![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Leea, da-o-ncolo de treaba! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ca doar n-o fi monstruletul ala mai puternic decat tine! Ia arata-i tu cine pe cine, dar nu cu ura, ci cu umor, asa cum stii tu de obicei s-o faci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar daca nu pleaca de tot, o sa te respecte si o sa-si dea seama ca nu poate face cu tine ce vrea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Incearca sa te cantaresti in fiecare zi. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
cat, in ce fel de ulei e pestele? Daca e in altul decat cel de masline, nu prea e ok. De ce nu iei ton im suc propriu? uufff am luat o data si mi-a fost rau tare de la gustul pe care il avea acel peste in suc propriu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si de atunci se zbarleste parul pe mine instantaneu cand aud de peste in suc propriu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) o sa incer sa mai iau o conserva pe care sa o asezonez cu ulei de masline si alte condimente, numai sa nu ii mai simt mirosul si gustul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si apoi la mine mai e o hiba (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu consum doar peste..carnea nu o pot nici macar mesteca o data (am ramas cu aceasta aversiune fata de carne dupa operatia de fiere) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si uneori mi-e greu si pestele sa il inghit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cat, incearca si tu firme diferite, mie nu mi se pare ca are alt gust.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
cat, incearca si tu firme diferite, mie nu mi se pare ca are alt gust. nu mai stiu de la ce firma a fost acea conserva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar stiu ca nici pana azi nu m-am mai atins de peste in suc propriu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) o sa mai incerc o data (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si sper sa il pot inghiti mai usor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele mele frumoase,vin si eu cu niste intrebari.
Ieri,ultima masa a fost la ora 17:00.Excelent din punctul meu de vedere,v-am povestit cat de bine imi reactioneaza organismul si cat de eficient devine procesul de slabire cand nu mai pap nimik seara.Bun.Problema e ca statn de vb cu cineva din America,s-a facut 2 noaptea si "ma rupea in doua" durerea de stomac,de foame.Am bagat multa apa,un ceai.Nimik.Am baut un pahar de lapte cu 0,1. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Intrebarea no1(cam aiurea,stiu):asta se considera tot mancare? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Bun.M-am culcat si pe la 6 dimin. m-am trezit de foame sa manac.Am papat si m-am culcat fericita la loc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Intrebarea no 2: am procedat ok sa ma culc dupa? Asa am avut un sentiment ca la masa aia corpul si-a facut provizii... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dar kiar nu mai vreau sa-i dau seara de mancare,imi ingreuneaza asa tare procesul de slabire.Si,totusi,cum sa rezis foamei asteia care ma trezeste din somn??? Va pupic si va multumesc anticipat pt raspunsuri!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
blu dea, eu cred ca daca mananci un mar cu 1/2 h inainte de culcare nu e rau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
iar cu lapticul ala ..ei bine e Monti asa ca...stai linistita..... i-ai facut un bine organismului (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
blu, ia incearca sa mananci ceva usor seara, dar nu foarte tarziu, niste branza de vaci degresata cu muuulte legume (castravete, ardei, rosii). Si incearca sa nu mai faci nopti albe daca nu e neaparat necesar, gandeste-te ca-ti faci singura rau (cu cat dormim mai putin, cu atat avem mai mult apetit si noptile nu-s facute degeaba pentru somn).
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blu draga, eu am mancat ieri incepand de la ora 17:30 si pana la 00:20 cand m-am culcat, mere si portocale...bine, nu incontinuu, cea mai mare parte intre 5 si 6, dupa care inca o serie pe la 9 - 9:30, dar dimineata cantarul arata cu 1kg mai putin...
Din cate stiu, e chiar recomandat sa bei un pahar cu lapte cald inainte de culcare, fiindca-i un bun somnifer...acum regimul asta mancat - dormit - mancat - dormit...depinde...sotul meu e "gemeni", poti sa-ti spun ca-i precum un urs in hibernare, doarme/mananca/doarme/mananca, dar nu se ingrasa...depinde de fiecare in parte..si am mai citit ca in somn slabim..eee? iti place ideea? Leea, monstruletzul meu a cerut o gura de vin rosu, ca nu mai putea de pofta, si i-am dat...s-o intampla ceva?! voi vedea... |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am sa incerc sa va urmez sfaturile.Multumesc mult! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Azi am pus la inmuiat boabe de naut si am realizat ca ani la randul,cand mergeam in vacantze in Turcia ,mancam si imi placea la nebunie nautul,dar eu credeam ca-s alune fierte. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Abia astept sa fac ceva bun din ele,m-ar cam tenta nautul picant al Kaluei,dar n-am mirodeniile alea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pot presara boabe bine fierte in salata? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, dr_wise. Mai avea hashuletul o reteta cu naut.
Si eu vreau sa fac saptamana viitoare o salata de ton cu naut. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:41 PM |
|