![]() ![]()  | 
	
| pescarush | 
			
			  Dec 14 2006, 02:59 AM
			
				 Post
					#451
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				Mersi kalua! 
			
			
					
		eu faceam varza alba calita, cam la fel , dar puneam bulion in loc de smantana si la sfarsit marar. mie imi place varza in orice forma.  | 
	
| 
			
			 | 
	|
			
			  Dec 14 2006, 08:43 AM
			
				 Post
					#452
					
				
			 
		 | 
	|
| 
        	
				
        			 Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96  | 
       
			
			 
				Moni, nu ne spui exact cum e cu drobul? Suna tare bine...
				
				
				
			 
			
			
					
		 | 
	
| 
			
			 | 
	|
			
			  Dec 14 2006, 09:55 AM
			
				 Post
					#453
					
				
			 
		 | 
	|
| 
        	
				
        			 Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176  | 
       
			
			 
				Eu am gasit reteta pe net sub denumirea "chiftea greceasca" dar nu prea arata a chiftea, ca si forma seamana cu drobul asa ca nu stiu cum sa-i zic.  (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)   
			
			
					
		Chiftea greceasca cu miel Ingrediente: 250 g carne tocata de porc 250 g carne tocata de miel (eu am avut amestec porc-vita (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) ) 1 ou 100 ml lapte 75 g orez 150 ml apa sare si piper Umplutura 2 linguri patrunjel tocat 1 catel usturoi tocat 1 ceapa tocata 100 g feta 20 g unt se amesteca orezul fiert cu carnea, oul, laptele la care eu am mai adaugat niste condimente pentru carne tocata. orezul trebuie sa fie foarte bine scurs. se face o pasta (nu neaparat foarte omogena) din ingredientele pentru umplutura. se unge o tava cu unt si se pune un strat de carne, dupa care un strat de umplutura, iar carne, umplutura si la final tot carne. deci carnea trebuie impartita in 3 iar umplutura in 2. umplutura nu se pune pana la margine astfel incat in final la exterior trebuie sa se vada doar carne. se baga la cuptor cam 1 ora. eu in tava am pus pe langa si cartofi pentru care nu a trebuit sa mai adaug apa pentru ca a lasat carnea suficienta. asa cum am mai zis trebuie servita cu tzatziki. combinatia e foarte buna. ieri mai aveam ramasa asa ca am gustat si rece. e buna si asa.  | 
	
| 
			
			 | 
	|
			
			  Dec 14 2006, 10:11 AM
			
				 Post
					#454
					
				
			 
		 | 
	|
| 
        	
				
        			 Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96  | 
       
			
			 
				Thanks, am notat-o la "de incercat".
				
				
				
			 
			
			
					
		 | 
	
| 
			
			 | 
	|
			
			  Dec 14 2006, 10:23 AM
			
				 Post
					#455
					
				
			 
		 | 
	|
| 
        	
				
        			 Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235  | 
       
			
			 
				Ieri: paste milaneze si un strudel cu capsuni (gata cumparat numai de introdus in cuptor).Suna tare bine drobul monicutza.Eu am facut pulpa de porc batuta si umplutura a fost din ciuperci, morcovi si doua oua batute, condimente.Am rulat pulpa cu aceasta umplutura, am legat-o cu ata, am stropit-o cu vin, am adaugat apa si la cuptor.Este grozava.
				
				
				
			 
			
			
					
		 | 
	
| 
			
			 | 
	|
			
			  Dec 15 2006, 12:44 AM
			
				 Post
					#456
					
				
			 
		 | 
	|
| 
        	
				
        			 Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70  | 
       
			
			 
				Tanananana!  
			
			
					
		Dupa ce am stat si am salivat cateva seri la rand.. am decis sa postez si eu pe aici. si nu asa, ci voi pune o poza. deeeci.. chinuita de talent.. in seara asta am preparat: (IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/DSC01880.jpg) nu mi se pare ca arata prea bine, ma grabeau turcii (prietenul meu :-< care se plange intotdeauna ca atunci cand vin la el mai mult stau in bucatarie (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/fluierat.gif) ). sa vedem maine cum o fi.. numai bine, am si o musafira (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) ps: am observat ca frisca din tub e mai inchisa la culoare.. nu imi placea, de aceea am renuntat.. ah da, si cu centrarile nu stau prea bine. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)  | 
	
| 
			
			 | 
	|
| kalua | 
			
			  Dec 15 2006, 10:16 AM
			
				 Post
					#457
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				Meg  (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)   (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/aplauze.gif)   
			
			
					
		Si despre centrari: iaca asa se vede ca-i facut de casa (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)  | 
	
| 
			
			 | 
	|
			
			  Dec 15 2006, 10:28 AM
			
				 Post
					#458
					
				
			 
		 | 
	|
| 
        	
				
        			 Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70  | 
       
			
			 
				daca tot m-am laudat cu tortul de la majoratul meu.. mi s-a parut super.. a avut 18 trandafirasi. sau 17 si un boboc.. ceva de genul. si a fost facut cap coada de mamica mea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)  
			
			
					
		A se observa si superba mea podoaba capilara.. Doame ce frumos mi-a stat parul atunci! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (cu toata modestia:) )  | 
	
| 
			
			 | 
	|
| fortelady | 
			
			  Dec 15 2006, 10:53 AM
			
				 Post
					#459
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				arata super bine tortul tau (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)  
			
			
					
		si da, iti statea foarte fain parul (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)  | 
	
| 
			
			 | 
	|
			
			  Dec 15 2006, 11:01 AM
			
				 Post
					#460
					
				
			 
		 | 
	|
| 
        	
				
        			 Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235  | 
       
			
			 
				Frumoase, intr-adevar torturile.Si cel cu trandafirasii imi place, arata super.
				
				
				
			 
			
			
					
		 | 
	
| 
			
			 | 
	|
![]() ![]()  | 
	
| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 12:55 PM | 
|    
 |