![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
si eu am oglinda care mareste asa ca de aia ti-am zis: mai las-o ca te nenorocesti din cauza ei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu o folosesc sa ma pensez, dar mai vad si nush ce punct negru si e de rau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( off....shtiu....shtiu.....oricum......mi-am dat partea fara lupa acum! tare am totusi impresia ca nu rezista mult....si iar ma holbez in nu'shce por!!!! oricum, oglinda e la loc de cinste la mine in casa!!!! Stii cand am ajuns sa cred ca am o problema, atunci cand m-am intors dintr-un drum de 20 de min sa-mi iau oglinda de buzunar uitata acasa (tin sa mentionez ca oricum aveam o oglinda in masina......) dar daca vroiam sa ma uit la moaca afara la lumina zilei?!? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
fetele, sunteti niste dragute, m-ati facut sa rad amintindu-mi ca si eu aveam vreo 10 oglinde si oglinjoare prin fiecare colt al camerei/casei/gentii/buzunarelor de la geaca etc. iar primul lucru pe care il faceam si daca ma trezeam in toiul noptii sa merg pana la toaleta , era sa ma uit in oglinda. DAR niciodata nu mi-am luat o oglinda care mareste , ma durea si asa sufletul cum ma "crosetam" in oglinzile normal. eu cred ca oglinzile alea dauneaza grav sanatatii.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
hehe, de fapt oglinda mea care mareste este a mamei mele, ea se penseaza de mult in ea si eu am preluat traditia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) numai ca mama nu a avut cosuri niciodata... ata ete, lasa geoo, noi sa fim sanatoase (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de multe ori mai si exageram. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 16-December 06 From: Constanta Member No.: 851 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Doamneee incep sa-mi pun intrebari de genul : ce fel de fata sunt eu daca am doar o oglinda in geanta in care nu ma uit aproape niciodata. De cand cu "napasta" nu ma uit decat dimineata si seara si doar daca vreau sa fiu sigura ca totul e ok cu fata mea, dar in rest n-am nicio treaba. Poate de asta uneori uit ca am probleme si nu bocesc toata ziua. Starea mea de spirit e kiar f buna momentan, mai ales ca nu mi-a mai aparut nmk pe fata, mi-au ramas doar petele. Dermatoloaga mi-a promis ca in maxim 3 luni nu o sa mai am nmk pe fat... si eu o cred. Va anunt daca a avut sau nu dreptate. Pupici! aaa...am si eu o intrebare..ce fel de acnee aveti voi?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
Girls, am fost la dermato. Deeeci:
1. a zis ca am prea multe rani (s-a speriat un pic), semne si pete rosii pe fatza, ceea ce nu e bine deloc, si sa nu mai pun mana pe fatza, sa nu mai scot nici un cos kiar daca e fosforescent si mare cat capu'meu ... offf dac-as putea.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) 2. am discutat despre iritatia mea de sambata si a zis ca e de la skinoren (gel), ca mai multzi pacienti care fol gel s-au plans de asa ceva dupa un timp. Deci, am trecut pe skinoren crema. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) 3. m-am mai procopsit cu un tratament!!! ma primitzi si pe mine in clubul Zineryt?? mi-a zis sa nu-l amestec cu skinorenul, si sa dau doar pe cosuri, cruste, semne, bube etc etc, adica acolo unde as vrea in mod normal sa kilaresc. Cand doamne iarta-ma sa-l mai introduc si p-asta in program??? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) L-am incercat in seara asta si rezultatul e ca mi-a uscat putin locurile unde m-am dat. 4. a fost surprinsa (ca si MissM), ca in trei luni nu am terminat nici macar cate un tub de retin si unul de skinoren. deci tre sa dau mai cu spor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si pe toata fatza (mie mi-era frica si nu ma dadeam decat pe zonele cu bube). 5. MissM, eu nush sigur ce acnee am (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) .... in noiembrie mi-a scris pe reteta acnee papulo-pustuloasa (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) (cam scarbos....) si acum cica am acnee polimorfa. hmm.... oare ma transform? Concluzie: OOOOFFF! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Geoo, ai grija cu falimentu' (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Geoo, ai grija cu falimentu' (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Apai....la naiba cu site-urile astea!!!!!nici unul nu-mi accepta cardul! Si atunci de ce doamne iarta-ma mi-am mai facut eu oare card??????!?!?!?!??!? Unde mi-am comandat crema de microdermabrasiune imi spune.....dragut....ca nu pot accepta cardul meu, pt ca nu am mai facut la ei cumparaturi!!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) cum puiiii mei sa fac?!?!? daca ei nu-l accepta!!!!!!!! Acu'tre sa umblu prin banci sa le trimit banii!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sorry pt (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) dar sunt frustrata de mooooor! atat de mult incat am uitat si de cosurile mele!!!!!! Cat despre ce mi-a zis mie medicul ca am : leziuni acneeiforme!!!!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 16-December 06 From: Constanta Member No.: 851 ![]() |
Si mie mi-a scris prima data ca am acnee vulgara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) -ce urat sunaaaaa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , stiu- si pe urma mi-a zis ca am acnee retentionala, de unde trag concluzia ca o fi o forma mai usoara. Poate ma insel, sau poate asa sper eu undeva in inima mea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Ma uimeste f tare ca nu terminati un tub intr-o luna asa ca mine, dar eu nu mai foloseam nmk altceva in afara de Skinoren, imi curatam fata si dadeam cu crema..atat. Asta si dimineata si seara, si in plus dadeam pe toata fata, dar cred ca si scrie pe prospect ca e nu este un tratament local si ca trebuie dat intr-un strat generos, dar fara sa exageram. In fine, ideea e ca tratamentele noastre nu se potrivesc in totalitate, deci asta nu inseamna ca eu am procedat corect si voi nu, mai interesati-va. Acum cand va scriu am realizat ca nici nu am cautat pe net ce presupune o acnee retentionala, deci ma scuzati am putina treaba. Pupici.
|
|
|
![]()
|
|
Oooops! M-am inselat ! E grava (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( .
"Exista cu siguranta si foarte multe tratamente naturiste care trateaza eficient problema atat de intalnita a acneii. Dintre acestea am sa incerc sa iti recomand cateva care par a da rezultate in cele mai multe dintre cazuri. Ceaiul “Trei-frati-patati” curate pielea in cazul eczemelor si al acneii rebele. Muschiul de piatra are efect antiiritant, iar coada-calului este un bun cicatrizant. Ceaiul se bea de 3 ori pe zi cate o cana dar se poate folosi si pentru spalarea tenului prin tamponare pe zonele afectate de acnee. Masca de Papaya are efect de combatere a cosurilor, punctelor negre si impuritatilor pielii. Se decojeste fructul, se scot samburii si se zdrobeste pulpa fructului peste care se adauga 2-3 linguri de smantana. Se aplica pasta pe comprese si se lasa sa actioneze 30 de minute. Uleiul de levantica are efecte calmante, protejeaza si ingrijeste pielea iritata, vindecand cosurile si umflaturile provocate de acnee. Se amesteca 5 picaturi de ulei de levantica cu 5 picaturi de ulei de migdale si se aplica prin tamponare de 2 ori pe zi." Mi-am permis sa-l postez ptr ca sunt naturale. CE NU TREBUIE FACUT ÎN ACNEE • NU TREBUIE UTILIZATE SUBSTANTE DEGRESANTE • NU TREBUIE UTILIZATE PREPERATE CU SULF CUNOSCUT CA FIIND COMEDOGEN • NU TREBUIE UTILIZATE SAPUNURI ANTIBACTERIENE • NU TREBUIESC FOLOSITE PREPARATE ANTIBIOTICE LOCALE ALTELE DECIT CELE CU ERITROMICINA SAU CLINDAMICINA • NU TREBUIE PRESCRISE REGIMURI , STUDII CLARE ARATÂND INUTILITATEA LOR • NU TREBUIE FACUTA VACCINOTERAPIE , STUDII CLARE ARATÂND INUTILITATEA LOR IN ACNEE SI RISCURILE TARDIVE • NU TREBUIE UTILIZATA RADIOTERAPIA DIN CAUZA RISCURILOR TARDIVE • NU TREBUIE UTILIZATE IN EXCES FARDURI , FONDURI DE TEN SI PUDRE Sa nu tipati la mine, am dat copy paste Dar cum imi inchipui ca deja le stiti pe de rost, o sa ma opresc aici. Pupici dulci si apasati. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 7-November 06 Member No.: 685 ![]() |
M-ar interesa si pe mine aproximativ cat a durat la voi cele care luati Sotret perioada de agravare a acneei , eu am inceput sa iau de 16 zile si mi-au cam iesit niste cosuri in piele foarte nasoale si nu stiu daca de la sotret sau este isotrexinul care mi-a scos tot la suprafata ( ma dau cu el cam de o luna) . Eu am mai luat acum vreo 2 ani roaccutane timp de 7 luni dar nu tin minte sa fi fost asa de nasoala agravarea ca acum , au inceput sa imi iasa si pe piept si pe spate cosulete micutze . Se poate sa dureze mai mult decat o luna pana incep sa se vinece? La voi cum a fost?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
eu nu-mi amintesc o agravare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ...interesant insa ca faci a doua oara tratamentul. poti te rog da mai multe detalii? prima data cat l-ai tinut si ce doze luai si ....cand a fost necesara prescrierea a doua oara a tratamentului si cum se face ca nu s-a vindecat complet de la primul tratament?! ...mmm...scuze daca sunt prea multe intrebari dar astea mi-au venit acum la gramada pentru ca nu am mai intalnit pana acum persoane care l-au tinut de doua ori tratamentul. asta nu inseamna musai ceva rau , nu vreau sa te demoralizez dar ma intreb care au fost motivele care au determinat necesitatea unui al doilea tratament la doi ani diferenta. merci frumos.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 09:15 AM |
|