IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 15 16 17 18 >  
Reply to this topicStart new topic
> "Evaziunea"... parteneriala, Cine inseala mai mult intr-o relatie?
Cine inseala mai mult intr-o relatie?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 51
Guests cannot vote 
ham
post Dec 26 2006, 05:47 PM
Post #161

Cavaler eLady.ro

Group: Obsedat
From: Jalea Vaii
Member No.: 398

QUOTE(Diana_WP @ Dec 26 2006, 07:07 PM) *
Daca il prind cu alta il castrez. Si nu cu bisturiul ci cu vorba. Deja l-am crustat putin as putea zice. Crede-ma ca el isi pune toata energia in a incerca sa ma satisfaca pe mine (asta pentru ca stie ca nu ma are). E un challenge serios pentru dansul. Se zbate, ca sa zic asa (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

eee, dac-ar avea curajul sa incerce "alte arome" as fi tare curios cum ai reactziona (iar tu ai fi tare surprinsa sa vezi ca s-o dus dreacu' sigurantza din vremea cand credeai ca "tzii hatzurile" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
apropo, io crez ca EL nu crede, k tine, ca relatzia voastra functzioneaza perfect (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana_WP
post Dec 26 2006, 06:01 PM
Post #162

Musafir

ham, siguranta mea nu sta in probabilitatile deviantei unui barbatel de la un comportament normal si convenit. Isi stie foarte bine locul in casa si se simte foarte bine acolo.

+Quote Post
angeldust
post Dec 26 2006, 06:18 PM
Post #163

Musafir

Diana eu te intreb asa deschis, ca sunt mai necioplita si curioasa din fire : "barbatelul" respectiv depinde financiar de tine cumva?

+Quote Post
Diana_WP
post Dec 26 2006, 06:25 PM
Post #164

Musafir

Are o situatie financiara buna si e un spirit responsabil deci nu siguranta financiara cauta el si nici dupa una cu bani mai multi nu o sa fuga. Asta ar mai lipsi: sa-l mai si sponsorizez

+Quote Post
angeldust
post Dec 26 2006, 06:29 PM
Post #165

Musafir

Pai si atunci lamureste-ma ca ne invartim in jurul cozii degeaba : pe ce iti bazezi tu sigurantza ca ii esti mult mai mult decat suficienta. Nu ca nu ar fi buna siguranta asta, dar ma gandesc ca ti-o bazezi pe ceva.

+Quote Post
Diana_WP
post Dec 26 2006, 06:35 PM
Post #166

Musafir

QUOTE(angeldust @ Dec 26 2006, 10:29 PM) *
Pai si atunci lamureste-ma ca ne invartim in jurul cozii degeaba : pe ce iti bazezi tu sigurantza ca ii esti mult mai mult decat suficienta. Nu ca nu ar fi buna siguranta asta, dar ma gandesc ca ti-o bazezi pe ceva.

Exista mai multe moduri de a domina pe cineva. Pentru ca de fapt despre asta e vorba, de dominare. Poti domina pe cineva prin inteligenta, prin statut (bani sau putere), barbatii o fac des prin puterea fizica, eu imi domin logodnicul sexual. E mai bine sa domine femeia decat barbatul, asta e parerea mea. Si asta e cu atat mai valabil daca, in ecuatie , eu sunt femeia .

+Quote Post
angeldust
post Dec 26 2006, 06:43 PM
Post #167

Musafir

Logodnic? Pai parca era un fel de fuckbuddy. E logodnicul tau? Acum chiar nu mai inteleg nimic.
Oricum, partea cu "il domin sexual" e o treaba... dar nu e ceva iesit din comun. Nu ofera nici o garantzie pe termen lung metoda asta de dominare. De fapt nimic nu ofera nici o garantzie, asta incerc sa subliniez.
Dar nah, nu incerc nici pe departe sa iti diminuez din increderea in tine pe care in mod cert o ai. E f bine ca o ai, mai bine sa ai in exces decat sa nu ai deloc.

Totusi ma intreb...daca presupunand prin reducere la absurd ca se intampla ceva la care chiar nu te astepti, ce o sa se intample cu toata increderea asta? Daca nu e ancorata macar putin in realitate eu cred ca o sa se cam zdruncine din temelii si nu as vrea sa fiu prin preajma cand o sa se intample asta .

+Quote Post
Diana_WP
post Dec 26 2006, 06:59 PM
Post #168

Musafir

QUOTE(angeldust @ Dec 26 2006, 10:43 PM) *
Logodnic? Pai parca era un fel de fuckbuddy. E logodnicul tau? Acum chiar nu mai inteleg nimic.
Oricum, partea cu "il domin sexual" e o treaba... dar nu e ceva iesit din comun. Nu ofera nici o garantzie pe termen lung metoda asta de dominare. De fapt nimic nu ofera nici o garantzie, asta incerc sa subliniez.
Dar nah, nu incerc nici pe departe sa iti diminuez din increderea in tine pe care in mod cert o ai. E f bine ca o ai, mai bine sa ai in exces decat sa nu ai deloc.

Totusi ma intreb...daca presupunand prin reducere la absurd ca se intampla ceva la care chiar nu te astepti, ce o sa se intample cu toata increderea asta? Daca nu e ancorata macar putin in realitate eu cred ca o sa se cam zdruncine din temelii si nu as vrea sa fiu prin preajma cand o sa se intample asta .

Ce ar putea sa-mi faca? Poate sa ma muste de picior si sa-mi lase urma. Omul asta e de casa: imi aduce flori, nu bea, imi spune de 10 ori pe zi ca ma iubeste, face patul, face micul-dejun, ma invita la restaurant aproape zilnic si asta dupa 3 ani. Daca s-ar schimba intr-o zi , ceea ce nu cred ca este posibil, as pierde un om de casa cu care imi convine sa locuiesc. Ma multa nesiguranta este, din punctul meu de vedere, cand traversez prin Atena decat in relatia asta . Deci garantie ca ce? Siguranta ca ce?
El e foarte multumit cu ce are. I-a fost greu sa accepte, dupa o perioada, ca relatia mea a ajuns cunoscuta de o cunostinta de a noastra si a avut o tentativa sa plece. S-a intors in aceeasi zi.

+Quote Post
angeldust
post Dec 26 2006, 07:10 PM
Post #169

Musafir

Si omul asta de care povestesti este acelasi cu care te intelegi foarte bine la pat nu? Asa reiese din ce ai spus tu.

Si atunci stau si ma intreb, daca le are chiar PE TOATE ce ii mai lipseste ca sa fii si tu indragostita nebuneste de el si sa nu mai fii tentata sa calci stramb?

+Quote Post
Diana_WP
post Dec 26 2006, 07:24 PM
Post #170

Musafir

QUOTE(angeldust @ Dec 26 2006, 11:10 PM) *
Si omul asta de care povestesti este acelasi cu care te intelegi foarte bine la pat nu? Asa reiese din ce ai spus tu.

Si atunci stau si ma intreb, daca le are chiar PE TOATE ce ii mai lipseste ca sa fii si tu indragostita nebuneste de el si sa nu mai fii tentata sa calci stramb?

Slava Domnului ca nu e acelasi!

+Quote Post

18 Pages V  « < 15 16 17 18 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 09:55 PM