al meu in saptamana neagra.Tot ce pot sa iti spun onutzza e sa nu insisti.Eu vorbesc din proprie experienta.
De o saptamana-ncoace gura nu-i mai tace,nimic nu-i mai place.Vrea insuratoare.Desi amandoi avem 22 de ani..ma rog.Nu zic ca nu vreau,doar prea m-a luat asa ca din oala,si am si scoala de terminat.Suntem de 4 ani impreuna,mai poate sa mai astepte cateva luni pana in vara,dar el ACUM VREA!. Dupa ce il conving ca trebuie sa mai astepte,zice ok pe moment,dar a doua zi IAR VREA.Ma enerveaza cateodata..vezi sa nu-l faci sa se departeze de tine..e periculos,mai ales dupa 1 an.1 an este o perioada medie sa zic asa.. Eu nu ma departez de el pentru ca a trecut totusi o perioada destul de lunga de cand suntem impreuna,dar cateodata imi vine sa-mi iau campii cand stiu ca iar incepe sa ma bata la cap. Las-o mai moale,si totul se va rezolva. :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 104 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 196 ![]() |
onutzza, un singur sfat as putea sa-ti dau: nu te pripi! povestea ta imi suna atat de cunoscut... nici nu-ti poti imagina, dar nu are final fericit cea pe care o stiu eu...
noi eram de vreo 3 ani impreuna cand eu am decis ca e momentul sa schimbam ceva. nici macar nu stiu cum a inceput. cert e ca, odata intrata ideea in mintea mea, nu am incetat pana nu.. s-a terminat totul. am vrut, am pus problema pe tapet, am vazut ezitarea lui si.. am plecat. simplu. el nu era pregatit atunci, iar eu nu am suportat sa-i vad ezitarea. poate ar fi mai bine sa te gandesti de ce vrei sa faci asta? eu cred ca mai aveti destul timp sa va cunoasteti mai bine. e posibil ca el sa nu vrea acum si pentru ca l-ai luat pe nepregatite. probabil ca e prea devreme sau poate, pur si simplu ar fi vrut sa aiba el initiativa... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 3-February 06 From: Bucuresti Member No.: 178 ![]() |
va multumesc tuturor pentru sfaturi si raspunsuri si stiu ca aveti toti dreptate :-*
poate nu m-am exprimat eu prea clar: nu il bat la cap, o sg data i-am spus, am vazut reactia, am inghitit in sec si de-atunci nimic. sunt total de acord cu toti. nu vreau sa il determin sa ma ia de nevasta, vreau sa nu ma mai roada pe mine ideea, sa-mi iasa din cap ??? noi suntem in poza (multumim ptr compliment). nici unul nu isi pune problema ca nu am ramane impreuna. din pacate am trecut prin tot felul de probleme, care mai de care mai idioate, si am constatat ca si atunci cand e rau, tot bine e. e hotarat lucru ca si peste 20 de ani tot impreuna vom fi... e prima data cand simt lucrul asta, desi eu am mai avut 2 rel destul de lungi. pur si simplu simt, tocmai de-aia ma calca pe nervi dorinta asta a mea. daca tot stiu ca nimic nu ne desparte, de ce naiba tre sa am obsesia asta ptr maritis? voi citi, reciti si rasciti raspunsurile si sfaturile voastre, poate-poate imi intra bine toate in cap :-X :offtopic: Dore, ai o karma de la mine (abia acum am descoperit cum se dau :D). ai reusit ceva ce n-am reusit de una singura: sa-mi aduci un argument pe care sa-l accepte creierasul meu alambicat |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Haideti sa va povestesc si eu ceva, daca tot a deschis onutzza subiectul asta.
Si noi suntem tot intr-o astfel de perioada de "criza". Suntem impreuna de 3 ani si vreo 3 luni, am avut ceva probleme in relatie dupa primul an, care s-au revolvat pana la urma. De un an si vreo 3 luni stam impreuna (a fost ideea lui sa facem chestia asta). Relatia merge bine, problema e ca pe el l-au lovit depresiile. Am mai vorbit despre casatorie, probabil ca in unele momente am batut eu apa in piua prea mult cu chestia asta, dandu-i tot felul de exemple de cupluri din jurul nostru, care fac chestia asta, dar de o vreme incoace am incercat sa ma controlez. Nu vreau sa ma casatoresc "acum", chiar mi-e un pic frica de chestia asta, dar nu pot sa zic ca nu imi doresc acea "siguranta", ca doar sunt si eu "femeie", ce naiba. Ca si varsta avem amandoi 25 de ani, pentru un barbat probabil ca e un pic devreme chiar si la varsta asta. El e atat de stresat de o vreme incoace, ca ma dispera si pe mine. Probabil se simte presat de lumea din jur, de mine... habar n-am ce e in capul lui. Si probabil ca nu simte ca e pregatit pentru casatorie. In acelasi timp imi spune ca nu vrea sa ma piarda, ca ma iubeste, bla, bla, bla si chiar e sincer. Problema mea e ca nu stiu cum sa procedez. Am discutat, i-am explicat ca nu vreau sa ma casatoresc "maine". As vrea sa nu mai fie atat de tensionat, chestia asta il afecteaza in toate aspectele. El cred ca simte insa ca trebuie sa ia o hotarare si nu e in stare. Nu as vrea sa il pierd, si nici el nu vrea asta. Numai ca nu stiu cum sa il fac sa lase lucrurile sa mearga de la sine. V-am ametit, nu mai stiu nici eu ce am zis. :-X Voi ce parere aveti? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 104 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 196 ![]() |
poate ar fi o ideea sa faci tu pasul inapoi... ai spus ca ati avut o discutie in care ati stabilit ca nu va casatoriti maine..ok..
dar, uneori lucrurile spuse nu prea sunt in concordanta cu faptele.. poate ca el simte ca tu iti doresti asta foarte mult si atunci ... faptele, gesturile, reactiile spontane pot sa-i ofere o confirmare dincolo de "nu, nu acum" declarativ... nu stiu daca am exprimat corect ideea.. Poate ar fi bine sa te convingi pe tine ca e prea devreme, ca mai ai o groaza de alte lucruri de facut, ca nu e asta o prioritate, etc, etc.. si atunci.. daca tu vrei asta, incet-incet si el va constientiza ca nu e "in plasa" si are libertatea sa faca orice.. (sigur, in final, "orice-ul" se va concretiza in casnicie).. :) timing-ul asta.. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
QUOTE dar, uneori lucrurile spuse nu prea sunt in concordanta cu faptele.. poate ca el simte ca tu iti doresti asta foarte mult si atunci ... faptele, gesturile, reactiile spontane pot sa-i ofere o confirmare dincolo de "nu, nu acum" declarativ... Exact la asta ma gandeam si eu. Problema e ca nu stiu cum sa fac pasul "inapoi", astfel incat sa se simta si el bine. Nu stiu daca m-ar crede, probabil s-ar gandi ca joc teatru si ca de fapt, in sufletul meu, tot la casatorie ma gandesc. Cam greu sa il convingi ca nu e prins in plasa... |
|
|
![]()
|
|
da, asta cam asa este.. cred ca ei, la fel ca si noi, au o sensibilitate aparte fata de lucrurile stresante..
mi-amintesc de o prietena care isi stabilise ziua casatoriei, el fusese de acord, fericire din ambele parti si totusi.. in lunile de vara, anul trecut (nunta era in toamna), era suficient sa imbrace o rochitza alba, de vara si.. el cadea pe ganduri.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 3-February 06 From: Bucuresti Member No.: 178 ![]() |
fetele, am revenit si vreau sa va multumesc. m-am linistit. 2 argumente au functionat: ca nu e o prioritate (si chiar nu e, mai am cateva zeci de planuri inainte de asta) si ca dc ma apuca pandaliile sa nu mai fiu maritata dupa aia e mai grav (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
didilica, da-i link catre topicul asta sa vada ca asta gandesti. glumesc, desigur (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 11-September 06 Member No.: 551 ![]() |
Fetiliiiii, nu radeati de mine ca intreb asa ceva ... nu sunt o obsedata, da' imi place mult de un tip cu care nu am mai vb de ceva vreme si as vrea sa reiau din nou legatura cu el.
Problema e ca ... nu stiu daca e casatorit sau daca (Doamne fereste!) s-a fi casatorit intre timp. Daca ma duc la starea civila sau la alta institutie publica, pot afla asa ceva? Offf, dragostea asta! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
hai ma roxano termina cu telenovelele astea (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:52 PM |
|