![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
am avut si eu un vis ciudat..am visat ca ma desparteam de iubitul meu cu care ma inteleg foarte bine.visul era cam asa:
intram dimineata pe mess si asteptam sa vorbesc cu el,dar el nu aparea.apoi plecam la scoala si seara,dupa ce nu vorbisem toata ziua cu el ,si apoi vorbeam cu o prietena careia ii povesteam offul meu iar ea imi zicea ca a vorbit in ziua respectiva cu el si acesta i a zis ca vrea sa se indeparteze de mine,iar eu eram foarte contrariata deoarece cu 1 zi inainte discutasem cu el despre dorinta de a avea copii in viitorul apropiat.apoi aparea si el in vis si eu incepeam sa ma rastesc la el si ii ceream socoteala despre comportamentul lui,iar el imi raspundea ca nu vrea sa ne despartim ci doar sa fim ceva mai reci. ce sa fie cu visul acesta?noi ne intelegem foarte bine si chiar avem ceva planuri de viitor impreuna...sa fie oare ceva gen daca visezi moarte,inseamna ca iti moare moartea....sau...cum? ma poti ajuta? saru*mana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
Pt. Cat Visul tau atat de complex imi spune o poveste din viitor. Nasterea dubla pe care o visezi arata inceputul unei perioade fericite din viata ta, 2 relatii importante din care una, o vei oficializa. Tu deja aspiri, deja ceva din tine cere sa iasa la lumina, sa traiasca. Copilul este produsul dragostei dintre 2 persoane, deci in cazul tau, domnisoara fiind, arata mai intai de toate relatia posibila. Menstruatia este privita, in aproape toate religiile, ca o necuratenie, iar asta s-a pastrat si in memoria noastra feminina, desi am ajuns in secolul XXI. In vis, sugereaza sentimentul tau de vinovatie fata de cele 2 relatii, si mai ales fata de partea lor sexuala: vei aborda acest aspect putin inhibata. Prietenul si prietena din vis au numai trasaturile celor din realitate, dar ei aici semnifica dusmanii tai intimi, adica sentimentele tale care se intorc impotriva ta: si se refera, in primul rand, la sentimentul de gelozie. Ei bine, teama de a fi inselata, reprezinta doar o dovada ca te indoiesti de tine insati, ca nu ai incredere in capacitatea ta de seductie. Ascunderea copiilor in dulap(deci a relatiilor tale) arata teama de judecata celuilalt si o lipsa de incredere in tine. Prin ascundere nu inteleg ca va veti intalni pe ascuns, ca in romane si telenovele, ci ca te vei indeparta de cei care acum iti sunt aproape. Mama din vis nu reprezinta persoana ca atare, ci relatia pe care o ai cu ea. Mama care iti acopera copilul, arata dorinta ta de a fi independenta, de a scapa de grija ei, uneori obositoare si care din dorinta de a te ocroti, ajunge sa te incurce in evolutia ta(copilul devine vanat din cauza carpei cu care e acoperit). Apoi te duci intr-o biserica unde cauti liniste, protectie sau apelezi la un serviciu divin(logodna, casatorie, botez,...). Si aici, dai peste un preot care te ia la intrebari. Preotul il intruchipeaza pe parintele(nu i se mai spune si asa?) excesiv de sever, probabil tatal sau socrul tau, in orice caz o autoritate sub influenta careia nu te prea simti tu insati, ba chiar te temi, pt. ca incerci sa-i ascunzi adevarul. Pana la urma pleci, in felul acesta castigand-ti independenta totala: desprinderea de caminul parintesc. Faptul ca incerci sa dai nume copiilor, deci incerci sa oficializezi ceva- relatiile despre care ti-am vorbit. Petru, Stefan si Mihai, toate nume de sfinti si care nu prea mai sunt la moda, nu inseamna neaparat numele persoanelor respective(asa ar fi tentatia), dar eu simt ca inseamna altceva. Sunt datele la care sunt acesti sfinti in calendar si care vor fi niste date importante pt. tine: Petru(14 iunie) si Stefan(27 dec - a 3-a zi de Craciun); la Mihai(8 nov) ai renuntat: ceva care ar fi putut fi, dar nu s-a mai ales. Multumesc din suflet pt. raspuns. Sunt cu ochii cat cepele ...pt. ca desi nu ma stii, ai explicat anumite lucruri care ma reprezinta intru-totul. Ti-am trimis si un pm (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Esti buna in ceea ce faci..si nu te perii, pt. ca nu imi sta in fire sa laud pe cineva decat daca acea persoana merita cu varf si indesat sa fie laudata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ramane de vazut ce semnificatie or sa aiba in viata reala cele doua date ale sfintilor. Si trebuie sa iti spun ca eu de ceva timp ma gandesc (in realitate ma gandesc) ca sa ii pun numele Stefn baiatului (daca o sa am baiat). Asta e doar un aspect important... vesta, Sf Petru e in 29 iunie....sau ai simtit tu ceva legat de 14 iunie (asa cum ai scris)?????? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pupici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Multumesc din suflet pt. raspuns. Sunt cu ochii cat cepele ...pt. ca desi nu ma stii, ai explicat anumite lucruri care ma reprezinta intru-totul. Ti-am trimis si un pm (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Esti buna in ceea ce faci..si nu te perii, pt. ca nu imi sta in fire sa laud pe cineva decat daca acea persoana merita cu varf si indesat sa fie laudata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ramane de vazut ce semnificatie or sa aiba in viata reala cele doua date ale sfintilor. Si trebuie sa iti spun ca eu de ceva timp ma gandesc (in realitate ma gandesc) ca sa ii pun numele Stefn baiatului (daca o sa am baiat). Asta e doar un aspect important... vesta, Sf Petru e in 29 iunie....sau ai simtit tu ceva legat de 14 iunie (asa cum ai scris)?????? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pupici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Draga Cat, in primul rand iti multumesc pt. apreciere. Poti sa-mi spui la persoana a II-a fara probleme; cred ca respectul nu sta intr-o formula de adresare. S-ar putea sa fie ceva cu 14 iunie, pt. ca m-am uitat de 2 ori in calendar si vad ca am scris tot 14. In ceea ce priveste visele, extrem de laborioase, de altfel, pe care mi le-ai trimis pe PM, te rog, sa ma ierti, nu voi avea timp prea curand, mai ales ca sunt si alte fete care doresc si ele un mic raspuns de ceva timp. Cu iubire, Vesta |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
Draga Cat, in primul rand iti multumesc pt. apreciere. Poti sa-mi spui la persoana a II-a fara probleme; cred ca respectul nu sta intr-o formula de adresare. S-ar putea sa fie ceva cu 14 iunie, pt. ca m-am uitat de 2 ori in calendar si vad ca am scris tot 14. In ceea ce priveste visele, extrem de laborioase, de altfel, pe care mi le-ai trimis pe PM, te rog, sa ma ierti, nu voi avea timp prea curand, mai ales ca sunt si alte fete care doresc si ele un mic raspuns de ceva timp. Cu iubire, Vesta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) asa cum am scris si in pm cred ca e vorba de un lant de vise (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) probabil ca or sa mai fie si altele de acum in colo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ti-am povestit despre ele, pt. a intari spusele mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) atat si nimic mai mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca nu este nici un fel de problema ca nu o sa ai timp sa le interpretezi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am simtit nevoia de a povesti cuiva despre ele, si pt. ca tu intelegi aceste lucruri ti-am vb tie despre vise ...doar am vb. asta a fost intentia mea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pupici si sa stii ca urmaresc ce scrii aici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) asa cum am scris si in pm cred ca e vorba de un lant de vise (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) probabil ca or sa mai fie si altele de acum in colo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ti-am povestit despre ele, pt. a intari spusele mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) atat si nimic mai mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca nu este nici un fel de problema ca nu o sa ai timp sa le interpretezi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am simtit nevoia de a povesti cuiva despre ele, si pt. ca tu intelegi aceste lucruri ti-am vb tie despre vise ...doar am vb. asta a fost intentia mea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pupici si sa stii ca urmaresc ce scrii aici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nici o problema! Am vrut sa nu fii astepti raspunsul si sa fii dezamagita ca nu-l gasesti. Eu mi-as dori sa raspund la toata lumea, dar nu se poate. Tu ai o sensibilitate intr-adevar aparte, visele tale o dovedesc. |
|
|
![]()
|
|
Nici o problema! Am vrut sa nu fii astepti raspunsul si sa fii dezamagita ca nu-l gasesti. Eu mi-as dori sa raspund la toata lumea, dar nu se poate. Tu ai o sensibilitate intr-adevar aparte, visele tale o dovedesc. acum am sa te intreb ceva (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ca eu is mai curioasa decat o matza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) tu ai studiat multe carti de vise sau ai facut cursuri de astrologie? ti-am zis ca tot ce tine de ocultism ma cam atrage (e si amprenta zodiei zic eu, adica scorpion), doar ca eu nu am stat sa aprofundez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si chiar daca nu stiu sa explic multe lucruri, le inteleg eu in felul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) nu te supi pe mine si curiozitatea mea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) de aia is "cat" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) o zi buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
acum am sa te intreb ceva (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ca eu is mai curioasa decat o matza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) tu ai studiat multe carti de vise sau ai facut cursuri de astrologie? ti-am zis ca tot ce tine de ocultism ma cam atrage (e si amprenta zodiei zic eu, adica scorpion), doar ca eu nu am stat sa aprofundez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si chiar daca nu stiu sa explic multe lucruri, le inteleg eu in felul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) nu te supi pe mine si curiozitatea mea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) de aia is "cat" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) o zi buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Despre cartile de vise, vezi un raspuns pe pagina precedenta, la cat de putina incredere am in ele. Da, am facut si cursuri de astrologie si chiar toate nivelele. Profesorul meu de astrologie m-a incurajat sa le fac pe toate, pt ca eu vroiam sa ma opresc la primul. El are o parere buna despre mine, de aceea a si dorit ca lucrarea mea de absolvire de la ultimul nivel sa o publice pe site-ul dansului. Dar, adevarul este ca trebuie sa ai ceva mai mult decat scoala. Dintotdeauna am fost mai ciudata, aveam vise premonitorii, presimteam ce mi se intampla mie si altor persoane din jur. E si ceva de familie, cred. Bunica din partea mamei era evreica si s-a ocupat cu asa ceva. De fapt, ea mi-a lasat si niste carti vechi de Tarot impreuna cu alte chestii despre care nu pot vorbi aici. Si in horoscoape, imi folosesc mai mult intuitia. Cine stie cat de cat astrologie, si asta ii deruteaza pe f. multi care se ocupa de asa ceva, stie ca atunci cand faci o analiza, gasesti aspecte(daca te iei dupa carti) care se contrazic total, de nici nu stii ce sa crezi despre omul respectiv. Nici un curs si nici toate cartile de astrologie nu te fac un astrolog adevarat. De fapt, si Nostradamus, pe baza stiintei sale ca astrolog si-a luat sotia si copilul si i-a dus intr-un oras bantuit de ciuma, crezand ca nu li se va intampla nimic si i-a pierdut pe amandoi. Celebrele sale profetii se bazeaza pe viziunile sale, nu pe cine stie ce studii astrologice. |
|
|
![]()
|
|
Despre cartile de vise, vezi un raspuns pe pagina precedenta, la cat de putina incredere am in ele. Da, am facut si cursuri de astrologie si chiar toate nivelele. Profesorul meu de astrologie m-a incurajat sa le fac pe toate, pt ca eu vroiam sa ma opresc la primul. El are o parere buna despre mine, de aceea a si dorit ca lucrarea mea de absolvire de la ultimul nivel sa o publice pe site-ul dansului. Dar, adevarul este ca trebuie sa ai ceva mai mult decat scoala. Dintotdeauna am fost mai ciudata, aveam vise premonitorii, presimteam ce mi se intampla mie si altor persoane din jur. E si ceva de familie, cred. Bunica din partea mamei era evreica si s-a ocupat cu asa ceva. De fapt, ea mi-a lasat si niste carti vechi de Tarot impreuna cu alte chestii despre care nu pot vorbi aici. Si in horoscoape, imi folosesc mai mult intuitia. Cine stie cat de cat astrologie, si asta ii deruteaza pe f. multi care se ocupa de asa ceva, stie ca atunci cand faci o analiza, gasesti aspecte(daca te iei dupa carti) care se contrazic total, de nici nu stii ce sa crezi despre omul respectiv. Nici un curs si nici toate cartile de astrologie nu te fac un astrolog adevarat. De fapt, si Nostradamus, pe baza stiintei sale ca astrolog si-a luat sotia si copilul si i-a dus intr-un oras bantuit de ciuma, crezand ca nu li se va intampla nimic si i-a pierdut pe amandoi. Celebrele sale profetii se bazeaza pe viziunile sale, nu pe cine stie ce studii astrologice. ce frumos!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) faptul ca te-ai scolit in astroligie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) este un domeniu fascinant si te felicit pt. ca ai decis sa urmezi cursuri de astrologie. as avea o mie de intrebari sa iti adresez (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ca eu sunt un pic nebuna cand vine vorba de aflat ceva ce tine de viitor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) poate faptul ca, aspectele cele mai importante pt. mine acum sunt in deriva de cand ma stiu, ma determina sa vreau sa aflu cat mai multe informatii legate de viitor..in speranta ca poate cineva o sa imi poate da niste raspunsuri cat mai aprope de adevar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chiar acum sunt extrem de tentata sa te bazai la cap (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) cu tot felul de intrebari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar ma abtin ..deocamdata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o zi buna iti doresc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si imi face placere sa vb. cu tine aici, cu ajutorul pm .... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 31-January 07 Member No.: 1,123 ![]() |
Buna!
Am si eu o intrebare, daca poate cineva sa-mi dea un raspuns. Pe mine ma intereseaza foarte mult evoluarea spiritului deoarece fiecare din noi am venit pe pamantul acesta cu un scop. Cred in vise premonitorii deoarece le am adesea. Stiu exact care sunt acele vise care se vor adeveri si care nu. Vad spirite sau le simt prezenta dar asta este un alt subiect de discutie. Ceea ce ma intriga pe mine este faptul ca sora mea este in orice vis pe care il am. (Inafara de visele premonitorii care nu fac referire la ea.) De cativa ani este mereu in preajma chiar daca uneori nu se implica in activitatile care le am in vise, sau uneori participa direct. (Depinde de vis) Sora mea este mai mare decat mine cu 3 ani si a avut grija intotdeauna de mine. De cand eram mica si ramaneam acasa singura cu ea, ea era cea care se ocupa de mine, mai tarziu ea era cea care imi dadea sfaturi sau ma indruma in privinta unor anumite situatii...eh, intelegeti ideea. Mi-a fost mereu alaturi, asta inafara de dragostea primita de la parinti. Acum...ma tot intreb daca ea imi este sufletul pereche si de aceea mi se arata in vis sau este doar din cauza legaturii stranse pe care o avem... Eu de 7 ani nu mai locuiesc in Romania si amandoua avem familiile noastre. Deci, acum distanta si problemele/activitatile zilnice nu ne permit sa vorbim chiar asa deschis sau asa des... Eu si sotul meu suntem nasii fetitei ei iar acum asteapta un baietel pe care toata familia il asteapta cu nerabdare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Avand in vedere ca a inceput sa-mi apara in vise de mai bine de 2 ani, nu cred ca este din cauza ca este insarcinata, cum spune ea. ....Poate cineva sa ma ajute?... Merci |
|
|
![]()
|
|
Pt Melinda
Sora din vis este o imagine transpusa a propriului tau psihic, a propriei tale feminitati. Ce anume din personalitatea si viata surorii tale admiri, si in acelasi timp, inconstient invidiezi: calitati pe care ti le-ai fi dorit sa ai, impliniri din viata ei pe care tu nu te bucuri,... Te simti implinita ca femeie acolo unde esti? Ce-ti lipseste? Gandeste-te si vei sti ce inseamna repetarea acestui vis. Subconstientul tau te avertizeaza, chiar daca tu, in viata de zi cu zi, refulezi(incerci sa inabusi) in subconstient dorinte, neimpliniri, frustrari,... Cu iubire, Vesta |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:29 PM |
|