![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nokia rules, si pentru mine. nu am avut decat 3 celulare, un Ericson, un Motorola si Nokia de acum, dar e de departe cel mai bun.
nu-l folosesc eu prea mult, asa ca dupa mai mult de un an de cand il am, il pun la incarcat o data pe saptamana. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 21-June 07 Member No.: 1,844 ![]() |
Nokia 7373 (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/7373-1.jpg) camera cu 2megapixeli, music player, 256k de culori. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cum sa nu-l iubesc! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) In plus, pentru mine are si valoare sentimentala. Deh, e de la Mosu'. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si eu as vrea sa il cumpar...imi place mult..spune-mi si mie te rog cat te tine incarcat si daca esti multumita de el:) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Sunt foarte multumita de el. Bateria tine cam 2 zile, cu timp de vorbire 1-2h/zi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu am ceva asemanator (7390) si mi se pare bun. Btw, cica fac parte din colectia L'amour. lol
Samsung`urile sunt proaste, desi arata bine. Asta se poate extinde. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte dragute samsungurile de mai sus; si asta roz si alea aurii. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Mie mi-au facut cadou ai mei azi, cu vreo 2 luni inainte de ziua mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , un sony-ericsson k800i; eu l-am dorit pentru tot ce stie sa faca si acum fiind best deal la orange m-am gandit ca e bine sa-l achizitionez. E cam barbatos el asa fata de fetita asta cocheta de mai sus insa are functii foarte bune: cam 3,2 mg px, blitz, radio, mp3 etc. (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/se_k800i_1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
E fain, sa il stapanesti sanatoasa!
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Foarte dragut, Walpu! Sa nu te lase niciodata la greu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce Samsung roz, Walpu? Nu citisi ce am scris de Samsunguri? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Este foarte dragut! Sa-l folosesti cu placere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptiu, ca ma tampii, nokiile, iertata-mi fie oroarea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am samsung acum si prietenul meu la fel, chiar nu sunt proaste, poate au unele scapari, dar proaste nu as zice. La design imi plac mult.
|
|
|
![]()
|
|
Da, asa e, designul e foarte misto. La mine a fost faza ca l-am scapat o data si dus a fost (nokia l-am scapat de zeci de ori, sunt foarte grijule cu el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), plus ca mai avea si alte probleme cica din cauza sliding`ului nu mai facea nu stiu ce conexiune (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) si mi se mai intampla cand sa mearga cand sa nu. Si mai avea el si altele. Era super dragut, ma indragostisem pe loc de el atunci, dar..
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:28 PM |
|