IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 248 249 250 251 252 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Ciresica
post Jan 16 2007, 04:48 PM
Post #2491

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

moni, eu nu prea folosesc sebiumul crema... decat pe portiunile care se usuca de la retin si nu in fiecare zi. cat despre apa de la robinet, parca simt nevoia de apa rece pe fata de dimineata... iar apoi folosesc sebiumul h2o si crema mea de zi de la skincode. tu dimineata dai numai cu sebium h2o?? si pe ochi cu ce dai? ca pe mine numai apa rece ma trezeste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de ce zici ca e nociva ptr acnee? nu stiam ca are efectul asta... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Jan 16 2007, 04:56 PM
Post #2492

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(ciresica_dulce @ Jan 16 2007, 06:48 PM) *
moni, eu nu prea folosesc sebiumul crema... decat pe portiunile care se usuca de la retin si nu in fiecare zi. cat despre apa de la robinet, parca simt nevoia de apa rece pe fata de dimineata... iar apoi folosesc sebiumul h2o si crema mea de zi de la skincode. tu dimineata dai numai cu sebium h2o?? si pe ochi cu ce dai? ca pe mine numai apa rece ma trezeste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

cire, fierbe apa cu o zi inainte, iar dimineata te speli cu ea, eu pe a mea o las in baie intr-un bidon, unde tin geamul deschis iar dimineata apa fiarta e foarte rece! Chiar e indicat sa te speli cu apa rece pt a curata sebumul! Crede-ma e mai indicat sa folosesti macar apa fiarta si sa renunti la cea de la robinet, e un efort in plus, dar merita!!!!!!!

+Quote Post
Ciresica
post Jan 16 2007, 05:03 PM
Post #2493

V.I.P.

am mai incercat schema asta mai demult dar am renuntat in cateva zile ca era prea mare efortul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu ma gandeam sa inlocuiesc apa de la robinet cu apa termala, avene sau vichy... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si dimineata sa pulverizez pe toata fata si apoi sa sterg cu o discheta demachianta.

+Quote Post
arissuca
post Jan 16 2007, 05:10 PM
Post #2494

Membru de Onoare

Member No.: 104

Blanche, Azitrox este un antibiotic, face parte din grupa macrolidelor si pt acneea de natura infectioasa (pt care se folosesc antibiotice) se administreaza cicline, de ex doxiciclina. Intr-adevar, inaninte se foloseau eritromicina (din gr macrolide) si tetraciclina (gr tetracicline), dar s-a renuntat pt ca se pare ca nu erau eficiente.

Ai aici multe date despre trat acneei (de natura hormonala/ infectioasa) Acneea: Tratamente

Ioannaraluka, scuza-ma, dar nu am inteles exact la ce te refereai cand ai spus de cremele tratament? Care din ele? Retin-A/ Smooderm stiu sigur ca se elibereaza fara reteta (eu, cel putin, nu am avut probleme cand am cerut la farmacie).

+Quote Post
MonicutzaB
post Jan 16 2007, 05:12 PM
Post #2495

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

QUOTE(ciresica_dulce @ Jan 16 2007, 02:48 PM) *
moni, eu nu prea folosesc sebiumul crema... decat pe portiunile care se usuca de la retin si nu in fiecare zi. cat despre apa de la robinet, parca simt nevoia de apa rece pe fata de dimineata... iar apoi folosesc sebiumul h2o si crema mea de zi de la skincode. tu dimineata dai numai cu sebium h2o?? si pe ochi cu ce dai? ca pe mine numai apa rece ma trezeste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de ce zici ca e nociva ptr acnee? nu stiam ca are efectul asta... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

apa de la robinet are printre altele clor care agraveaza cica acneea.
eu dimineata ma dau cu sensibio h2o (care merge si la ochi spre deosebire de sebium h2o (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). daca vrei sa te trezeasca ceva tine sebium cream sau skincode-ul in frigider si da-te in fiecare dimineata cu una din ele, dupa demachiere. garantat te trezeste! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sau poti sa te dai dupa sebium h2o cu spray cu apa termala (de ex. Avene) care desi sta la temperatura camerei tot rece o sa ti se para. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si e si indicat sa te dai cu crema hidratanta pe pielea umeda pt ca intra mai repede si mai bine in piele.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
hai ca vad ca scriam in acelasi timp. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Jan 16 2007, 06:38 PM
Post #2496

V.I.P.

dap, cred ca pana la urma o sa incerc o apa termala sa vad ce si cum... oooff, o sa am oare vreodata fata curata? (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) mercic, moni (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
baby_nfs
post Jan 16 2007, 06:53 PM
Post #2497

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 27

ati vazut gama de la farmec- gerovital forte? .. e gama pentru export .. arata destul de interesant produsele, mai ales ca au calitate ca pentru export.. am intrat pe site-ul lor pentru sua ( www.aslaskin.com ) si au preturi cam piperate pentru aceleasi produse care le gasim si noi peste tot

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 16 2007, 06:57 PM
Post #2498

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

arrissuca, pai asta si era intrebarea, ce se mai da fara reteta, stiu ca nu mai ramasese decat Brevoxyl, parca (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) .
Ti-ai luat de curand Retin sau Smooderm fara reteta?

+Quote Post
walpurgik
post Jan 16 2007, 07:28 PM
Post #2499

Musafir

baby_nfs Gama de export e fara parfum, deci reduce riscul alergogen. Tipa care a preluat Farmec Romania e una care manageria Kanebo,japonezii producatori de cosmetice, si astia vand si creme cu 500$ si le merge bine. Nu stiu cat au schimbat formula dar compozitia noua e foarte faina. Preturile sunt si la noi destul de ridicate, nu ca la americani dar de ex o crema e in jur de 35 ron, deci comparabila cu gamele din import. Am avut mostre si sa-ti zic ce mi-a placut. Cremele de hidratare chiar foarte mult, dar pt ten normal, moisturising de zi si essential nourishing parca de noapte. Acitve balance pt ten gras nu pot sa zic ca ma incanta in mod deosebit, e cam seaca,dar poate e pt mai mult control al grasimii. Sebum control de noapte inca n-am incercat-o. Nu imi place gelul de ochi ca tine, da senzatia de plastic, crema grasa antirid de ochi e ceva mai buna. Dar cea hidratanta de zi pt fata m-a surprins in mod placut, intra in piele facil, nu ramane pelicula, hidratarea e optima. Acuma, eu la farmec nu stiu cum s-au schimbat lucrurile dar mai demult mostrele erau calitativ mai bune decat produsul cumparat de pe urma, pe testate. Daca acum sunt pe bune, gama asta promite multe.

+Quote Post
bubulina
post Jan 16 2007, 07:28 PM
Post #2500

Musafir

Acum se vinde numai cu reteta REtin a/Smooderm? Wow ...speram sa nu fie asa.

+Quote Post

471 Pages V  « < 248 249 250 251 252 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 03:47 PM