![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Ziceam ca la oameni in general, femei sau barbati, sentimentele prevaleaza asupra instinctelor, atata doar.
Si da, sunt foarte tanara, desi buletinul spune altfel. |
|
|
Diana_WP |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arta este sa ti se permita sau sa ai acest privilegiu de a-ti lasa hormonii sa bantuie prin viata fara sa-ti atragi energii negative din partea celui care iti este mai aproape. Atunci nu mai inseli. A minti, in general, e degradant. Prefer sa am alaturi un om care accepta asta decat sa fiu nevoita sa mint.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asadar ai alaturi un om care accepta ca din cand in cand sa mai calci si pe laturi? Pai dc lansezi o asemenea bomba trebuie sa ne spui si cum ai ajuns la performanta asta , ca eu una sunt mai mult decat curioasa.
|
|
|
Diana_WP |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asadar ai alaturi un om care accepta ca din cand in cand sa mai calci si pe laturi? Pai dc lansezi o asemenea bomba trebuie sa ne spui si cum ai ajuns la performanta asta , ca eu una sunt mai mult decat curioasa. Este, ceea ce barbatii numesc, un barbat slab. Eu nu cred insa ca este mai slab decat altii, doar ca i-am descoperit eu slabiciunile si profit de asta pentru a ne asigura o relatie care, pana acum cel putin, functioneaza perfect pentru amandoi. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine, astea se subintelegeau. Eu ma gandeam la ceva amanunte, pentru ca recunosc, eu nu stapanesc deloc aceasta "arta" si nu pot sa imi imaginez situatia. Spre exemplu cand ti se pune pata sa iesi cu fetele la agatzat ii spui "Draga vezi ca ma duc si eu prin oras, in caz ca prind ceva in seara asta nu ma intorc pana dimineata... sa nu iti faci griji ca am patit ceva, sunt doar cu altcineva" ?
|
|
|
Diana_WP |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai ies la agata cu fetele din faculta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) . Am cunoscut insa un domn cu care ma inteleg in pat extraordinar. Cum nu a vrut sa ne despartim si nici eu (nu-mi imaginez sa impart mai mult decat patul cu domnul in cauza) am continuat asa.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah, deci practic nu este chiar o relatie. Sunteti mai mult "fuck buddies" ca sa zic asa?
Dar sunt curioasa daca si reciproca e valabila. Adica el accepta sa calci tu stramb dar tu accepti sa calce el? Sau pui baietii de la paza pe el in caz ca il prinzi? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Diana_WP |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah, deci practic nu este chiar o relatie. Sunteti mai mult "fuck buddies" ca sa zic asa? Dar sunt curioasa daca si reciproca e valabila. Adica el accepta sa calci tu stramb dar tu accepti sa calce el? Sau pui baietii de la paza pe el in caz ca il prinzi? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) Acopera el mult prea putin din ce pot eu oferi unui barbat ca sa caute alta femeie. SI am eu grija sa-i fie FOARTE clar acest aspect |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh si asa ajungem la povestea ca "daca ii oferi unui barbat mai mult decat poate duce nu mai cauta si in alta parte" ...care dupa parerea mea este doar atat : o poveste! Eu am ajuns la concluzia ca barbatului nu ii trebuie motiv sa insele. Noua "achizitie" poate sa nu fie la fel de frumoasa, sau inteligenta sau cu la fel de multi bani dar este pur si simplu ALTA!
|
|
|
Diana_WP |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca il prind cu alta il castrez. Si nu cu bisturiul ci cu vorba. Deja l-am crustat putin as putea zice. Crede-ma ca el isi pune toata energia in a incerca sa ma satisfaca pe mine (asta pentru ca stie ca nu ma are). E un challenge serios pentru dansul. Se zbate, ca sa zic asa (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:11 PM |
|