IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 214 215 216 217 218 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
ioannaraluka
post Dec 12 2006, 10:02 AM
Post #2151

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Da, pretul e bun, acum nu mai sunt deloc sigura daca nuanta e ok...eu nu sunt f alba (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
In orice caz o sa incerc sa caut un tester si sa vad ce si cum. Daca ma hotarasc comunicam pe privat (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
Dar pana atunci subscriu la parerea fetelor, o pudra mai "bronzata" deasupra sau sa-l amesteci cu un alt fdt o nuanta mai inchisa, n-ar merge?
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Dec 12 2006, 12:39 PM
Post #2152

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

problema este ca nuanta cea mai deschisa nu e chiar asa deschisa, e prea inchisa pentru mine..daca sunteti interesate, duce-ti-va intr-un magazin sa incercati produsul, sa vedeti daca va place, daca vi se potriveste culoarea si putem sa vorbim pe privat..

+Quote Post
wanda
post Dec 12 2006, 04:39 PM
Post #2153

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 740

hey, fetele, stie careva ceva despre crema Elleza cu extract de melci?? Tocmai am vazut pe canal teleshop ca ii faceau reclama si, sceptica de felul meu dupa atatea tepe luate cu diverse "creme minune", parca nu prea-mi vine a crede ca face tot ceea ce spun ei. Suna prea frumos ca sa fie adevarat:)

Am cautat si pe net si am gasit-o pe un site si uite ce scrie:
Ellezza crema caracol.Elleza crema caracol.

Descripcion:
Ellezza es un gel crema con extracto proteico de caracol que rejuvenece la piel y borra sus imperfecciones. Indicada para todo tipo de pieles, pueden usarla mujeres, hombres, jóvenes e incluso bebés. Es una crema hipoalérgica y carece de efecto secundarios.

El extracto proteico de caracol de Ellezza aporta:
.- Alantoína: regenerador de la piel por su aumento de la proliferación celular.
.- Colágeno: proteína fundamental del tejido conectivo de la piel que actúa como hidratante y suavizante.
.- Elastina: aporta elasticidad a la piel, suaviza las líneas de expresión.
.- Acido Glicólico, auténtico renovador celular, elimina las células muertas de la capa externa de la piel.
.-Proteasas potencia la actividad de renovación de la piel y eliminación de capas muertas de piel.
.- Proteínas fibronolíticas que favorecen el riego vascular periférico, garantizando así el suministros de oxígeno y nutrientes al tiempo que la hidratación de la piel.

Ellezza se distingue de otras cremas de extracto de caracol porque está enriquecida de otras sustancias activas que favorecen la regeneración, nutrición e hidratación tales como los extractos de plantas: medicago sativa, lamium album, papain, amigdalus persica, jasminum officinale… también contiene filtro solar y vitaminas

Con la crema de caracol Ellezza se solucionan con eficacia : arrugas, estrías, manchas, cicatrices, acné, quemaduras…

Ellezza se debe aplicar sobre el cutis limpio una fina capa 2-3 veces al día, especialmente por la noche. Se puede usar posteriormente maquillaje, una vez secada la aplicación del Ellezza.
Por su elevado poder renovador-regenerador, puede aparecer en algunas personas, una leve resequedad que desaparecerá durante el proceso natural de renovación de la piel.

+Quote Post
Cindy
post Dec 12 2006, 04:50 PM
Post #2154

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

bebe_maria spunea ca a incercat o crema cu extract de melci, nu stiu daca Elezza, dar fara rezultat..

+Quote Post
lia
post Dec 12 2006, 05:38 PM
Post #2155

Contaminat
*

Member No.: 368

sweet ce nuanta e fdt? si eu as fi interesata.

+Quote Post
bebe_maria
post Dec 12 2006, 05:54 PM
Post #2156

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

elicina se numeste crema pe care am incercat-o eu si nu a avut nici un efect, am scris in urma cu caetva pagini despre ea

+Quote Post
wanda
post Dec 12 2006, 06:42 PM
Post #2157

Contaminat
*

Member No.: 740

QUOTE(bebe_maria @ Dec 12 2006, 08:54 PM) *
elicina se numeste crema pe care am incercat-o eu si nu a avut nici un efect, am scris in urma cu caetva pagini despre ea

mda...ma gandeam eu ca e prea frumos ca sa fie adevarat

+Quote Post
Florina
post Dec 12 2006, 06:59 PM
Post #2158

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Salut fetelor,
Tenul meu arata putin mai bine s-au mai atenuat petele si au mai disparut cateva cosuri, tot nu arata fata mea bine, dar se vede ca sau mai dus monstruleti. Acuma nu stau tare bine cu bugetu dar sapt viitoare luni ma duc la farmacistu ala sa vad ce imi mai zice.
Va pupik

+Quote Post
amily
post Dec 12 2006, 07:31 PM
Post #2159

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 758

dap...tot ma bucuram ca retin-a nu are efecte adverse la mine,mi s-a descuamat groaznic nasul,barbia e la fel plus foarte rosie si ma ustura putintel...ca fdt folosesc divinora-guerlain eram multumita de el,spun eram ptr. ca acum nu reusesc sa estompez roseata si descuamarea...ce spuneti...oare pot sa ma duc la un tratament cosmetic?
va pupacesc

+Quote Post
bebe_maria
post Dec 12 2006, 10:10 PM
Post #2160

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

amily eu nu cred ca e recomandat sa agresezi tenul cu alt tratament in timp ce folosesti retin..

+Quote Post

471 Pages V  « < 214 215 216 217 218 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 07:34 PM