IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Compatibilitati sentimental-erotice
maimutzika
post Jan 4 2007, 02:39 PM
Post #91

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 867

QUOTE(vesta @ Jan 3 2007, 02:40 PM) *
Da, este in ultima zi din luna iunie. Si iti multumesc pt caracterizare. Din cate vad si soarele si ascendentul la noi sunt in zodii "complementare". Asa auzisem si eu, ca desi suntem opusi, ne completam f bine. Adevarul este ca simt asta. Si chiar nu m-am mai potrivit cu nimeni pana acum atat de mult, din toate privintele. Iti multumesc inca o data. Pupici si ......La multi ani in noul an!

QUOTE(vesta @ Jan 3 2007, 02:40 PM) *

Draga mea,
compatibilitatea dintre 2 persoane necesita o munca destul de laborioasa si atenta, cu mult mai mult decat se prezinta, din pacate cu atata superficialitate, in diferite situatii. Ea consta in studierea personalitatii celor 2 parteneri(astrogramele lor) si apoi analiza aspectelor pe care le formeaza fiecare planeta a unuia cu fiecare planeta a celuilalt. Iata, doar pe scurt, situatia voastra. Tu ai Soarele(care arata personalitatea ta din afara, cum te vad cei care te cunosc) in Capricorn, Ascendentul in Varsator si Luna(care arata psihicul, cum esti pe dinauntru) in Gemeni. Partenerul tau are Soarele in Rac, Ascendentul in Leu si Luna in Balanta.
Dupa cum se vede, atat Soarele, cat si Ascendentul sun situate in zodii exact opuse. Cineva cu mai putina experienta sau care ar citi dintr-o carte de astrologie, ar putea spune ca sunteti incompatibili. Ei bine, eu am mai intalnit astfel de situatii si am avut posibilitatea de a le urmari evolutia lor ca un cuplu, si pot spune ca, de multe ori, in astfel de situatii, desi sunt f. diferite, astfel de persoane sunt, de fapt, complementare: fiecare are ceea ce ii lipseste celuilalt. Dar, in toate imprejurarile vietii vostre, voi veti actiona diferit. Va trebui sa faceti efortul sa comunicati permanent si sa va cunoasteti foarte bine, pt. ca aceste diferente dintre voi sa nu va faca probleme.
Ar fi mult mai multe de spus, dar spatiul acestui forum nu poate fi ocupat cu un studiu de compatibilitate.
Vesta
Pt maimutzika
Apropo, casatoria ta este programata pt. mai-iunie?

Si apropo, de unde ai ghicit? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Si mai am o nelamurire. Daca soarele intr-o zodie arata cum este vazuta persoana de ceilalti si luna arata cum este persoana resp pe dinauntru, ascendentul ce arata? Mersi.
Go to the top of the page

+Quote Post
Vesta
post Jan 4 2007, 02:52 PM
Post #92

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 909

Pt. maimutzika
1.Personalitatea exterioara este, la maturitate, un amalgam dintre Soare(zodia natala) si Ascendent(constelatia care rasarea la orizont, in momentul nasterii tale). Ascendentul incepe sa se manifeste de pe la 28 de ani(perioada 21-28 ani este sub influenta Soarelui natal). De aceea, vedeti persoane care isi schimba personalitatea in aceasta perioada(atunci cand Soarel si Ascendentul sunt f. diferite): imprastiati care se aduna, nebunatici care devin seriosi, unii care au fost cuminti o dau(aparent inexplicabil) in bara, etc.
2.Am "ghicit" momentul nuntii tale, pt. ca am facut niste tranzite folosind data ta de nastere, iar aspectele facute de planete mi-au spus acest lucru.
Sa fii fericita!
Vesta

+Quote Post
maimutzika
post Jan 5 2007, 09:20 AM
Post #93

Contaminat
*

Member No.: 867

QUOTE(vesta @ Jan 4 2007, 06:52 PM) *
Pt. maimutzika
1.Personalitatea exterioara este, la maturitate, un amalgam dintre Soare(zodia natala) si Ascendent(constelatia care rasarea la orizont, in momentul nasterii tale). Ascendentul incepe sa se manifeste de pe la 28 de ani(perioada 21-28 ani este sub influenta Soarelui natal). De aceea, vedeti persoane care isi schimba personalitatea in aceasta perioada(atunci cand Soarel si Ascendentul sunt f. diferite): imprastiati care se aduna, nebunatici care devin seriosi, unii care au fost cuminti o dau(aparent inexplicabil) in bara, etc.
2.Am "ghicit" momentul nuntii tale, pt. ca am facut niste tranzite folosind data ta de nastere, iar aspectele facute de planete mi-au spus acest lucru.
Sa fii fericita!
Vesta

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Si sa inteleg ca e de bine ca voi avea nunta in aceasta perioada? Adica daca ar fi fost in alta luna a anului nu era un moment favorabil? Multumesc.

+Quote Post
Vesta
post Jan 5 2007, 06:56 PM
Post #94

Tratabil
**

QUOTE(maimutzika @ Jan 5 2007, 01:20 PM) *
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Si sa inteleg ca e de bine ca voi avea nunta in aceasta perioada? Adica daca ar fi fost in alta luna a anului nu era un moment favorabil? Multumesc.

Scrie/mi pe astro.vesta@yahoo.com si/ti spun mai multe.

+Quote Post
chocolate
post Jan 28 2007, 11:09 AM
Post #95

Contaminat
*

Member No.: 1,099

vreau si eu
s-ar putea sa fie interesesant, eu sunt leu iar el peste
eu 07 august 1982 ora 23:40 constanta, medgidia
el 26 februarie 1982 ora 18:00 galati
cica nu prea compatibili(leul cu pestele), voi ce ziceti

+Quote Post
Diana.
post Jan 28 2007, 01:12 PM
Post #96

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

chocolate (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi. Din cite stiu, vesta are mult de treaba, dar in masura timpului disponibil, raspunde cu mare drag... si ii multumim pentru asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Vesta
post Jan 28 2007, 08:24 PM
Post #97

Tratabil
**

QUOTE(chocolate @ Jan 28 2007, 01:09 PM) *
vreau si eu
s-ar putea sa fie interesesant, eu sunt leu iar el peste
eu 07 august 1982 ora 23:40 constanta, medgidia
el 26 februarie 1982 ora 18:00 galati
cica nu prea compatibili(leul cu pestele), voi ce ziceti

Oi fi tu chocolate leoaica pe dinafara, dar in interior esti cam Pesti(Luna in Pesti), pe cand partenerul tau are Luna in Berbec(semn de Foc). Intr-adevar, personalitatile voastre sunt f. diferite, dar tot atat de adevarat este ca intre voi exista o atractie fizica puternica si f. probabil la prima vedere. Dar pe cand tu esti razboinica la exterior, de fapt in interior esti f. sensibila si romantica, iti place sa fii alintata si cam zburdalnica in relatiile tale(repede le faci si repede le desfaci). Partenerul tau este mai singuratic, mai ambitios, se manifesta ponderat in sentimentele sale si are nevoie de o iubire profunda si discreta. In ciuda galanteriei pe care o afiseaza, poate avea un comportament imprevizibil, fiind destul de refractar la sugestii(ce vrea el, aia face pana la urma). Fiind atat de diferiti, si aceasta diferenta se va vedea mai mult cu timpul, obligatoriu trebuie sa comunicati, nu-l lasa in mutenia lui, dar fara sa fii agasanta. Iar el trebuie sa nu devina critic sau rece fata de tine(este exact ceea ce te-ar rani cel mai mult), incercand astfel sa te domine prin personalitatea lui. Altfel, nimic nu va impiedica sa fiti impreuna: sunt cateva aspecte care ar indica o reintalnire karmica intre voi doi, el jucand rolul invatatorului fata de tine: numai sa nu fie un invatator cam aspru pt ca va fi o lectie cam neplacuta in acest caz.
Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu ca acum!

+Quote Post
chocolate
post Jan 29 2007, 01:39 PM
Post #98

Contaminat
*

Member No.: 1,099

multumesc vesta! cam ai dreptate si m-ai pus pe ganduri. mersi mult inca o data

+Quote Post
pisoi
post Jan 30 2007, 10:06 AM
Post #99

Contaminat
*

Member No.: 1,114

Draga Vesta ti-am urmarit raspunsurile........si te-as ruga asa in cateva cuvinte sa-mi faci si mie o caracterizare din punct de vedere al astrelor.........te rog mult de tot. Sunt nascuta in 3 decembrie 1980 ora 7, 7.30. Sunt sagetator cu ascendent in sagetator.

+Quote Post
JusT_m3
post Jan 30 2007, 10:05 PM
Post #100

Contaminat
*

Member No.: 1,118

Ma intereseaza si pe mine compatibilitatea pe care o am sau nu cu prietenul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-Eu : 28 iulie 1985 ora 1 noaptea - ploiesti
-El :25 noiembrie 1988 ora 23-24 -ploiesti .
Ms mult }{

+Quote Post

13 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 10:00 AM