IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Dragostea- un sentiment demodat?!?, De ce avem nevoie de dragoste?
Diana_WP
post Dec 27 2006, 09:35 PM
Post #51

Musafir

Pentru mine comunitatea asta e necunoscuta si te vad pe tine mot ca reprezentant al ei, aparat de alti useri ca imi explici mie cum ca ai aflat tu o definitie a prostitutiei pe baza careia iti agati o mamaliga care mimeaza un orgasm intelectual la gandul ca tocmai m-ai luminat spre revelatia cum ca nici mai mult, nici mai putin ma prostituez.
Fighting on the internet is like running in the special olympics, even if you win, you're still retarded.

PS - ignore
Go to the top of the page

+Quote Post
ham
post Dec 27 2006, 10:46 PM
Post #52

Cavaler eLady.ro

Group: Obsedat
From: Jalea Vaii
Member No.: 398

PROSTITUÁTĂ , prostituate, s.f.- cocotă, curvă, târfă, femeie de stradă, (pop. şi fam.) damă, madamă, (înv. şi reg.) pârţotină, telăliţă, teleleică, (reg.) lele, madaranţă, scorţotină, tearfă, târnoaţă, (prin Transilv.) bandură, bulă, (prin Bucov.) crăiţă, (prin Maram.) landră, (prin Mold. şi Bucov.) mişarcă, (înv.) magopaţă, tălaniţă, femeie publică, (fam.) fleoarţă, fleorţotină, şuleandră, (fig.) buleandră, pupăză, putoare, târâtură, (reg. fig.) haită, pupezoaică, terfeloagă, (Transilv. fig.) gudă, (prin Mold. fig.) ruptură, (arg.) maimuţă, marcoavă, mastroacă.
Femeie care practică prostituţia; târfă. [Pr.: -tu-a-] – Din fr. prostituée.
Sursa: DEX '98

PROSTITÚŢIE s.f. Faptă (infracţională) comisă de femeia care practică relaţii sexuale cu diverse persoane pentru a-şi procura mijloacele de existenţă sau diverse alte avantaje. ♢ Casă de prostituţie = bordel. ♦ Viaţă dusă de o prostituată. ♦ Fig. Înjosire, degradare. – Din fr. prostitution.
Sursa: DEX '98

sa moara bibi, ce imaginatzie are tzaranu' roman, cateva din regionalisme sunt criminale! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)

Diana_WP, eu vorbesc despre dragoste si cum vad eu lucrurile, nu e treaba mea sa te judec, cea ce pentru unul inseamna promiscuitate, pt. altul este normalitate; spuneam doar ca eu in materie de relatzii sunt conformist; iertare daca s-o intzeles altceva! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif)

PS- nu intzeleg limba engleza (sunt miner- pe bune! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) , nu intelectual).

m-ai facut curios, asa ca am apelat la un dictzionar on-line:

InterTran - translate between 1482 language pairs - powered by: www.tranexp.com
Powered by WordTran/NeuroTran ®

Original text

Fighting on the internet is like running in the special olympics, even if you win, you're still retarded.

Translated text

Meci pe internet is asemănător alergare în special olympics , chir dacă tu a cîştiga este liniştit retarded.

sper c-am intzeles bine, traducerea nu-i prea buna...

1- io nu crez ca cei de pe-aici, inclusiv tu, sunt retardatzi, kiar daca intra in polemici

2- io, garantat SUNT! (ce stii despre mineri? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ), dar nu am nevoie de net pt. a afla asta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)

e interzis, in aceasta postura, sa-mi zic parerile? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 27 2006, 11:20 PM
Post #53

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Diana, comunitatea asta, asa mica si amarita, adicatelea neinsemnata cum e ea, se bazeaza pe respectul interlocutorilor. E mai mult decit datul cu parerea in 5 cuvinte mirobolante menite sa impresioneze audienta, la fel de neinsemnata, cum zici tu.
La noi respectul se acorda apriori, dar se pastreaza al naibii de greu .
Iar de impresionat nu ne impresionam cu una cu doua. Pentru ca la noi nu rezista forma fara fond.
Considera asta un avertisment.

+Quote Post
Diana_WP
post Dec 28 2006, 12:17 AM
Post #54

Musafir

QUOTE(Diana @ Dec 28 2006, 03:20 AM) *

Considera asta un avertisment.

Este. Meteo. Din acest motiv nu va mai ploua.

+Quote Post
Diana.
post Dec 28 2006, 12:32 AM
Post #55

Fondator eLady.ro

Perfect. Cont Diana_WP suspendat pentru 30 de zile.

+Quote Post
leo
post Jan 3 2007, 04:04 PM
Post #56

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

De ce oriunde intru exista cate o femeie care mimeaza mizeria de feminism. ma gandeam acum la ce spuneau francezii intr-o intalnire cu demnitarii romani: "romanii vorbesc vorbe si fac nimic". asta facem copiem curente josnice din alta parte si nu realizam nimic. nu ne pasa ce provocam in societate si daca sunt aceste curente (a se citi orientari - feminismul nu e curent) necesare sau benefice pentru poporul nostru.
intr-adevar nici eu nu suport lucruri stupide cum ar fi violenta in cuplu, dar de la a apara anumite persoane pana la a ajunge la asa ceva e nus tiu cum sa spun...

+Quote Post
angeldust
post Jan 3 2007, 04:21 PM
Post #57

Musafir

Asa cum peste tot si din pacate din ce in ce mai des intalnesc barbatii care mimeaza atitudinea de "alpha male" la fel sunt si femei care mimeaza feminismul dus la extrem. Pana la urma fiecare e liber sa mimeze ce vrea daca are impresia ca ii foloseste in vreun fel. Stii cum e "fake it until you make it"....

+Quote Post
Diana.
post Jan 4 2007, 01:35 AM
Post #58

Fondator eLady.ro

Niciodata extremele nu au dus la nimic bun. Da, sint o adepta infocata a feminismuluiinsa asta nu va ma transforma vreodata intr-un Hitler cu fusta.
Si ca sa raminem pe subiect: in dragoste ar trebui sa fim egali...

+Quote Post
leo
post Jan 4 2007, 06:13 PM
Post #59

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

adevarul este ca nu suntem egali. nu sunt egal nici cu cel mai bun prieten al meu. cu atat mai mult egal cu o persoana de sex opus. exista femei cu drepturi mai mari decat mine si femei care nu au drepturi cat mine. aceasta egalitate (falsa) intre sexe este promovata de feminism doar sa incite sufletele. e inutila. e acelasi lucru pe care il spunea comunismul: toti oamenii sunt egali. de exemplu eu nu pot si nu trebuie sa fiu egal in drepturi cu un cersetor de pe strada. chestiile astea sunt niste utopii. in viata depinde de cine e mai puternic, fie el barbat sau femeie. am prietene care spun ca ele s-ar fi descurcat foarte bine si cu mentalitatea de la 1800.

+Quote Post
sweetsweet
post Feb 14 2007, 10:27 PM
Post #60

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: brasov
Member No.: 1,194

nici eu nu cred ca e demodat sa iubesti!!!eu cred ca e un sentiment minunat sa simti ca ai pe cineva alaturi de tine..eu oricat de trista as fi daca il vad pe el imi trec toate.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

7 Pages V  « < 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:14 AM