![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
Ete nah...mi-ai dat in cap acu cu piramida lu' Maslow si cartile de anatomie. Hai mai Ham,de la tine am pretentii ce draku. Stii bine ca sustii teoria asta doar pentru ca iti convine ce spune ea, nu ca ar fi vreun adevar absolut. Stii bine ca de aia suntem fiinte rationale si cred ca nu e cazul sa dau enshpe exemple in care vointza, ratiunea si alte "porcarii" din astea care nu stau la baza piramidei au iesit invingatoare in lupta cu instinctele primare. mai, n-am zis ca EU o fac (la mine e o kestie mai ciudata, ma distreaza sa va ce pot, asa ca ma lupt cu orice impuls); am zis ca vad in jur ce se intampla si anatomia are dreptate.Dar fireste, e mai usor pentru un barbat sa imi bage pe gat teorii din astea decat sa recunoasca ceea ce pentru mine e evident. Nu e vorba ca nu puteti sa va abtineti ci ca nu vreti si ca sunt o gramada de femei care accepta asta deci bafta voua! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sunt de acord ca sexul e o nevoie de baza. Si cand mi-a povestit unul cu ochii inlacrimati cum s-a abtinut el 2 ani de la sex ca nevasta-sa avea niste probleme de ordin fizic si nu l-a lasat sufletul sa o insele i-am zis fireste ca e nebun! Si acum mai cred ca era. Deci aici inclin sa iti dau dreptate, avem nevoie sa facem sex, dar daca imi spui ca avem nevoie sa facem sex cu tot ce prindem de fiecare data cand ni se ridica nivelu, deja nu mai pot fi de acord. ca teorii le astea nu plac, de acord, dar SUNT REALE, se intampla prea des k sa nu le iei in seama! una este constiintza, alta este realitatea; daca ai trimite pe una standard-bunoaca sa traga de maneca barbatzii din jurul tau, cam ce procent crezi tu ca ar rezista disponibilitatzii unei femei? poate sunt tampit, poate am trait doar intre animale, dar eu cred ca procentul este de sub 10% (mai ales daca ii asiguri toate conditziile- loc, secretizare, sigurantza medicala si lipsa pericolului fizic). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
fantastic dom'le!!
adica io ce concluzie sa trag de la tine ham? ca la primul semn ca omu are erectie...io nu ar trebui sa ma bucur si sa ma gandesc ca s-ar putea sa fiu satisfacuta sexual...ar trebui sa ma gandesc cum sa-i explic omului facptul ca il parasesc pentru ca are erectie? stii puisior?? Doamneee ce erectie ai (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) !!! stii...noi din acest moment nu mai suntem impreuna...pentru ca ai erectie ceea ce inseamna ca o sa ma inseli..... si o sa ma apuc frumos sa gadil barbatiii la oua..si cand dau peste ala caruia nu i se scoala..sa-i jur iubire vesnica?? asta sa inteleg? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
fantastic dom'le!! adica io ce concluzie sa trag de la tine ham? ca la primul semn ca omu are erectie...io nu ar trebui sa ma bucur si sa ma gandesc ca s-ar putea sa fiu satisfacuta sexual...ar trebui sa ma gandesc cum sa-i explic omului facptul ca il parasesc pentru ca are erectie? stii puisior?? Doamneee ce erectie ai (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) !!! stii...noi din acest moment nu mai suntem impreuna...pentru ca ai erectie ceea ce inseamna ca o sa ma inseli..... si o sa ma apuc frumos sa gadil barbatiii la oua..si cand dau peste ala caruia nu i se scoala..sa-i jur iubire vesnica?? asta sa inteleg? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) sincer sa iti spun, ar merge perfect metoda ta. un impotent nu te va insela niciodata...sau...er...ma rog aproape niciodata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) nu e adevarat, daca are erectie nu inseamna neaparat ca o sa si insele. eu nu cred asta. daca ma iubeste nu ma insala. e simplu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca ma insala, nu ii pasa asa de mult pe cat am crezut. si chiar daca ar fi "programati" sa se culce cu cat mai multe femei, ei atunci sa se abtina ca nu sunt caini sa se imperecheze la orice colt de strada. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu ai luat in calcul ca noi barbatii putem iubi la fel de mult doua sau trei femei in acelasi timp. intrebarea ar fi de exemplu: pe care dintre ele sa o insel? Nu. acum pe bune. daca un om nu isi tine angajamentul (daca iti promite ca nu te inseala, ca daca nu...) inseamna ca e inutil. eu am in vedere si chestiunea de onoare in relatie. nu sentimentele ma tin alaturi de partenera mea ci acest "cod al onorei" pe care il respect. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mdaaa aproape niciodata... ca daca stam bine si ne gandim...omu are degete..are limba...si moama ce a inceput sa mearga sexul oral....nu?
deci ar trebui sa caut unu fara erectie si cu limba taiata..de unre rezulta ca e mut...ceea ce iar ar putea fi bine? cine are nevoie de comuncare nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
mdaaa aproape niciodata... ca daca stam bine si ne gandim...omu are degete..are limba...si moama ce a inceput sa mearga sexul oral....nu? deci ar trebui sa caut unu fara erectie si cu limba taiata..de unre rezulta ca e mut...ceea ce iar ar putea fi bine? cine are nevoie de comuncare nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) vindeau astia de la gradina zoo din oras de la mine un sarpe. nu are erectie si are limba crestata. |
|
|
![]()
|
|
crestata nu e bine leo!!
s-ar putea sa fie de bine... nu acum serios eu nu inteleg asta cu codul genetic...daca nu vrei sa inseli nu inseli... numai barbatul are simtul asta de perpetuare a speciei? daca stam si ne gandim femeia e cea care duce misiunea la capat..si femeia e cea care isi doreste un copil.... pe cand la voi nu e chestia de perpetuare. ca nu lasati fiecare femeie cu care va culcati gravida...si uite asa ati indeplinit misiunea. let's get real!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
pai barbatul din lasitate foloseste scuza asta ieftina ca sa faca de fapt ce-si doreste si nu ceea ce chipurile nu poate controla: sunt barbat, asa sunt construit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
nu ca-i simplu??
nu ar putea si femeile foarte usor sa foloseasca aceeasi scuza? ca doar na ....si ele "este" oameni ..si ele au hormoni...care tropaie 'tu-le mama lor... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Nu, albinuză dragă (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nu este acelaşi lucru ... decāt dacă folosim alte cuvinte: "masculi" şi "femele".
Variantele bărbat şi femeie sunt dotate cu inteligenţă şi voinţă proprie, animale prin excelenţă nehormonale. Fireşte, ne naştem cu şanse egale, dotaţi cu liber arbitru şi este treaba fiecăruia ce alege: să rămānă mascul ori femelă sau să escaladeze scara evolutivă. Teoretic ni se umple creierul de circumvoluţiuni, practic se vede rareori. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Iar verticalitatea este un cu totul alt aspect: sunt, de exeplu, doamnă şi aştept să fiu tratată ca atare de Icsulescu, da' dacă vreau să-l tăvălesc pe Zetescu sunt femelă la ovulaţie şi ... cam atāt. Capcane, capcane (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) īn care nu trebuie să ne lăsăm īnfăşurate nici măcar atunci cānd au fost īntinse cu măiestrie. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
crestata nu e bine leo!! s-ar putea sa fie de bine... nu acum serios eu nu inteleg asta cu codul genetic...daca nu vrei sa inseli nu inseli... numai barbatul are simtul asta de perpetuare a speciei? daca stam si ne gandim femeia e cea care duce misiunea la capat..si femeia e cea care isi doreste un copil.... pe cand la voi nu e chestia de perpetuare. ca nu lasati fiecare femeie cu care va culcati gravida...si uite asa ati indeplinit misiunea. let's get real!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) sa presupunem ca tu si cu iubitul tau va aflati in faza de preludiu la minutul 27. daca el a procedat cum trebuie iar tu esti superpregatita, cat la suta din tine va incerca sa se ridice si sa spuna "sti eu m-am gandit ca totusi nu vreau sa facem dragoste?" cam asta este metoda. uneori poti sa te controlezi, alteori ajungi intr-o stare de zici: "Lasa, fac asta acum si vad dup-aia ce mai fac". Asta este codul genetic si diferenta dintre barbati si femei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:42 PM |
|