IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
fantasy
post Jan 14 2007, 03:57 PM
Post #331

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

Eu am revazut zilele astea seria Rocky.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..Imi plac si imi trezesc amintiri din copilarie ca sa zic asa.Partea a sasea e cam trasa de par,Stallone arata rau dupa parerea mea...dar in fine,merge si asta.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jan 14 2007, 09:47 PM
Post #332

Musafir

Dr_wise si eu sunt innebunita dupa DH (Desperate Housewives), dar eu il vad in fiecare luni, dupa ce-l dau la americani. Il ia al meu de pe net. Sunt la seria 3 ep. 11. Oricum mi se pare super mult sa astept pentru fiecare episod cate o saptamana.

Si eu am citit 'Memoriile unei gheise', dar dupa ce am vazut filmul. Ambele mi-au placut si sa stii ca filmul respecta cartea. Chiar nu sunt abateri. Acum imi doresc sa mai revad filmul.

Aseara am vazut Apocalypto. M-a deconectat. Vi-l recomand. Nu pierdeti vremea uitandu-va la el.

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 15 2007, 10:03 AM
Post #333

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Mie nu mi-a placut asa mult Apocalypto...poate stilul lui Mel Gibson nu-mi place, acelasi ca in Patimile...

+Quote Post
Leea
post Jan 15 2007, 12:56 PM
Post #334

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Vazui ieri Ask the Dust cu Colin Farrell si Selma Hayek. Recunosc ca nu m-a prins defel. Cica au castigat la cea mai grozava scena de nuditate... Altminteri efecte cam cautate, tot timpul mi s-a parut ca sunt multe chestii gratuite si in general prea se straduiesc in filmul asta. Chiar si in faimoasa scena... Pacat de actori, imi plac amandoi.
In schimb m-a incantat Fata cu cercel de perla - Colin Firth, dar mai ales Scarlett Johannson. Excelent!

+Quote Post
kalua
post Jan 15 2007, 08:22 PM
Post #335

Musafir

QUOTE(roxanica10 @ Jan 14 2007, 06:47 PM) *
Aseara am vazut Apocalypto. M-a deconectat. Vi-l recomand. Nu pierdeti vremea uitandu-va la el.

roxanica, il recomanzi au ba? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
mititik
post Jan 15 2007, 09:07 PM
Post #336

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Cred ca a vrut sa spuna ca daca ne uitam la el, nu pierdem timpul! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 16 2007, 01:30 AM
Post #337

Musafir

dr_wise si roxanica, asta e mai nou si pasiunea mea de duminica seara: "Desperate Housewives"
sa va mai spun ca dvd-urile cu primul sezon le-am inchirat??? acum abia astept duminica seara, nici musca nu misca pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
in rest, astept sa primesc "The Last Kiss", am auzit ca e bun.
si mai am unul, la care n-am apucat sa ma uit inca, "the Good Shepperd".

+Quote Post
angeldust
post Jan 21 2007, 12:00 AM
Post #338

Musafir

Am vazut si eu Lucky Number Slevin ... bunicel filmul, desi m-am prins inainte de final care era invarteala...deci puncte minus pentru asta.

+Quote Post
walpurgik
post Jan 21 2007, 03:01 PM
Post #339

Musafir

Am revazut The Hours aseara pe tvr2, mi-a lasat aceeasi impresie (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 22 2007, 12:20 AM
Post #340

Musafir

vazut The Last Kiss. e bunicel.

+Quote Post

158 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 04:35 PM