![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Geta, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) A s fi vrut sa ne scrii in circumstante in care ai fi fost fericita... (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Si eu as fi facut ce a spus kalua: i-as fi facut vint o perioada! Capul sus, nu dispera, noi sintem alaturi de tine. Si nu uita, Dumnezeu nu ne da mai mult decit putem duce! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
foarte bine ca i-ai spus punctul tau de vedere.
de acum incolo, ai grija de viata ta si doar de tine. cum adica ti-e teama? nu exista asa ceva. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Geta, eu zic asa:
amu ce a fost a fost. eu nu cred ca as fi suportat sa vad sms=uri de genul ala. ai fost 'tare' si rabdatoare, ca sa zic asa. vezi si tu de acum incolo cum stau lucurile. cat despre parintii tai, mai: e mai importanta fericirea ta din viitor decat niste parinti bosumflati ca 'de ce l-ai dat afara/v-ati despartit' de vreme ce ati locuit impreuna. ati incercat, ati vazut cum e.. dintr-un motiv sau altul nu s-a putut. si gata. nu cred ca parintii tai ar prefera sa te vada suferind langa o persoana cu care viata nu este asa cum ti-ai dori-o tu. o sa fie probabil suparati, o sa comenteze, o sa urle, o sa faca scene: dar pana la urma vor intelege. sunt parintii tai si iti vor binele. later edit: daca te-a inselat sau nu, numai el iti poate spune. degeaba te intorci tu pe toate partile si 'simti' ceva. daca ii pasa de tine ar trebui sa aveti o discutie sincera.. fara ocolisuri. tie nu iti face bine sa nu stii. poate nici sa stii nu iti face. dar macar ai avea o certitudine.. tu il cunosti cel mai bine. daca a facut-o o data, o va mai face si a doua oara? pune in balanta ceea ce gandesti si ceea ce iti spune. nu te casatori pana nu esti sigura ca EL e.. |
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
1- io te inselam garantat, numa' fiindca te uitai in tel. meu- nu se face!
2- nu se sta cu parintzii! 3- daca tzi-e bine cu el, nu conteaza daca te-a...sau nu te-a...; daca nu tzi-e, de ce dreac' stai cu el? crede-ma ca pari masokista... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
off topic: ham, tare te mai iubesc eu pe tine! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Un om dintr-o bucata! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
off topic: ham, tare te mai iubesc eu pe tine! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Un om dintr-o bucata! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) si io pe voi; acu' serios, cum dreaci sa intri pe un forum si sa ceri sfaturi (pe care sa le mai si urmezi) pt. viatza ta viitoare?!? da' daca le-o cerut, io i le-am dat (si nu-s aiurea!) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa, ham, ca exista si mai rau de-atat: sa nici nu urmeze sfaturile date! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Geta26, cea mai bună scuză ca să-i laşi puţin timp şi spaţiu singur este să-i spui că doreşti ca el să se refacă īn urma pierderii suferite. Apoi uită de el. Nu merită nici să ţi-l aminteşti. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
geta, cum iti vezi tu viata langa un om in care nu ai incredere? inca esti tanara, dar crede-ma, odata ce ti-ai pierdut increderea in cineva, e bun-dusa.
imi pare rau de fata aia, si acum chiar nu mai conteaza daca te-a inselat sau nu si cu ea, conteaza faptul ca tu nu ai incredere in el, si, un alt lucru care nu e de neglijat, faptul ca te jigneste. daca de acum te jigneste, ce va face peste 10-15 ani? abuzul verbal este tot o forma de abuz, la fel de rea ca si violenta fizica. poate ca inca-l mai iubesti, dar jignirile astea duc la indiferenta si repulsie, si din pacate, aici vorbesc din experienta proprie. sunt de acord cu fetele, da-i o pauza de cateva luni (ca asa vrei TU, nu ca este sau nu de acord) si dupa aceea, daca crezi ca-l mai vrei, pune conditiile de functionare de la inceput. in lunile astea vei avea timp sa vezi daca te iubeste si intr-adevar vrea sa fie cu tine, sau isi omoara timpul cu altele. plus ca daca te vede asa hotarata, va stii ca nu te poate face carpa lui, si la prima greseala ii faci vant. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Se pare că nu ai īnţeles: nu există compromis gratuit, fiindcă īn schimbul lui primeşti linişte. Īl faci ca să nu ai bătaie de cap. Deci nu ai făcut compromisul degeaba, pānă la urmă, nu este gratuit fiindcă primeşti ceva īn schimb. Mai mult chiar, este bine să īnţelegi că aici suntem toţi amici şi nu are nimeni nimic de demonstrat nimănui. Iar acest topic este despre gandacel şi fragilitatea relaţiei ei, nu despre cum oi fi tu, eu ori altcineva din punct de vedere caracterologic. eu cred ca tu nu intelegi. eu nu fac compromisuri cu prietena pentru ca sa am liniste. le fac pentru ca ea sa fie fericita si sa ma respecte. si ea le face la fel. daca vreau sa am liniste ii dau papucii sau ma impusc. ambele garanteaza liniste. sa fim sinceri...daca dau cu pumnul in masa si zic "e ca mine" nu am liniste? tu gandesti exact ca oamenii care spun "nu exista oameni sentimentali. si dragostea e un interes". sa inteleg ca tu nu faci un compromis decat daca iti pune cineva cutitul la gat? dar ai dreptate, devenim offtopic, sry... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:40 AM |
|