![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 49 Joined: 10-January 07 Member No.: 1,013 ![]() |
o sa-ti spun si eu ce mi-au zis mie fetele.iesi cu prietenele cu prietenii...iesi..misca-te... daca nu ai cu cine cuma fost cazul meu...ramai prin zona ca o sa treci peste cu ajutorul fietilor de aici....ai toata baza in ele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Nu am multe prietene, dar cele care le am nu ma lasa la greu. imi sunteti de mare ajutor si voi. Va pupacesc fetelor. imi merg la inima sfaturile voastre |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Păi nici nu trebuie să mergi singură mai departe, numai uită-te cāt amar de armată s-a adunat īn sprijinul tău! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Īţi propun ca, plimbāndu-te, să acorzi timp şi atenţie fiecărui colţ de natură care te atrage. Abia aştept să te īntorci şi să ne povesteşti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mi-am dat seama pentru ca am avut-o in vizor timp de vreo 6 luni inainte. cand am inceput relatia doar a trebuit sa dau verdictul si sa mai schimb ce nu imi convenea la ea... Mi se pare foarte aiurea treaba asta ...sa schimbi ce nu iti convenea la ea...de parca un om e ca un soft asa...si ii faci upgrade sa corespunda cerintelor tale. Mie imi pare foarte paguboasa atitudinea asta...sa intri intr-o relatie cu cineva cu gandul ca deh imi convine asta si asta iar ce nu imi convine o sa schimb. De cele mai multe ori oamenii nu se schimba pentru ca asa vrem noi si daca chiar lasa de la ei si fac compromisuri pana la urma ajung sa se simta sufocati de relatia respectiva si apar probleme de alta natura. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu una am ajuns la concluzia ca nu merita frate sa te schimbi pentru nimeni. daca tu te simti bine in pielea ta si cu ceea ce esti...atunci go girl!!
atunci cand am vrut sa ma schimb..am luat o mare teapa. si am vrut sa ma schimb fara sa-mi fie impus. si nu merita. nu este pareciat gestul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 49 Joined: 10-January 07 Member No.: 1,013 ![]() |
eu una am ajuns la concluzia ca nu merita frate sa te schimbi pentru nimeni. daca tu te simti bine in pielea ta si cu ceea ce esti...atunci go girl!! atunci cand am vrut sa ma schimb..am luat o mare teapa. si am vrut sa ma schimb fara sa-mi fie impus. si nu merita. nu este pareciat gestul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) fetelor m-a sunat inculpatul. m-a invitat sa iesim diseara undeva. ce fac????? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu as refuza. Dar tu faci ce crezi ca e mai bine. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu i-as zice ca am deja program pentru diseara, sa nu creada ca stai si-l astepti pe el, Fat-Frumos.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pai acum ce i-ai zis la tel? ca iesi sau nu?
nu iesi. zi-i ca daca vrea maine ca ai treaba... chiar daca-ti arde de mori sa-l vezi... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) bun!! vezi daca te mai suna. si chiar iesi? io i-as zice ca daca vrea sa vina unde esti. loc in care tu o sa te simti foarte bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ntelegi? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i mai zi ca iesi cu o prietena, zi-i ca iesi si gata. Treaba ta cu cine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:00 AM |
|