![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
hey fetele!!!
(IMG:style_emoticons/default/322.gif) mi-a trecut nenorocirea, azi am fost chiar ok. deocamdata nu ma dau decat cu ivadermaseb, ca mi se descuameaza pielea in continuare (nush de ce, ca nu mai fol nimic... oare e posibil sa se fi creeat "rezerve" de retin si skinoren in piele? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) poate o fi de la agresiunea prin care am trecut, sau de la atatea comprese cu ceai. voiam sa va spun ca in timpul "crizei" mele am observat ca daca imi tamponam usor fatza cu demachiantul Elmiplant se linistea chestia... deci m-am convins ca e super bun. acum stiti si voi cum e, ca in situatiile astea cand te dai cu ce apuci si amesteci vrute si nevrute, nici nu mai stii de la ce ti-a trecut de fapt!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) aww... era sa uit.... Geo, atunci cand am avut problema cu buzele crapate mi-am luat pana la urma neutrogena (ca aveam si crema de maini si eram multumita) si mi se pare foarte ok. nu e gras, intra repede... ce sa zic, depinde si de piele. (am oscilat intre asta si cel de la ducray pe care mi l-a recomandat florina) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Fata mea incepe sa arate mai bine nu stiam acuma cateva zile ce sa intamplat de imi apar atatea cosuri acuma am inteles a venit perioada aia a luni ....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
aww... era sa uit.... Geo, atunci cand am avut problema cu buzele crapate mi-am luat pana la urma neutrogena (ca aveam si crema de maini si eram multumita) si mi se pare foarte ok. nu e gras, intra repede... ce sa zic, depinde si de piele. (am oscilat intre asta si cel de la ducray pe care mi l-a recomandat florina) Eu imi luasem nivea, bigggg mistake! e naspa rau, nu face nimic!!!! acum cand mi-au crapat atat de tare buzele, seara ma dau cu unguentul meu de galbenele, expirat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) culmea, dar a fost foarte bun pana acum, doar pe parcursul unei nopti mi-a vindecat tot. Am umblat pe net dupa un produs 'cica' bun si am dat peste dr dan's cortibalm lip balm....5 usd....l-am comandat, spr sa fie bun..... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) am mai comandat ceva.....un lip plump de la Skin Medica......m-a mancat si pe mine sa vad daca mareste buzele! Na ca baba mai are si mofturi!!! Cat despre vesnicile cosuri......FETELOR am gasit o masca prea tare sa fie adevarata!!!! http://www.makeupalley.com/product/showrev...n_Helene/Masks/ Am facut pe cel rau in patru si am gasit un site care o trimite si in Romania.....am facut comanda, si nenea mi-a trimis raspuns ca tre' sa trimit niste date suplimentare de autentificare (cand a vazut omu' Ro....s-o fi speriat). Masca e 3 dolari!!!! O sa ma chinui sa fac rost de ea si dupa prima folosinta (DA DOAMNE (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ) dau din casa tot......da la cate reviewuri....(1477!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sa-l fi apucat de-un picior pe AL mare?! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
geooo, esti de belea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa ne tii la curent cu produsele, cat sunt de bune.
sa stii ca eu ptr buze crapate folosesc un strugurel de la Klorane. si imi place mult. ma tine cam 6 luni si costa vreo 20 de lei. e super. eu folosesc in continuare skinoren si parca mi-a mai luminat fata, parca s-au mai dus semnele. dar tot mai ies cosulete... ata ete, definitiv nu cred ca o sa scap vreodata de ele, dar macar sa le tin sub control. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cred ca diseara imi fac si o masca cu argila... nu mi-am mai facut de ceva vreme (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
geoo, care este site-ul d unde ai luat masca? vreau sa imi comand si eu ca pare interesanta si nici nu e scumpa
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geoo, care este site-ul d unde ai luat masca? vreau sa imi comand si eu ca pare interesanta si nici nu e scumpa https://www.herbspro.com/ aici am gasit-o, baiul e ca 22 usd costa transportul!!!! si nu stiu daca eu am trecut de filtrul lor de autorizare! dupa ce am facut comanda, am primit mail ca totul e ok, apoi mai pe seara am primit alt mail care ma ruga sa trimit o copie dupa card + factura de electricitate / gaze etc. sa vada ca este aceeasi adresa, sa fie siguri ca nu am furat cardul pe scurt!!!! am trimis copie dupa buletin + pasaport, pt ca in cazul meu era o problema cu ce mi-au cerut ei!! apartamentul e pe numele tatalui meu, si deci nu puteam demonstra ca e adresa pe numele meu! Sper din suflet sa mi-o trimita, mai apoi la urmatoarea comanda nu vor mai fi probleme pt ca deja voi exista in baza lor de date!!!! Pun pariu ca e din cauza ca sunt Romanca!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) mersi Ciresica!!! Dau dintr-un exces in altul!!!! daca vad printr-o minune toate produsele.....am sa va spun cum sunt!!!! Nu spun ca am mai gasit un produs minune (din pacate e off topic.....da.....meritati sa vedeti despre ce e vorba http://www.blincinc.com/about_kiss_me.htm) noroc ca am credit 0 pe card......dar nu ma las si fac eu rost si de produsul asta! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cat despre fata mea......mai bine ma inpusc! am inceput sa ma dau cu mai mult skinoren. eu inainte puneam putin, si acum am ajuns la concluzia ca poate e nevoie de mai mult.......ma enerveaza ca imi apar puncte rosii (cosuri care nu coc)! shi imi mai stau in gat si niste puncte negre de sub piele care nu le vad sa stea linistite prea mult timp (au fost vulcani la un moment dat, dar nu au iesit de tot si acum inima e acolo.....m-am mai chinuit eu sa le scot cu acul, dar nu au deschidere la suprafata si n-am facut nimic, nu stiu ce sa le fac) nu va spun ca imi vad toate problemele vindecate cu produsele alea care nu stiu daca ajung vreodata la mine.....e frustranttttttttttttttt! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
geoo, sper ca nu ai o oglinda care mareste ca e de rau. daca da (si asa cred ca e) mai bine las-o si uita-te intr-una normala.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
eu ajung la concluzia ca ceilalti nu vad chiar tot ce vad eu intr-o oglinda normala..deci de ce m-as chinui luand o oglinda care pe deasupra mai si mareste?..cred ca as muri de nervi sa vad chiar TOT in oglinda.. nu are rost..ma insel?
|
|
|
![]()
|
|
eu ajung la concluzia ca ceilalti nu vad chiar tot ce vad eu intr-o oglinda normala..deci de ce m-as chinui luand o oglinda care pe deasupra mai si mareste?..cred ca as muri de nervi sa vad chiar TOT in oglinda.. nu are rost..ma insel? Amandoua aveti dreptate......eu am oglinda cu lupa (imensaaa) iar pe cealalta parte normala.......LOGIC ca o folosesc pe cea cu lupa....cred ca din spiritul auto-sadism-ului!!!! Nu stiu care-i faza dar uneori ma mai vad prin oglingi in magazine intens luminate (si pe deasupra si cu lumina alba) si imi vad pete...pete care uneori in oglinda mea cu lupa nu le remarc....dar din ansamblu si cu "ajutorul" luminii....se vad (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (!!!!! |
|
|
![]()
|
|
si eu am oglinda care mareste asa ca de aia ti-am zis: mai las-o ca te nenorocesti din cauza ei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu o folosesc sa ma pensez, dar mai vad si nush ce punct negru si e de rau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 02:20 PM |
|