IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 3 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Virginitatea, Balast, moda, cerinta ?
epigeleus
post Dec 19 2006, 03:47 PM
Post #41

Musafir

QUOTE(Diana @ Oct 12 2006, 12:51 PM) *
Ce parerea aveti despre virginitate ?
E virginitatea o povara, un "balast" de care trebuie sa scpam la virste fragede? Sau ar trebui sa-l asteptam pe "domnul eperfectiue". Si daca presupunem ca l-am intilnit, de unde stim ca este persoana pe care o cautam?
Care ar fi momentul potrivit pentru a deveni femeie?

virginitatea a devenit o stare, nu mai e nimic din ce insemna odata, si anume acele virtuti pe care le avea tanara domnisoara,blabla...
a fi virgin acum e ceva rusinos.... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) ce e in minte copiilor de 14-15 ani care renunta la joaca pentru o partida de sex... ar trebuie recalculeze totul. nu conteaza ca nu mai esti virgina fizic ci psihic...e acea emotie de a cunoaste pentru prima data... eu mi-am pierdut virginitatea cu baiatul de care mi-a placut la nebuine, chiar daca dupa aia n-am fost impreuna... e o stare unica care trebuie sa o ai in anumite conditii...
Go to the top of the page

+Quote Post
leo
post Jan 5 2007, 11:58 PM
Post #42

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(epigeleus @ Dec 19 2006, 05:47 PM) *
virginitatea a devenit o stare, nu mai e nimic din ce insemna odata, si anume acele virtuti pe care le avea tanara domnisoara,blabla...
a fi virgin acum e ceva rusinos.... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) ce e in minte copiilor de 14-15 ani care renunta la joaca pentru o partida de sex... ar trebuie recalculeze totul. nu conteaza ca nu mai esti virgina fizic ci psihic...e acea emotie de a cunoaste pentru prima data... eu mi-am pierdut virginitatea cu baiatul de care mi-a placut la nebuine, chiar daca dupa aia n-am fost impreuna... e o stare unica care trebuie sa o ai in anumite conditii...

desigur ca nu ma este virginitatea considerata la fel. o data cu emanciparea femeii si mai exact cu pierderea femininitatii ei virginitatea a devenit un impediment chiar si pentru noi barbatii. plus ca au aparut tehnici de "creare de virgine". si sunt la fiecare cabinet ginecologic persoane care se ocupa de asta. oricum in timpul nostru virginitatea, romantismul si alte obiceiuri vechi isi au rostul din ce in ce mai rar.

+Quote Post
Angerona
post Feb 21 2007, 12:46 PM
Post #43

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Cluj Napoca
Member No.: 1,117

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) virginitatea...din pacate a ajuns ceva mai rar...Eu am asteptat pana la 18 ani..pentru ca atunci am simtit ca sunt pregatita...si cred ca toata lumea ar trebui sa faca la fel..

trebuie sa recunosc ca am observat ca multe persoane o considera o povara, adica ceva greu de recunoscut dupa o anumita varsta...si tind sa fac si eu la fel. Niciodata nu m-am gandit ca as vrea sa ma casatoresc virgina..si cred k nici nu e bine..trebuie sa incerci ..cel putin cu 3 persoane... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) cel putin cam asa gandesc eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Dore
post Feb 21 2007, 08:00 PM
Post #44

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Bine ai venit la noi, Angerona! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

De ce trei persoane?

+Quote Post
Angerona
post Feb 21 2007, 08:27 PM
Post #45

Contaminat
*

multumesc Dore (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

pai.....doua..prea putin...de la 3 in sus...ca sa poti sti ce anume iti place....si ce nu iti doresti...si ce sa cauti cred ca sexul are o mare importanta intr-o relatie

+Quote Post
dmona
post Feb 22 2007, 01:59 PM
Post #46

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 86

ASta ma intreb si eu: de ce 3 sau mai multe persoane?
Daca se intampla sa te intelegi bine cu primul, sa fie ok si dpdv sexual, ce faci, doar nu-l parasesti ca mai ai de incercat inca 2 persoane.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) NU?

+Quote Post
Angerona
post Feb 22 2007, 02:10 PM
Post #47

Contaminat
*

dap...ai dreptate..dar asta e punctul meu de vedere....cred ca pentru mine ar fi existat mereu curiozitatea..cum ar fi..?.....acum cine e norocos sa gaseasca The one din prima...(ceea ce nici nu stiu daca exista..) atunci nu mai are rost sa incerce cu altii/altele... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
ATEZOR
post Feb 23 2007, 11:06 PM
Post #48

Contaminat
*

Member No.: 1,244

Am citit si eu tot ce ati scris voi, v-am descoperit acum, si imi place site-ul.
Da' cred ca sunt cam de moda veche sau foarte batrana!!!(Oricum va scriu de pe lumea asta nu de pe ailalta!!)
Am trait eu alte vremuri fata de acum, m-am maritat virgina , indragostita pana peste urechi , el la fel.....
Stiti cati ani avem impreuna ..
Voi ce ziceti , cam cat se poate???

+Quote Post
Diana.
post Feb 24 2007, 12:13 AM
Post #49

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sincer, daca ai gasit dragostea adevarata mi se pare o mare timpenie sa calci in strachini doar pentru a nu ramine la unu`... ca poate ai scapat intilnirea cu domnul amant perfect care o sa trinteasca un sut in fund sau o usa in nas dupa prima (si ultima!) noapte de amor cu nabadai. Nu cred ca e modern sa bagi pe raboj inca un nume si inca un nume si inca unu` pentru ca un barbat e prea putin.
De la un barbat ticalos pentru o viata am trecut in extrema ailalta... Parerea mea.

+Quote Post
monalisa
post Mar 26 2007, 10:48 AM
Post #50

Contaminat
*

Group: Membru
From: bucuresti
Member No.: 1,397

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
QUOTE(Diana @ Oct 12 2006, 10:51 AM) *
Ce parerea aveti despre virginitate ?
E virginitatea o povara, un "balast" de care trebuie sa scpam la virste fragede? Sau ar trebui sa-l asteptam pe "domnul eperfectiue". Si daca presupunem ca l-am intilnit, de unde stim ca este persoana pe care o cautam?
Care ar fi momentul potrivit pentru a deveni femeie?

iubita, parerea mea e ca virginitatea nu e o boala, rusine sau altceva de genul acesta.Virginitatea e pura si sfanta !
eu , de exemplu, am incercat sa fac dragoste pentru prima oara, parca nu mi-era dat sa fac.........strange feeling (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

7 Pages V  « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:16 PM